2014. február 4., kedd

Kisebb Camponás körút

Ma végre valahára megérkezett a fizetésem, úgyhogy gyorsan rohantam is elherdálni legalább a felét a Camponába :P Na, mielőtt bárki azt hinné, hogy csupa csajos dolgot vásároltam gyorsan leszögezem, hogy főleg az itthoni élelmiszer-készleteinket próbáltam feltölteni. Legutoljára karácsony előtt kaptam fizut és az bizony már nem most volt, kifogytunk jó pár dologból. Ezeken kívül viszont beszereztem még néhány apróságot, amikre szükségem volt, illetve ért egy nagyon kellemes meglepetés is :)
Első körben a dm-be rohantam be, mivel szükségem volt új hajtűkre, egy kis szivacsra (azzal varázsolok majd magamra hálós mintát, tudjátok, a harisnyás megoldás) és egy új pár műszempillára is a fellépéshez. Nagyon büszke vagyok magamra, mert tényleg csak ezeket vettem meg és semmi mást, pedig hm, volt ott néhány leértékelt cucc, amit szívesen magammal hoztam volna :P Aztán a Tesco-ban sikerült végre vennem magamnak két melltartót, amit a kosztümjeimhez szeretnék alapnak használni. Elég nagy bajban voltam, mivel a méretemben már megint alig volt valami, pedig azért az ember azt gondolná, hogy nagyobb kosarú melltartókból is van kínálat. No mindegy, elég sokáig keresgéltem. Nem csak a méret, de a szín sem volt mindegy, hiszen ha bevonok egy fehér melltartót fekete anyaggal, hülyén fog kinézni, ha a pántja fehér marad, márpedig oda nem varrhatok anyagot, mert akkor veszít a rugalmasságából a melltartó. Nem volt egyszerű, de végül találtam egy olyan duplás akciót, amit mintha csak nekem találtak volna ki. Egy fekete és egy kék-fekete melltartó volt összekapcsolva, azokat lehetett együtt elvinni, és lássatok csodát, még a méretemben is volt! Gyorsan felpróbáltam (ami nem volt egyszerű művelet, mert a kis mocskok összekapcsolták a két melltartót) és tökéletes volt, úgyhogy ezek jöttek velem;Felül a csatok, a szivacs és a műszempilla. Öntapadós, amivel még nem volt dolgom, de remélem jó lesz.


Aztán volt még egy aprócska körutam a Hádába is, mondván hátha találok valami használhatót még a táncomhoz. Hát semmi ilyesmit nem találtam, viszont sikerült kifognom a fehérneműs placc legaljáról egy iszonyat szép fűzőt, amit kerek 1000 forintért mertek árulni! Azt hittem ott helyben elájulok! Ekkora mákom nem lesz még egyszer, úgyhogy jóformán gondolkodás nélkül bedobtam a kosaramba. Állítható a benne lévő szalagok miatt, de akár motivációnak is felfoghatom, hogy ebbe kell majd belefogynom :P Egyébként van egy jó kis súlya, szóval biztos nem műanyag merevítők vannak benne. Egyszerű, de nagyszerű, én rögtön beleszerettem :)
Jó kis vásár volt, jól esett a lelkemnek egy pici kis ajándékozás, és a héten még az Obiba is el kell néznem, mert láncokat kell vennem a ruhámhoz. Néha úgy érzem, hogy sosem leszek kész a kosztümökkel :D

14 megjegyzés:

 1. Csodálatos a fűző *.* gyönyörű és minőségi darabnak tűnik.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem az is, mert jóformán alig bírom elhajlítani a merevítőit, tuti nem műanyag. Nem tudom hogy válhatott meg valaki egy ilyen darabtól, de én csak örülök neki :P

   Törlés
 2. Szép cuccok! ^^ Az én szólós összeállításom már kint van blogon :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az enyém még készülőben van, ami annyit jelent, hogy ha ügyes vagyok, akkor ma valamennyire neki tudok állni :P De főleg hétvégén tervezem a varrását mind a szólósnak, mind a duós cuccnak.

   Törlés
 3. Én nem tudom,miért az a szokás hogy bizonyos dolgok felpróbálásmentesek. A papucsokat is úgy akasztják ki hogy véletlenül se tudd bele dugni a lábad...
  Nagyon klassz színe van a cicifixnek. :)
  Jó vásár volt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ezek is olyan lehetetlen módon voltak a riasztó mütyürrel összeapplikálva, hogy még véletlenül se tudjam kényelmesen felpróbálni. De megszívták, mert sikerült és jók rám, hál'istennek :)

   Törlés
 4. Ejj de gyönyörű fűző *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bizony, már alig várom, hogy hordhassam ^^

   Törlés
 5. Á fűző.♥ Most úgy belegondoltam, hogy a ballagásra vennék. Legutoljára négy éve a vizsgabálomra vettem egy szép feketét selyemből, de az kinyúlt a hasamnál - ami rejtély, mert az igazi selyem nem a legnyúlósabb anyag -. Volt egy másik is ballagásra, abból meg buli után szedtem ki a merevítőket, mert kiszakították az anyagot, kijöttek, és szúrták a bőrömet. Pedig az micsoda fűző volt... ezüst színű, fekete csipkével. Szóval csak azt akarom mondani, hogy nekem valamiért nincs szerencsém velük. :D Pedig jó lenne egy rendeset találni! *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, szegény, hát eddig akkor nem volt szerencséd a fűzőkkel :( Nekem ezen kívül még három van, kettőt ballagásra csináltattam és imádom őket (fekete és bordó csipkések), a harmadik ilyen derékfűző csak és egy barátnőmtől kaptam, ez pedig a negyedik. Nekem eddig mindegyik jól bevált, habár a két első nem ilyen jó minőségű, mint ez, abban műanyag merevítők vannak és kicsit deformálódnak. De nem baj, én imádom őket :)

   Törlés
 6. Bezzeg én még nem kaptam fizut,nincs mit elverni :D De jó dolgokat vettél ^^ Melltartót pl. nekem sem ártana venni!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szegénykém, na majd ha megjön a fizud akkor te is belecsaphatsz a lecsóba :P Ezeket a melltartókat amúgy nem hétköznapi hordásra vettem, hanem fellépésre, bár oda sem ártott volna 1-2 új. Majd meglátjuk, ha marad még pénzem veszek ebből a duplás akciósból, mert kényelmesek és olcsók.

   Törlés
 7. De cuki vagy, nem is tudom, hanyadjára olvasom, hogy el kell mennem az Obiba láncot venni :DDDD Szuper zsákmányok, nagyon tetszenek! :)
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jesszum pepi, erre nem is figyelek, de szerintem már csak emlékeztetőnek írom le, hogy el ne felejtsem, mert még mindig nem jutottam el oda :D

   Törlés