2014. február 28., péntek

Avon és Libri zsákmány

Még a betegségem előtt rendeltem magamnak Avon cuccokat, amik érdekes módon jutottak el végül hozzám. Az előző kampányból is volt rendelésem, de nem lett időben leadva, így az Avonos hölgy az új katalógusból rendelte meg nekem az előző termékeket is, szerencsére mindennek megmaradt az ára, nem vitték feljebb őket. Aztán a betegségem alatt megérkeztek, de én nem tudtam őket átvenni, mert itthon fetrengtem lázasan. Szerdán mentem először dolgozni, akkor kaptam meg a pakkomat, és juj, de nagyon örültem neki :) Most csupa olyan dolgot rendeltem, amik nem a nyolcezredik sminkcuccaim lesznek, úgyhogy büszke vagyok magamra, meg tökre örültem, ugyanis sokkal kevesebbet kellett fizetnem, mint amire emlékeztem :D Eleve egy terméket ajándékba kaptam, egy másikat meg csak úgy odaadott nekem a hölgy, pedig nem is rendeltem. Szóval jól jártam nagyon.




Csoportkép



A legfontosabbak: Planet Spa Blissfully Nourishing hajpakolás!!!! Ó, ha tudnátok milyen boldog voltam, hogy ismét a kezeim között tarthatom a legkedvencebb kedvenceimet :D Nem hiszem, hogy volt valaha olyan termék bármilyen márkától, amit ennyire szerettem volna, de ez a hajpakolás komolyan a szívem csücske. Kapásból kettőt rendeltem, nehogy megint eltűnjön a katalógusból, úgyhogy most van utánpótlásom. Persze előbb elhasználom a Fructise-t, mert az is jó, de már tűkön ülök, hogy újra ezt a csodás kencét használhassam :P Az a pompás nugátos, krémes illat, az a finom, puha, könnyű érzés, amit a hajamnak ad szinte fölülmúlhatatlan. Lehetséges szerelmesnek lenni egy kencébe? :D



Kakaóvajas arc és kézkrém. Őket is nagyon vártam, most nagyon rá vagyok kattanva ezekre a kakaós, krémes illatokra. A kézkrémem már erősen fogyóban, az arckrémem meg már a végét járja, kellett az utánpótlás, gondoltam próbát teszek velük. Már ott helyben ki is próbáltam a kézkrémet és sokkal hígabb, mint a glicerines társai. Pompás az illata, de mintha hidratálás terén egy kicsit gyengébben teljesítene. Nem tudom, ehhez még nem használtam elégszer, majd ha már pár napja rendszeresen használom jobban tudok róla véleményt mondani. Az mondjuk nagy-nagy fekete pont, hogy az arckrémen nem volt védőfólia, így a kupak is tele ment krémmel, de szerencsére könnyedén ki lehet onnan is nyerni a krémet. Viszont az illatuk pazar!



Summer White parfüm. Először Viktor unokatesójától kaptam valamilyen ünnep alkalmából és habár nem ismertem, kíváncsi voltam rá. A rokonok sokszor vesznek nekem parfümöt, de nem mindig sikerül eltalálni az ízlésemet. Na ez tökéletes választás volt, mert isteni az illata! A pontos leírása ez: "friss és tiszta nyári illat, melyben a fehér grépfrút, a frézia és a narancsvirágolaj aromáit a jázmin és az orchidea érzéki jegyei ölelik körül. Az alapillatot a pézsma és a keleti szantálfa határozza meg." Részemről ez a tökéletes parfüm a melegebb időkre, ráadásul rendkívül olcsó is! Sajnos a legelső üvegemet, amit ugye ajándékba kaptam nem tudtam sokáig használni, mert egy érdekes incidens során a parfüm kiesett a kezemből és az erkélyünk alatt landolt darabokra törve :D Na de majd most! Már alig várom, hogy jöjjön a melegebb idő és magamra fújhassam, addig pedig a maradék Dita Parfümömet elteszem a hűvösebb napokra.



Winter Cocoon krémtusfürdő. Ezt ajándékba kaptam, meg is lepődtem, mikor megláttam a csomagomban, mert nem rendeltem tusfürdőt, van most tartalékom. Kellemes illata van, de annyira nem az én világom, úgyhogy a hamarosan induló nyereményjátékomba fogom betenni, hátha a szerencsés nyertes örülni fog majd neki :)



CC krém Ivory árnyalatban. Nagyon sok jót olvastam erről a termékről és régóta ki akartam próbálni egy CC krémet (amit meg is tudok fizetni). Egy picit kipróbáltam belőle a kezemen és ott nagyon szép a fedése, de az arcomon még nem vetettem be. Remélem ott is jól szuperál majd. Van egy enyhe illata, de egyáltalán nem tolakodó, sőt, számomra kifejezetten kellemes.


Ők lettek volna az Avonos szerzeményeim, de a mai nap folyamán beszaladtam a Libribe is, ugyanis voltam olyan botor, hogy felnéztem a honlapjukra újdonságok után kutatva. Mit látok? Na mit? Az új Milla és Sugar-t! Így aztán muszáj volt meló után beugranom és megvennem, amit szerintem a hétvége folyamán ki is fogok olvasni. Ezek ilyen egy napos, sőt, pár órás könyvecskék, de én annyira imádom őket ^^ Tele vannak cuki, színes rajzokkal, meg csillámos a borítója, és imádom benne a raccsoló aranyhörcsögöt, Albertát :D Mondjuk vicces volt, ahogy a szokásos talpig fekete valómban a tömény rózsaszín gyerekkönyv-kupac között nézelődtem :P Aztán amikor beálltam a sorba, hogy fizessek eszembe jutott még egy könyv, amit mostanában sokak kezében láttam, még férfiakéban is! Ez pedig nem más, mint az Eleven Testek könyv változata, amiért még gyorsan visszaszaladtam, mert egy belső hang azt súgta, hogy ez jó kis könyv lesz és nem hagyhatom ott :P Ezt az érzést biztosan ismeritek, engem gyakran megkörnyékez a könyvesboltban, meg a drogériákban, meg az Avon katalógus előtt, meg jóformán minden üzletben :D



Szóval ők jöttek még haza velem, és már alig várom, hogy a Milla és Sugart kiolvassam :) Az Eleven Testek még várni fog egy kicsit, hiszen a fő projectem most A Burok, meg azon kívül is van még olvasni való könyvem, de idővel őrá is sor fog kerülni :P

14 megjegyzés:

  1. hmm...mennyi jó és szép dolog...:D
    Remélem a cc neked is beválik arcon is(nekem bevált nagyon, mint írtam...:D)
    Az avon kézkrém nekem is megvan, és bár még nem írtam róla, nekem nagyon bevált...csak mindig megkívánom a forrócsokit (a kajához hasonlító illatú dolgoktól mindig éhes leszek...xD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát így egyszerre soknak tűnik, de két részletben akartam rendelni, csak nem jött össze :D
      Én is bízom, hogy jó lesz a CC, sok jót olvastam róla, úgyhogy már nagyon várom :) Annak meg örülök, hogy bevált neked a kézkrém, ez biztató. Én még előbb elhasználom a glicerinest, de közben azért muszáj lesz ezt is bevetnem, mert annyira isteni az illatai *.*

      Törlés
  2. A két könyvre kíváncsi leszek. :)
    Holnap megyek könyvesboltba. Előre látom, hogy nem fogok egyhamar kijönni onnan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is :) A milla és Sugart valószínűleg még ma kiolvasom, mert nem bírok magammal. Az Eleven Testek nem tudom mikor kerül sorra, de azt is várom már :)
      Ó, a könyvesbolt, igen. Az az én szentélyem és egyben a vesztem is :) Jó vásárlást kívánok!

      Törlés
  3. Jó kis dolgokat sikerült beszerezned! :) Annak az Avonos hajpakolásnak tényleg nagyon jó illata van, én is azt ( is ) használom jelenleg, én nekem utána lesz terítéken az a Fructis pakolás, amit te használsz most. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Én egyszerűen nem tudok betelni ezzel a hajpakolással, számomra ez a legjobb, örök kedvencem :) A fructise is jó, de nekem nem ad olyan selymességet és könnyebb fésülhetőséget, mint az Avonos.

      Törlés
  4. Arra a CC-re kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
  5. Winter Cocoon krémtusfürdő nekem is van, finom, nagyon. Az Eleven testeket fimben láttam, hááát...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg finom, csak nem annyira az én ízlésemhez passzol :) Az Eleven Testeket én nagyon szerettem, ezért is vettem meg a könyvet :)

      Törlés
  6. én az eleven testeket filmben láttam. : D érdekes volt, de amúgy jó : )

    http://www.kepfeltoltes.hu/view/140301/recept_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    itt lesz a pillecukor recept. én már csak dupla adagot csinálok : D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem egy szokványos film, az tuti, de nekem nagyon bejött :)
      Hú, a receptet meg nagyon-nagyon köszönöm, örök hálám! Meg is fogom csinálni valamikor, mert régóta szeretnék házi pillecukrot készíteni :)

      Törlés
  7. A sok nagyon nagyon klassz dolog O.O Azt a hajpakolást meg akartam rendelni, de rájöttem, hogy van még két olajam, így nem mertem, remélem lesz majd még kapható.
    Az eleven testeket majd a Harcosok klubja után tervezem elolvasni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyen, amikor az ember két havi rendelést kap egyszerre kézhez :P Majd egyszer azért próbáld ki ezt a hajpakolást, én komolyan csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, fantasztikus! Reméljük is, hogy nem veszik ki a katalógusból, mert akkor nekem végem :D
      Ohó, szóval nálad is tervbe van véve az Eleven Testek? Kíváncsi leszek mennyire lesz eltérő a véleményünk róla :)

      Törlés