2014. január 17., péntek

Egy kis reklám - Budapest Tattoo Convention és Gótikus hastáncverseny

Kedves Mindenki!

Nagyban mesélek itt nektek a közelgő versenyről, de most kicsit nagyobb reklámot szeretnék csapni az eseményeknek. Jó lenne, ha minden évben eme nem mindennapi rendezvényen tudnánk megszervezni a versenyünket, úgyhogy ennek érdekében kicsit ajnározgatom a programokat. Ha valakit esetleg érdekel az extrém tetoválások világa, a sok, elvont, dark emberke, no meg egy nem mindennapi hastáncverseny, az lessen el a három napos rendezvény valamelyik napjára. Szombaton lesz egy szuper gálánk, ahol a zsűritagokat láthatjátok fellépni, vasárnap délután pedig maga a verseny fog zajlani, ahol rengeteg szuper produkcióval találkozhattok.



Ízelítő a tavalyi versenyről, ahol még rólam is lehet látni pár pillanat képet (bár nem túl előnyösek :D)



Facebook: https://www.facebook.com/events/626044370787790/

És egy kis kedvcsináló a tetováló részlegről:



Facebook: https://www.facebook.com/events/199836336867970/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular


Kicsit ellentmondásos ez az egész, mert én ugye nem igazán szeretem a tetoválásokat. VISZONT! Ez a convention hatalmas élmény volt nekem is. Nem csak azért, mert végre olyan közegben mozoghattam, ahol nem néztek ki maguknak az emberek, ahol én még bőőőőven lightos voltam egyes igen extrém kinézetű emberekhez képest, hanem mert olyan tetoválásokat láthattam, amik tényleg művésziek voltak. Iszonyat jó volt a hangulat, külföldiek, magyarok mind remekül elvoltak egymással, jókedvű volt mindenki, és habár magamon továbbra sem tudok elképzelni tetoválást, másokon már szívesen elnézegetem. Itt csak igényes, munkájukra sokat adó művészek tevékenykednek, és egyesek kezei alatt olyan remekművek születnek, hogy nem győztünk ámulni. 
Igazán érdemes kilátogatni erre a rendezvényre, mert a 2000 forintos belépőjegyért cserébe olyan híres külföldi és hazai tetováló mesterek műveivel találkozhatsz, amiket eddig csak a neten nézelődve láthattál. Most itt lesznek élőben. Ja, és nem mellesleg, sokkal barátibb áron varrathatsz magadra bármit, mintha szalonba mennél! 
A versenyünk is nagy népszerűségnek örvendett tavaly, a convention résztvevői közül sokan beültek minket megnézni - az extrém zenék, az érdekes látványvilág, a csodás tánceszközök látványa sokakat hívogatott, és mi örülünk, hogy a hastáncnak olyan válfaját is bemutathatjuk, ami még kevésbé ismert. De ugye mondanom sem kell, hogy akik ott láttak minket, azok nagyon is közel érezték magukhoz ezt az elborult világot :P Hatalmas hujjogásokat, tapsviharokat, füttyöket kaptunk, tényleg élvezték az emberek az egészet, idén pedig valószínűleg még színvonalasabb, még extrémebb produkciókkal örvendeztethetjük meg a jó népet :) Mi gótikus hastáncosok is sokat fejlődtünk azóta, ezt a tanárunk is megmondta. Reméljük látszódni fog az előadásunkon is :P

Szóval ha esetleg valaki kedvet érez magában, az jöjjön el, nézegesse meg a szép tetoválásokat, meg esetleg minket is :)

4 megjegyzés:

  1. Jó lenne elmenni:) Bár szerintem a fél napom azzal telne, hogy azon töprengenék ugorjak bele vagy se a tetoválásba. Kellene valami bájital, hogy 1 napig bátor legyek:)
    Amúgy szívesen megnézném a táncokat! És biztos ügyes leszel! A videóban mind a kétszer felismertelek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ^^
      Reméljük, hogy ügyes leszek - ezúttal lesz normális ruhám is, ha nem leszek lusta nekiállni és megcsinálni az övemet, meg a felsőmet :D A nadrágomat szerencsére egy nálamnál jóval megbízhatóbb ember varrja, Barbi barátnőm :)
      Egyébként nézelődni is érdemes ott, mert pl. én biztos nem varratnék magamra semmit sem, de jó elnézegetni a szép műveket :)

      Törlés
  2. Szerintem, ha nagybátyámék kint lesznek (tetoválók), akkor kinézek. Még nem tudom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd meglátod, minden esetre jó kis buli volt tavaly is :)

      Törlés