2014. február 21., péntek

Nude ajkak

Ígérgetem egy ideje, hogy kipróbálok egy ilyen jellegű sminket is, habár maga a koncepció és az egész összkép nagyon idegen tőlem. A sötét, füstös szemeket persze szeretem és előszeretettel alkalmazom is, de a nude ajkakkal eddig hadilábon álltam. Régebben vettem egy Essence rúzst In the Nude árnyalatban és egy mozizásnál ajándékba kaptam egy Essence XXXL Nudes szájfényt Pure Beauty árnyalatban, gondoltam akkor most eme két termék kombinációját vetem be magamon. A szememre most nem csak sötétszürke és fekete került, mivel egy pici kis barnával satíroztam el az éles vonalakat a szemhéjamon.
Megmondom nektek őszintén, továbbra sem vagyok a nude ajkak kedvelője, rajtam szerintem egyáltalán nem áll olyan jól, hogy hétköznapra is hordjam, a legtöbb képen úgy nézek ki, mint egy jól szituált vízihulla XD. Meg hát a bennem élő díva vörös és piros és lila rúzsokra vágyik, úgyhogy valószínűleg én többségében megmaradok azoknál, de azért nem fognak ezek a rúzsok sem a sminktárolómban porosodni, mert bizonyos alkalmakkor elő fogom venni őket (csak nem ezek lesznek azok a termékek, amikhez gyakran nyúlok). A szememen nincs semmi különös, a szokásos technikámmal készítettem, bár élőben sokkal jobban látszott a barnás satírozás, ami számomra egészen feldobta a szürkeséget, úgyhogy biztos fogom még viselni ezt a szemsminket máskor is.

Ez lett a végeredmény:










29 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon szép vagy így is, egyáltalán nem vízihullás! (bezzeg rajtam... :D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy így gondolod :) Én mondjuk úgy látom magam ezeken a képeken, mintha már oszlásnak indultam volna, de sebaj, ezt is ki kellett próbálni :P

      Törlés
  2. Jobban áll az szerintem, mikor nem nude rúzs van a szádon:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is, többségében maradok azért a pirosas árnyalatoknál :)

      Törlés
  3. Szép vagy nagyon! De igen, a vörös az igazi ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^ De azért tényleg a vörös a legjobb :P

      Törlés
  4. Így is csinos vagy. Na meg én a barnát is megláttam a szemsminkben. Tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Igen, egy kicsit azért lehet látni, csak sajnos a telefonom fényképezője nem ad vissza tökéletesen minden színt, de örülök, hogy te kiszúrtad :)

      Törlés
  5. Kicsit (nagyon) szokatlan, de szerintem jól nézel ki így is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ilyen rúzst még sosem viseltem, nekem is szokatlan volt :)

      Törlés
  6. Nagyon furcsa rajtad, de nem néz ki rosszul. Talán csak az árnylat nem az igazi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az is lehet, talán valami barnásabb árnyalattal kevésbé lennék élőhalott :P

      Törlés
  7. Jajj, szegénykém, hogy csillognak a szemeid. Látszik hogy beteg vagy! Gyógyulj meg hamar hamar,de a sminked gyönyörűségesen szépséges! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon aranyos vagy, köszönöm :) Hát, ezek szerint látszik rajtam a nem jól lét, de most jöttem csak rá, hogy ezzel az ajakfestéssel még inkább ráerősítek arra, hogy beteg vagyok :D

      Törlés
  8. De igenis látszódik a barna satírozás és nagyon szép! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, örülök neki, hogy mégis látszik ^^ Köszönöm szépen a dicséretet! :)

      Törlés
  9. Hű *-* gyönyörű a sminked! Egyébként nekem inkább szokatlan a nude ajak, de jól áll Neked, attól függetlenül a sötét Szilvis úgyhogy ha így nézem az tényleg jobban áll: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^ Igen, úgy is fogalmazhatunk, hogy szokatlan, de ettől függetlenül maradok inkább a sötétebb színeknél, azokat közelebb érzem magamhoz :)

      Törlés
  10. Nekem is furcsa volt elsőre egy picit, de szerintem jól áll. Esetleg egy picit erősebb pirosítóval legközelebb. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szokatlan tőlem ez a szín, de legalább kipróbáltam. Meglehet, hogy erősebb pirosítóval tényleg jobb lett volna, de sajnos csak 2 darab pirosítóm van, azok is rózsás árnyalatúak. Ilyen téren még eléggé le vagyok maradva :P De köszönöm a jó tanácsot, megfogadom, és lehet beszerzek valami erősebb pirosítót :)

      Törlés
  11. Nagyon jól áll, szerintem és a szemed is meseszép. :)
    Jobbulást!!! :)

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok! Jó rég jártam itt :-) Eddig talán egyedül vagyok vele,de nekem sokkal jobban tetszik így az arcod, pedig amúgy is :-D A második képen olyan vagy mint a görög szépségek az ilyen kosztümös filmekben:-D Szerintem sminkelj így is,mert nagyon szép, az erősebb kontúrozás pedig nagyon jó ötlet :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát tényleg egyedül vagy ezzel a véleményeddel, de én csak örülök neki, ha tetszik ez a színvilág is rajtam :D Nekem nagyon szokatlan, úgy érzem még sokkal jobban sápaszt, pedig amúgy is nagyon fehér bőrű vagyok. A bókot meg nagyon köszönöm, bele is pirultam ^^ Szerintem fogom még hordani ezt a sminket is, csak hozzá kell szoktatnom magam, mert a sötétebb árnyalatokhoz vagyok szokva :) De minél többet nézegetem a képeket (és próbálok elvonatkoztatni a fejemtől, amin látszik, hogy beteg vagyok XD), annál inkább tetszik a végeredmény :)

      Törlés
  13. Szerintem nagyon szép ezzel a sminkkel az arcod! Határozottan jól áll. Egy kicsit több pirosító szerintem is mehet még ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Legközelebb ha ehhez hasonló sminket készítek biztos erősebb pirosítót fogok használni, de ahhoz még be kéne szereznem hozzá egy újat :D

      Törlés
  14. Szerintem is kifejezetten jól áll :]

    VálaszTörlés