2014. január 18., szombat

Törzsi fúzió Christina Aguilerára

Christina egy elektronikusabb számára már láttam hastáncot, de hogy egy ilyen dögös zenéjére valaki hastáncoljon új volt számomra. Viszont a hölgy remekül megoldotta a feladatot, az egész megjelenése tökéletes, a tánca kellően ötletes, csodás lábemelései vannak, és nem viszi túlzásba a riszálást (nem is illene ehhez a dalhoz). Nagyon tetszett :)



14 megjegyzés:

  1. Hű de jó! Régen én is próbálkoztam hastánccal nagyon szerettem és kiváló alakformáló hatása volt. Azóta is imádom nézni mások táncát. Ez a koreográfia nagyon ízléses! Ráadásul imádom ezt a számotm ahogy még sok másikat is Chritinától. Szuper videó, köszi hogy megosztottad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett neked ez a videó :) Azóta már nem hastáncolsz? Szerintem mindenképp érdemes lenne folytatnod, mert tényleg nagyon sok téren segít a nőknek, nem csak testileg, de lelkileg is :)

      Törlés
    2. Így van, testi-lelki egyensúlyba hozza az ember lányát :) Azért hagytam abba, mert az a tanárnő akinél tanultam már nem tanít a közelemben, a másik kettő akik elérhetőek, sajnos nem váltak be. Nem azért mert nem jók, csak nem illettünk össze. Az egyik egy vérprofi török csaj, de olyan tempót diktál hogy nem tudok lépést tartani, a másik meg mindenáron fellépést akart a csoporttal és arra összpontosított, egy konkrét koreográfiát akart belénk erőltetni és nekem ez nem ment. A legelső akihez jártam viszonylag könnyű de látványos mozdulatokat tanított és figyelt rá hogy "ne köpjük ki a tüdőnket" :)

      Törlés
    3. Á, most már értem. Hát bizony nehéz kifogni jó tanárt, aki nem csak pontosan tudja a mozdulatokat, de érthetően és jól is adja át. Én szerencsére remekül jártam a tanárommal, mert ő szuper, és mindamellett, hogy ő a "főnök", abszolút emberközpontú maradt, lehet vele hatalmasakat röhögni és nem erőltet ránk semmit. Nagyon szeretem :)

      Törlés
  2. Annyira gyönyörű, kecses, nőies, és ez a ruha... szívem szerint ilyen cuccban járnék még iskolába is. :D Valamiért vonzódok az ilyen dolgok iránt, legyen az hastánchoz való ruha, viktoriánus stílusú kosztüm vagy akár egy '20-as éveket idéző viselet. Imádom, ha egy nőn ilyen ruha van, és látom ahogy mozog, annyira csodálatos, és azt kívánom bár még mindig ez lenne a divat. Remélem egyszer nekem is lesz alkalmam hasonlót viselni, még ha csak próbaként is. Valahogy több nőiességet és büszkeséget látok bennük, mint a mai divatban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, gyönyörű a mozgása, a kisugárzása, és persze a ruhája is :) Egyszerű, de nagyszerű, csinos, elegáns, mégis nőies. Egyébként szerintem majdnem minden ember vonzódik az ilyen beöltözősdihez, mikor egy kicsit más valaki bőrébe bújhatunk, eljátszhatunk egy szerepet :) A színpadon én is teljesen más vagyok, mint életben :) A divat meg sokat változott, én is ezekben a ruhákban látok több nőiességet. A mai ruhadarabok többsége már inkább közönséges, semmint csinos.

      Törlés
  3. Nagyon szépen táncol a hölgy, és a ruhája nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés
  4. Huh de furcsa volt, hogy nem keleties dallamra táncolt a lányzó.
    Ha tudnék táncolni tuti valami metálra is kipróbálnám ezek után :D
    Ügyes tényleg.
    A kubai salsa megtanulása után a hastánc a másik álmom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pont az tetszett benne, hogy nem keleties a dal :) Szeretem a szokványostól eltérő dolgokat ^^ Mi egyébként a csoportommal szoktunk metálra hastáncolni, csak nekem nem mozdul rá a testem :D Hallgatni imádom, de táncolni csak elborult zenékre tudok :P

      Törlés
  5. Csodás volt ez a videó. De szeretném folytatni a hastáncot... bár most mással is kacérkodom, és igyekszem dönteni a kettő között, de valahogy nagyon erre húz a szívem.
    Őt néztem utóbb: http://www.youtube.com/watch?v=Qlh-VSBxcJs

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak ajánlani tudom neked, mert szerintem ez a leggyönyörűbb tánc a világon :)
      Mahafsoun-t ismerem, ő a metal bellydance vonalon mozog. Az annyira nem az én világom (imádom a metalt, de nem tudok rá táncolni), viszont tény, hogy csodásan táncol és gyönyörű :)

      Törlés
  6. A videó sajnos itt kint nem elérhető a számomra, de ha hazamegyek, akkor visszatekerek ide és meg fogom nézni, mert nagyon kíváncsi vagyok rá! :)
    Elnézem a hastáncot, nagyon tetszik de még sose próbáltam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bízom benne, hogy meg fogod tudni nézni, mert csodás :)
      Érdemes kipróbálni, mert általa olyan izomcsoportjaid is át lesznek mozgatva, amiknek a létezéséről nem is tudtál. Remek dolog :)

      Törlés