2013. december 27., péntek

Megérkezett a nyereményem ^^

Csak hogy egy kis intermezzo-t is közbe iktassak a karácsonyi képdömping előtt beszámolok a csodás nyereményeimről, amiket Meától kaptam :)



23-án érkezett meg hozzám a csomag, és már nagyon vártam, hiszen csodás ajándékok lapultak benne. Izgatottan bontogattam, és mikor megláttam a tartalmát, hát, madarat lehetett volna velem fogatni :D Természetesen egyből a parfümre kellett lecsapnom, mert ez volt a csomag abszolút sztárja, rá voltam a leginkább kíváncsi. Utána olvastam, hogy milyen jellegű, kinek mi a véleménye róla, és bevallom kicsit megijesztettek a visszajelzések. Sokaknak nem tetszett az illat, én pedig nem tudtam mit gondoljak majd róla. Csak remélni mertem, hogy az én ízlésemnek meg fog felelni, és... nem is kellett csalódnom! Fantasztikus illata van, az ünnepek alatt csak ezt fújtam magamra :)

"Perfume sets the mood...

...and the mood is erotic"




Illatcsalád: virágos-fás-pézsma

Összetevők: rózsa, füstölő, bőr, fekete bors, koriander, szantálfa, pézsma, cédrus

Mint láthatjátok egy nagyon erőteljes illatokból összeállított parfümről van szó. Féltem tőle, hogy majd férfi dezodor szaga lesz, meg alapjáraton nem szeretem a fűszeres parfümöket, de azt hiszem a kislányos virágillatokból már kinőttem, ideje kipróbálnom új dolgokat is. Ez tökéletes választásnak bizonyult. Kifejezetten markáns, erőteljes illatról van szó, ami annyira tartós, hogy még napokkal később is éreztem a kabátom gallérján, viszont nem veszíti el a nőies jellegét attól, hogy ennyire erős illat. Ez tényleg olyan parfüm, amitől magabiztosnak, érzékinek, mégis titokzatosnak érezhetjük magunkat. Fantasztikus az illata. Kupak nem volt hozzá, de nem is szükséges, ugyanis a szórófej egy jópofa kapoccsal van lezárva, amit le kell húzni használat előtt. A kapcson található egy szív meg egy kulcs, nagyon tetszik a kialakítása. Az üvege is nagyon csinos, de nem szekrény-kompatibilis, tehát a dobozában kell tartanom, ha meg akarom óvni.
Összességében rendkívül elégedett vagyok ezzel a parfümmel és nagyon boldog vagyok, hogy megnyerhettem. Egyébként most akciósan láttam a dm-ben, 3500 ft. körül volt, úgyhogy aki kedvet érez magában, hogy kipróbálja, most olcsóbban juthat hozzá :)
A másik, amit agyon kell dicsérnem az az Essence Lashes go wild szempillaspirál. Nagyon érdekes, tubusos kiszerelése van, ilyennel még nem találkoztam sehol. Érdekes volt először használni, de mikor kipróbáltam rögtön láttam, hogy egy szuper spirált nyertem, ugyanis csodásan szétválasztja a pilláimat, kicsit sem ragadnak össze, és a színe is szép mélyfekete. Egyetlen hátránya, hogy kicsit csomósodásra hajlamos, de ezt néhány áthúzással ki lehet küszöbölni. Még nem fordult elő olyan, hogy egyszerre két szempillaspirálom legyen, de örülök neki, hogy ez lett a második, mert tényleg jó termékről van szó, nekem legalábbis bevált.
Viszont sajnos az Essence Crystal tus többszöri próbálkozás után sem tudott szép eredményt felmutatni, pedig nagyon szerettem volna :( Sajnos még csak tusnak sem nevezhető, lévén nem szárad meg, inkább beszívja a bőröm és csak a fekete szemcsék maradnak rajtam, amik pillanatok alatt le is jönnek. Igazából én arra számítottam, hogy egy fekete alapú tusba lesznek ezüst csillámok keverve, de sajnos nem erről volt szó. Teljesen áttetsző folyadékban úszkálnak a fekete kis szemcsék, elvétve néhány ezüsttel, és az egész olyan hatást kelt, miután beszívta a bőröm, mintha a tegnap esti szempillaspirálom maradékát eldörzsöltem volna a szememen :( Sajnos ez a termék nem vált be számomra, de a spirál és a parfüm telitalálat volt, és nagy-nagy köszönet érte Meának :) 

10 megjegyzés:

  1. Miért nem lehet szagolni a neten keresztül :((((
    Amúgy gratulálok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha betévedsz majd egy drogériába mindenképpen szimatold meg, isteni ^^ Ha lehetne küldenék így a neten illatmintát, mert olyan erőteljes, hogy bárhová elérne :D És köszönöm ^^

      Törlés
  2. Gratulálok! Jaj majd élőben megszagolom a parfümöt, remélem: D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii ^^ Okés, akkor majd ha talizunk ezt fújom magamra :D

      Törlés
  3. Gratulálok még egyszer!:)
    Nagyon szép üvegje van a parfümnek. Imádom az ilyen különleges üvegeket, mert használat után lehet őket díszként használni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Igen, csodaszép az üvegje is, bár egyesek giccsesnek tartották. Nekem szép és elegáns, meg különleges, tuti, hogy ha elfogy, megtartom az üvegjét.

      Törlés
  4. Gratulálok! :)
    Egyet értek az előttem szólókkal, kár hogy nem lehet illatozni a neten keresztül :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^ Pedig ha rajtam meg a parfümön múlna mutatnék én szagi mintát, de ha alkalmatok lesz rá szimatoljátok meg egy drogériában, isteni :)

      Törlés