2014. január 2., csütörtök

"Galaxis" smink

Ezt a sminket még karácsonykor viseltem az egyik rokon látogatás során. Szerettem volna valami galaxis szerű színvilágot kipróbálni kékkel, lilával, meg egy pici arannyal. Sajnos ez sem lett olyan élénk, mint szerettem volna, de azért próbálkozásnak jó volt. Ja, és a lilás színek összedolgozásához a Kittitől kapott Nyx szemhéjpúderemet használtam, nagyon jó! :)
















11 megjegyzés:

  1. nagyon szep lett! :)

    VálaszTörlés
  2. Színélénkítésre a Color Tattoo-kat ajánlom, tényleg nagyon jók, az On and Bronze pedig szinte minden szín alá szuper. Használsz egyébként valamilyen szemhéjalapot? :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nahát, ez nem is rossz ötlet! A rózsaszínes árnyalatú color tattoo-m talán jó is lenne erre a célra. Egyébként annyi a problémám a színekkel ebben a sminkben, hogy nincs igazi mélylila púderem, és a vaku is sokat "kiszív" a színekből, de ilyen téli fénytelenségben máshogy nem lehet fotózni. Lehet, hogy egyszer újra alkotom ezt a sminket, ha lesz igazán szép lila árnyalatom. Egyébként igen, használok szemhéjalapot, IsaDora-t és nagyon szeretem :)

      Törlés
  3. De szééép!!! :)

    Én karácsonykor korall-barna illetve ezüst-szürke-fekete sminkeket viseltem, de sajnos annyi időm nem volt, hogy le is fényképezzem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöööm ^^
      Nagyon szép lehetett a te sminked is, kár, hogy nem tudtad lefényképezni, megnéztem volna :)

      Törlés
  4. Nagyon jó színpárosítás! Eléggé egyedi:) Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  5. Gyönyörű a smink, nagyon jól áll és illenek hozzád a színek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy tetszik neked :)

      Törlés