2013. december 5., csütörtök

Karácsonyi nyereményjáték nálam! :)

Az előző bejegyzés után amondó vagyok, hogy evezzünk vidámabb vizekre :)
Mivel nagyon ünnepi hangulatomban vagyok és nem bírok magammal, ezért úgy döntöttem, hogy karácsonyi nyereményjátékot indítok! Igaz, kicsit elcsúsztam vele, hiszen más blogokon már november közepe óta kint vannak a plakátok, de én most szántam rá magam, most szereztem be az ajándékokat, meg úgy egyáltalán. Viszont szeretnék egy kedves olvasómnak plusz örömet szerezni karácsonyra azzal, hogy ezt a szerény kis csomagot eljuttatom hozzá :)



Amit nyerni lehet nálam;

- Balea kézkrém koncentrátum hideg napokra
- Balea krémtusfürdő mandarin illattal
- Astor Glitter ezüst csillámos körömlakk
- Sally Hansen arany csillámos körömlakk (Starcrossed)
- Egy tábla oreo-s Milka csoki 
- Balea fürdőcsillag fahéjas narancs illattal
- 3 filter Teekanne tea Winter Time fantázianévvel (fahéjas-mandulás sütemény ízű)

(a képen látható apró tűlevél nem képezi a csomag tartalmát XD)


Igyekeztem olyasmiket válogatni, amik illenek az ünnephez színükben, illatukban, hangulatukban, remélem nektek is tetszik a csomag és akad majd rá jelentkező :) December 17-ig lehet jelentkezni rá, méghozzá este 6-ig, és még aznap sorsolok. 
Mindazonáltal nagyon sokat gondolkodtam a játék feltételein. Ugyebár kissé ingerült voltam, mikor jó páran csak a nyereményjáték miatt iratkoztak fel hozzám a legelső alkalomkor, és aztán fogadkoztam, hogy ha legközelebb ajándékozásra adom a fejem, akkor szigorúbb követelményeket szabok. Na azóta gondolkodtam dolgokon és mélyen magamba néztem. Bizony velem is megesett, hogy egy blogra azért találtam rá, mert máshol nyereményjáték ürügyén láttam kiírva, s mivel nekem is megtetszett onnan 1-2 dolog, jelentkeztem rá. Azt viszont hozzá kell tennem, hogy ha én valahová feliratkozom, ott aktív olvasó is maradok, sűrűn kommentelek, mert tudom, hogy a blog írója örül a visszajelzéseknek, és ha az olvasói kommunikálnak vele. Ez bizony sokaknál hiányzik, de azt hiszem nyereményjáték-vadászok mindig is lesznek, bele kell törődni. Viszont a másik, amire rájöttem, hogy nem karácsony előtt leszek szőrös szívű. Lesz majd olyan nyereményjáték is a későbbiekben, amikre csak a blogom aktív olvasói jelentkezhetnek, de ott személyesebb ajándékokra lehet majd számítani, szóval ennek is meg lesz az ideje. Viszont most elsősorban ajándékozni szeretnék, és bízom benne, hogy ismét jó kezekbe fog kerülni a csomagom. Természetesen akik öreg motorosok nálam, azoknak lesz lehetőségük plusz esélyeket szerezni, mivel úgy gondolom, ennyi kis "előnyben részesítés" jár azoknak, akik gyakran kommentelnek szemben azokkal, akik csak most iratkoznak majd fel rám. Szóval akkor lássuk;

A játék feltételei:
- Kérlek légy a blogom feliratkozott olvasója (nem bloglovinon, meg egyéb helyeken, hanem itt, ahol látom is, kik az állandó olvasóim)!
- Írj egy kommentet, hogy milyen néven követsz!
- A kommentben kérlek írd le, hogy miért szereted a blogomat, és hogy mit kedvelsz benne a legjobban, mikről olvasol szívesen! Tudom, az én blogomat nehéz egy témakörben értékelni, de nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre :)
- Csak magyarországi címre postázok!


Plusz esélyek:
- Tedd ki a játék képét a blogod oldalsávjába (link). (+1 esély)
- Írj róla egy bejegyzést (link). (+1 esély)
- Azok a jelentkezők, akik már a nyereményjáték előtt is feliratkozott olvasóim voltak, +1 eséllyel indulnak automatikusan (Lynoire nevű olvasómmal bezárólag).
- Azok a jelentkezők, akik az elmúlt 2 hónapban aktívan részt vettek a blogon, azaz kommenteltek nálam legalább egyszer, szintén +1 eséllyel indulnak automatikusan.
Összesen tehát +4 esély szerezhető!

Szóval kedves Mindenki, hajrá-hajrá, játékra fel! ^^

66 megjegyzés:

  1. Szia! pearl néven követlek!
    Szeretem a gondolataidat a világról, Viktor beszólásait is, meg úgy Téged! Tetszik amiket írsz, de sajnos most elég kevés időm volt mindent elolvasni,de majd pótlom :) Azt hiszem minden feltételt megcsináltam! :)
    http://lapozgass.blogspot.hu/2013/12/karacsonyi-nyeremenyjatek-megaeranal.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy jelentkeztél, jól esett olvasni a válaszodat :) Mivel minden feltételt teljesítettél, és régi követőm vagy, illetve írtál is hozzám, +4 esélyed van :)

      Törlés
  2. JUUUUJ én is énisénis!!!! :) Hát akkor leírom röviden közel 13 éve BFF vagy :D Lehet nem is kell részletezni :D Úgy szeretnék játszani, mindent kiteszek blogba csak ma melózom! Ami késik nem múlik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reméltem is, hogy jelentkezel :P Te jó ég, 13 éve barátok vagyunk? :O milyen vének vagyunk már! De tényleg nem kell részletezni, mivel jóformán mindenhol ott voltál, ahol én is, meg ismersz már, mint a rossz pénzt :D No és akkor ha kiteszel mindent, akkor neked is +4 esélyed leszen :P

      Törlés
  3. Huha micsoda csomag O.O *-*
    Jelentkeznék én is
    Azrail néven követlek
    http://azrail5.blogspot.hu/ kiraktam oldalsávba a képet :)
    Téged szeretlek a blogodban :D Hülyén hangzott, de tényleg így van, nem hiába lettél a barátom, és ezt azért köszönhetem mert a blogon Önmagad adod ^^ Amit szeretnék még látni, hát sminket..és sminket :D Annyira jól csinálod, hogy vétek lenne nem megmutatni nekünk :)
    Nagyon köszönöm a lehetőséget ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy jelentkeztél ^^
      Nagyon jól esett, amit rólam és a blogomról írtál, igyekszem is 100%-ig önmagamat adni itt is, meg persze élőben is. A tanácsot pedig megfogadom és igyekszem innentől kezdve több sminkes postot írni :)
      Mivel kitetted oldalsávba a játék képét, régi olvasóm vagy és aktív vagy nálam, ezért +3 esélyed van :)

      Törlés
  4. Szia!
    Köszönöm a szuper játékot, nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál ránk :)
    Réka Réka P. néven iratkoztam fel hozzád már régebben
    megosztottam a játékot a blogom oldalsávján (rekablogol.blogspot.hu)
    Amit szeretek a blogodban az az, hogy nagyon közvetlen vagy és sokszor feldobod a napom, pl a Viktoros beszólásokkal :) De a könyvajánlókat is szeretem (főleg a legutóbbit :)).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg köszönöm, hogy jelentkezel rá ^^
      Köszönöm, hogy leírtad a véleményed, öröm volt olvasni, hogy közvetlenség sugárzik belőlem, és hogy fel tudom dobni a napodat (de ugye el tudod kapni? :P)
      Mivel kitetted oldalsávba a játékot, régi követőm vagy és szoktál hozzám írogatni, ezért +3 esélyed van :)

      Törlés
  5. Szia! Nagyon jó dolgokat válogattál bele a kis ajándékcsomagodba :) N. Mona néven követlek. Kitettem a képet, így megosztva a játékot másokkal a blog oldalsávjába. (http://beautythinngs.blogspot.hu/) A könyvajánlóidat szeretem nagyon. Volt pár könyv amit csak azért olvastam el, mert te itt írtál róla és lehet hogy amúgy rá sem találok. Szóval köszönöm. És köszi a lehetőséget a játékra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszik a csomag és hogy jelentkeztél rá :) Jó volt olvasni, hogy szereted a könyvajánlóimat, habár mostanában ezekből kevés volt sajnos. Remélem a közeljövőben jó pár könyvet el tudok majd olvasni és így még több szuper történetet tudok nektek ajánlani :)
      Mivel kitetted a blogod oldalsávjába a játékot, régi követőm vagy és szoktál írni hozzám, ezért +3 esélyed van :)

      Törlés
  6. Hűűű, egyáltalánnem szerény ez a csomag, szuper dolgokat válogattál össze!

    djkatybeauty.blogspot.com néven követlek
    Link, ahol közzétettem a játékot:
    http://djkatybeauty.blogspot.hu/2013/12/karacsonyi-nyeremenyjatek-szilvinel.html

    A kedvenc bejegyzéseim a saját programjaitok leírása (pl. a Gellért-hegyes sétás), meg amikor a poénjaitokról olvashatok, meg a filmajánlók, meg a receptek, meg a sminkek... Szóval azt hiszem, nagyjából minden :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, aranyos vagy, igyekeztem jó kis ünnepies dolgokat válogatni :)
      Olyan jó érzés volt olvasni, hogy egy személyes jellegű blogban is ennyi mindent lehet szeretni, mert hát mégis csak az én lökött kis életem van itt terítéken, és ha te ebben örömödet leled, akkor én is nagyon boldog vagyok ^^
      Mivel írtál bejegyzést a játékról, régi követőm vagy és nagyon aktívan részt veszel a blog életében +3 esélyed van :)

      Törlés
  7. Sziaa! :)
    Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra! Barbara S. néven követem a blogodat. Szuper ajándékokat szedtél össze! :) Blogom: blogfrombarby.blogspot.com Kitettem az oldalsávba is a képet, valamint bejegyzést is írtam a játékról. Azt szeretem a blogodban,hogy tartalmas, mindig van miről olvasni! Kedvenceim a könyvekről írt bejegyzéseid, valamint a szerzeményeidről szólóak! :)
    Köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök, hogy jelentkeztél :)
      Úgy látszik a könyves dolgokat sokan szeretik, pedig ezen a téren most pangás volt nálam, de igyekszem behozni a lemaradást, amúgy is hiányzik már az olvasás :)
      Mivel írtál bejegyzést és kitetted az oldalsávba is a képet, ezért +2 esélyed van :)

      Törlés
  8. Szia!

    Szeretnék jelentkezni a játékra! :)
    Turcsek Gabriella néven követem a blogod.

    Hogy mit is szeretek a blogodban? Nos friss és ropogós követőként még nem sikerült minden bejegyzésedet elolvasnom, de már biztos vagyok benne, hogy minden napra jutni fog 2 minimum, mert annyira szeretem ahogy fogalmazol, mosolyt csalsz az arcomra és öröm olvasni :)

    A blogom oldalsávjába betettem a nyereményjátékot:
    http://gabcsi-blogja.blogspot.hu/

    Köszönöm szépen a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy jelentkeztél! :) Remélem később is ellátogatsz majd hozzám és örömödet leled az agymenéseimben :P
      Mivel kitetted a blogod oldalsávjába a játékot, ezért +1 esélyed van :)

      Törlés
  9. Szia!
    réka kerekes néven követlek
    A blogodban nagyon szeretem, hogy sokszínű, sokféle témáról írsz, és mindig érdekes dolgokról. :)

    -Régi olvasód vagyok
    -Kitettem a blogom oldalsávjába: http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/
    -Kommenteltem is az elmúlt két hónapban :)

    Köszi szépen a játékot :))
    puszi, Réka :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm, hogy jelentkeztél ^^ Örülök, hogy szereted a sokszínűségemet, igyekszem is mindenféléről írni, ami éppen érdekel, hátha mások is így lesznek vele :)
      Mivel régi követőm vagy, kitetted a blogod oldalsávjába a játékot és kommenteltél is hozzám, ezért +3 esélyed van :)

      Törlés
  10. Szia!

    Jelentkeznék én is a játékra: Lina néven követlek, és azt szeretem igazán a blogodban, hogy szereted megosztani a véleményedet, és ez által a bejegyzések nagyon személyes hangvételűek.
    Kitettem oldalsávba a játékot: raindropsinsunshine.blogspot.com
    Eddig is olvastalak (igaz, bloglovinon keresztül), és eztán is foglak, ne haragudj azért meg, mert nem vagyok aktív kommentelő, egyszerűen csak nem szoktam:$.
    Köszönöm a lehetőséget:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy kedveled a blogomat, látogass vissza bármikor, ha kedved tartja :)
      Mivel kitetted oldalsávba a játékot, és régóta olvasol (elhiszem neked, hogy bloglovinon keresztül eddig is olvastál, remélem továbbra is visszajársz majd), ezért +2 esélyed van :) A kommentelés pedig természetesen nem kötelező, nem is haragszom senkire, ha nem ír, de nekem jól esik beszélgetni veletek azokról, amikről írok, érdekel a véleményetek :)

      Törlés
  11. Szia!
    Jelentkezni szeretnék én is a játékra!
    rone2122 néven követlek itt régóta.
    Szeretem, hogy gyakorlatilag minden témakörben írsz. Na meg persze a sminkeket imádom! Csak így tovább!
    Köszi a játékot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök, hogy jelentkeztél! :)
      Örülök, hogy mindent szeretsz itt nálam, a sminkes bejegyzéseket igyekszem gyakoribbra csinálni, mert páran már írtátok, hogy szeretnétek még látni ilyesmiket :)
      Mivel régi követőm vagy, ezért +1 esélyed van :)

      Törlés
  12. Szia! Én is szeretnék jelentkezni! :)
    Ezen a néven követlek, sajnos kitenni nem tudom oldalsávba a képet, de majd írok róla bejegyzést (a linket itt leírom neked)...
    Igazság szerint én nem tudom eldönteni mit szeretek a legjobban a blogodban...Viktor beszólásai mindig jobb kedvre derítenek, a képes (és személyes) dolgokat szintén imádom, és rengeteg helyen egyetértek filmes/könyves véleményeddel is, azt is szívesen olvasgatom...és igazából azt is szeretem, hogy rendszeresen jelentkezel, sose hagysz minket olvasnivaló nélkül! (Sajnos én mostanában erre nem vagyok képes, most épp betegség miatt). A sminkek bár kevesebben vannak itt, szintén nagyon szépek mindig...Hááát...azt hiszem ennyi! (Ja meg mellékes, de imádom a lila-fekete kombót...a fekete az életem, a kedvenc színem a piros, és azt a lila követi...évekig lila függő voltam...báár ez blogolás szempontjából mindegy xD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://fairyindawn.blogspot.hu/2013/12/nyeremenyjatek-megaera-blogjan.html
      És tessék a link. :)

      Törlés
    2. Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy ilyen részletesen írtál :) Nagyon boldoggá tesz, hogy te is ennyi mindent szeretsz olvasni nálam. Nagyon szeretek írni, így nem csoda, hogy gyakran vannak bejegyzések, és ígérem sminkes dolgokat is gyakrabban teszek majd föl, nagy rá az igény, csak sokszor a lustaságom szab gátat ennek :P De majd legyőzöm :D Viktor beszólásai szintén toplistásak, úgy látom :P És örülök, hogy tetszik a blog színvilága - én kb. 6 éves korom óta nem nőttem ki a lila mániából, és szerintem nem is fogok :)
      Mivel régi követőm vagy, írtál bejegyzést a játékról és gyakran írsz hozzám, +3 esélyed van :)

      Törlés
  13. Sziaa! :)
    Dalma ( : néven követlek itt!
    Már egy ideje felvagyok iratkozva az oldaladra,nem vagyok aktiv,de a bejegyzéseidet szeretem olvasni! :)
    Szeretem az őszinteséged és azt,hogy felmered válalni ha valamit elhibázól,és egy példaképnek tartalak aki felismeri a hibáit és utána alakitani akar a dolgain és nem másra kenni! (bocsi a sok és-ért :D )
    Köszii a lehetőséget! ( :

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm, hogy jelentkeztél! :)
      Nagyon-nagyon jól esett, amit rólam írtál, egészen meghatódtam tőle :) Igyekszem jó ember lenni, aki nem csak másokkal, de önmagával szemben is őszinte, mert ezt fontos dolognak tartom az életemben. Köszönöm ezt a kedves véleményt, feldobtad a napom :)
      Mivel régi követőm vagy, ezért +1 esélyed van :)

      Törlés
  14. Kemiviki néven követem a blogod:)
    Hogy mit szeretek a blogodban? Röviden mindent. Szeretem, a receptjeid, a könyvajánlóid, a filmes bejegyzéseid, Viktor beszólásait:D A közös programjaitokról készült bejegyzéseket, képeket:) A hastáncos bejegyzéseid, nem is tudnék egy kedvencet kiválasztani. Jaja a sminkeket majdnem kihagytam:)
    Hogy mit szeretnék látni? Még még sminkeket, mert nagyon ügyes vagy!:) Meg recepteket, meg mindent^^
    Oreo-s Milka :D Éljeeen, olyan finom:) Megint szuper ajándékokat gyűjtöttél össze:)
    Kitettem a játékot a blogom oldalsávjába: http://wowoskiscsaj.blogspot.hu/
    Írtam bejegyzést is: http://wowoskiscsaj.blogspot.hu/2013/12/nyeremenyjatek.html
    Már itt vagyok régebb óta, és a levegőt is rontom nálad rendszeresen:)
    Köszönöm a lehetőséget! És boldog Mikulást^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy jelentkeztél ^^
      Olyan szívmelengető érzés tényleg, hogy ennyi mindent szerettek nálam, pedig akkora kutyulék ez az oldal (pont, mint én), és ti mégis visszajöttök és szeretitek :) ez nekem akkora boldogság, hogy csak na :) Az ilyen kedves vélemények adnak erőt ahhoz, hogy tovább csináljam és még inkább odafigyeljek a blogomra, hogy ne csak nekem, de nektek is szórakoztató, tanulságos és kellemes legyen. Nagyon köszönöm a véleményed! :)
      Mivel régi követőm vagy, írtál bejegyzést és oldalsávba is kitetted a játékot, illetve gyakran írsz hozzám, +4 esélyed van :)

      Törlés
  15. Szia! :)
    Én még csak most iratkoztam fel hozzád (és igen a nyereményjáték által ismertem meg a blogod:D), de amit eddig láttam belőle az tetszik. :) Nagyon értelmesnek tűnsz, nagyon jól fogalmazol és ami a leginkább tetszik az épp az, hogy mindenféléről írsz. :) Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök, hogy jelentkeztél :) Remélem a nyereményjáték után is visszalátogatsz majd hozzám olvasgatni, a kedves elismeréseket pedig nagyon köszönöm :)

      Törlés
  16. Szia! :) Én is szeretnék jelentkezni a játékra!
    Gabriella Ember néven követlek itt, és meg kell mondjam még nagyon friss hús vagyok nálad, (ma bukkantam rád djkatynál :3) ebből kifolyólag még nem ismerem a blogodat, de ezt a hiányosságot pótolni fogom igérem, mert ahogy te is leírtad, én is olyan vagyok, hogyha valahol feliratkozok, akkor ott tényleg aktív követő maradok és tisztességesen olvasom a posztokat! :)
    Köszönöm a lehetőséget, és további sok sikert! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm, hogy jelentkeztél :) Örülök, hogy rám találtál és hogy őszintén írtál nekem, remélem a későbbiekben sem fogod megbánni a feliratkozást és jól fogod magad érezni nálam, ha idetévedsz olvasgatni :)
      Jó játékot!

      Törlés
  17. Sziaa!
    Manna (mannakörmök) néven követlek, én is nem olyan rég találtam rá a blogodra. Elkezdtem visszaolvasni a bejegyzéseidet, most a karácsonyi blogkihívás a kedvencem, na meg a TAG-ok és a személyes bejegyzések. Szeretem mindig jobban megismerni a bloggert, akit olvasok, ezek által szerintem nagyjából meg is lehet. :)

    Kiraktam a blogom oldalsávjába a képet:
    http://mannakormok.blogspot.hu/

    Köszi a lehetőséget! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Örülök, hogy tetszik a játék, de sajnos valamiért nem látlak a feliratkozott olvasóim között :( Legalábbis Manna néven nincs se régi, se új követőm, de remélhetőleg később fogom látni a neved, vagy pótolod ezt a hiányosságot, mert csak úgy tudom elfogadni a jelentkezésed. Amennyiben ez megtörténik, úgy +1 esélyed lesz :)

      Törlés
  18. Szia! Negiluy néven követlek. :) Azt szeretem a blogodban, hogy minden bejegyzésben tükröződik a személyiséged. Vállalod a hibáidat, a gyengeségeidet, tudod, mik az erősségeid. Olyan jó olvasni azokat az írásaidat, amikben a számodra örömet okozó dolgokról írsz! Öröm ilyen lélekgombócokkal „találkozni”, én is ilyen vagyok. Oh, és a párod vicceiről szóló bejegyzések! xD
    Csendes típus vagyok, de igyekszem mindent látni, olvasni. Szóval igen... Köszi a játékot, a lehetőséget! Puszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm, hogy jelentkeztél! :) Nagyon jó érzés volt olvasni a véleményed rólam és az oldalamról, ilyenkor mindig úgy érzem, hogy végre az emberek olyannak látnak, amilyen tényleg vagyok, és hogy a bennem lévő pozitív energiát másoknak is át tudom adni :)
      Mivel régi olvasóm vagy, ezért +1 esélyed van :)

      Törlés
  19. Szia!:) Marton Claudia néven követlek!:)
    Pár hónapja olvasom a blogod, és mindig visszatérek hátha van újdonság. Tetszik a blogban a kinézete, a te személyiséged és a posztjaid is. A sminkes posztok a kedvenceim:)

    Köszönöm a lehetőséget!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök, hogy jelentkeztél, és köszönöm a kedves elismeréseket :)

      Törlés
  20. Szia!
    Fanni Kereki néven követlek blogon.
    Régi feliratkozód vagyok.
    Tetszik, hogy sokmindenről írsz. Ez különlegessé teszi a blogot, Mindig másról olvashatok. :) A TAG-os, sminkes posztjaid pedig különösen tetszenek.
    Köszönön a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm a jelentkezést! :)
      Igyekszem változatos témákról írni, mindenről, ami érdekel :)
      Mivel régi olvasóm vagy, ezért +1 esélyed van :)

      Törlés
  21. Szia, köszi a lehetőséget! :)
    Ha minden igaz, Franciska,Franya néven követlek, de nálam ez korántsem biztos, nem vagyok a technika embere...:D Kedvenceim a személyes élményekről szóló posztok, de a könyvajánlóidat is csípem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök, hogy jelentkeztél ^^
      Igen, ott vagy az új feliratkozók között, úgyhogy sikerült áthidalni a technikai problémákat :P Köszönöm a véleményedet is, lesznek még bőséggel könyvajánlók és személyes élmények is :)

      Törlés
  22. szia!

    Köszi a lehetőséget a nyeremény játékra!!
    Személyre szóló posztjaidat szeretem a legjobban, mert nagyon jók,amolyan szép szaftosan fogalmazol! <3 :D Azért szeretem a blogodat olvasni mert különleges és egyedi, nem utánozol senkit.
    Követlek itt a blogon Judit Törtei néven szerintem ha jól emlékszem már 2-3hónapja követlek, és kommenteltem is nálad már, mostanság.
    +1 esély kiraktam a blogom oldalsávjába: http://juditnailpolishblog.blogspot.hu/
    +1 esély: http://juditnailpolishblog.blogspot.hu/2013/12/magaera-game.html
    +1 esély 2 hónapon belüli komment :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök a jelentkezésednek :)
      Hűha, ez félreérthető, de értettem mire céloztál :P Örülök, hogy tetszik a fogalmazásom, igyekszem :)
      Mivel kiraktad oldalsávba a játékot, írtál róla bejegyzést és kommenteltél már nálam, ezért valóban +3 esélyed van :)

      Törlés
  23. Szia!

    Szeretnék jelentkezni a játékra :)
    Fairyland néven követlek, most találtam rá a blogodra, új olvasód vagyok.
    Igy első pillantásra nagyon tetszenek a sminkjeid :)
    Köszönöm a lehetőséget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm a jelentkezést és a kedves elismerést :)

      Törlés
  24. Szia!

    Köszi a játékot! Ennek kapcsán is találtam a blogodra, így még nem volt sok alkalmam böngészni az oldalad, de bepótolom. De így elöljáróban az tetszik, hogy nagyon sokszínű a témavilága. :)
    Thimmyke néven követem a blogot, és kitettem a posztba és oldalsávba is a játékot: http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2013/12/jatek-megaeranal.html

    Köszi a lehetőséget!
    Timi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök, hogy jelentkeztél és hogy tetszik itt nálam :) Remélem a játék után is ellátogatsz még hozzám párszor. Mivel kitetted a blogod oldalsávjába a játékot és bejegyzést is írtál róla, +2 esélyed van :)

      Törlés
  25. Szia!.
    Szeretnék jelentkezni a játékra, a nyeremények nagyon szuperek! : )
    Yvuus beauty néven követlek.
    Most találtam rá a blogodra, még új vagyok itt, de ahogy vissza néztem a posztokat, igen sokszínű blogot vezetsz, többféle témával, ami nagyon tetszik! : )
    Szívesen fogom ezután olvasni, várom az izgalmas posztokat! : )
    Köszi a lehetőséget!
    Szép napot! : )
    Üdv: Yvuus

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm a jelentkezésed :)
      Örülök, hogy tetszik a blog sokszínűsége, pont olyan kutyulmány, mint én :) Nézz vissza később is! ^^

      Törlés
  26. Szia!
    Dream néven követlek.
    Legjobban a könyves bejegyzések tetszettek. Én szívesen olvasnék körömlakkokról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök, hogy jelentkeztél :)
      könyves bejegyzések lesznek még biztosan, a lakkokkal meg még hadilábon állok, de igyekszem azt is becsempészni a blog életébe :)

      Törlés
  27. Szia!
    Tarjáni Fanni néven követlek.
    A könyves bejegyzések nekem nagyon tetszettek.
    Sminkes,körmös posztokat is szívesen látnák.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Fanni, örülök, hogy jelentkeztél :)
      Jó, hogy találtál itt magadnak kedvedre való dolgot, a tanácsaidat pedig neked is megfogadom :)

      Törlés
  28. Szia!

    dorikusz néven követlek, és szeretnék jelentkezni a játékra.
    Szeretem a blogodat, főként a sminkekért, és a stílusodért. Azt is nagyon szeretem, ahogy fogalmazol, és külön tetszik, hogy nem egyetlen témáról írsz, hanem a könyvajánlón keresztül egészen az élményeidig mindent megosztasz velünk!
    Sok sikert, és kellemes ünnepeket kívánok (mindenki másnak is :))!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm a jelentkezést! :) Nagyon kedves vagy, jól esett olvasni a kommented, ezek mindig lendületet adnak nekem arra, hogy folytassam és ügyesedjem. Neked is nagyon kellemes ünnepeket! :)

      Törlés
  29. Szia. :)
    Hónapok óta követlek bloglovinon, de úgy döntöttem, ezért a játékért megéri feliratkoznom GFC-n is, úgyhogy mostmár ott is követlek GhostGirl néven. :)
    Igazából a blogod pont azért szeretem, mert egyedi, nem csak egy témáról szól. Például párod aranyköpéseit imádom, egy-kettőn nagyon jót tudok nevetni. :D
    Csak így tovább, remélem, még sokáig olvashatlak. És köszönöm a lehetőséget. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm, hogy jelentkeztél és hogy feliratkoztál hozzám :)
      Nagyon örülök, hogy szereted az oldalam sokszínűségét, igyekszem visszaadni benne mindazt, ami én vagyok, és az bizony elég sokrétű.
      Köszönöm a biztatást és jó játékot! :)

      Törlés
  30. Ezen a néven követlek, legjobban a sminkes bejegyzéseidet szeretem, nagyon jó sminkeket készítesz. Kitettem az oldalsávba a nyereményjátékodat (http://kingabeauty.blogspot.hu/)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, örülök a jelentkezésednek :)
      Köszönöm a kedves elismerést, igyekszik az ember lánya :)
      Mivel kitetted a blogod oldalsávjába a nyereményjátékot, ezért +1 esélyed van :)

      Törlés
  31. Gyorsan jövök én is, le ne maradjak! :) Igaz én még friss "husika" vagyok itt :D :D de jövök :P
    Szeretem a blogod, legfőképpen az őszinteségedért és azért mert aktív vagy és kommunikálsz mindenkivel. Amilyen hamar csak tudsz, reagálsz az írásokra és nekem ez szimpatikus nagyon. Mindig visszalépek, hogy megnézzem mit válaszoltál nekem ha írok :)
    Pancsi voltam :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy még jelentkeztél :P
      Nagyon köszönöm a kommentedet, jól esett, hogy valaki értékeli az aktivitásomat is, mivel igyekszem mindenkinek hamar válaszolni, hogy ezzel is megmaradjon a közeli kapcsolatom kedves olvasóimmal ^^

      Törlés
  32. Szia! Kb 45 perccel a lezárás előtt én is jelentkezem. :) Azt hiszem Mesy vagy Darai Emese néven követlek, nem emlékszem. Nagyon csípem az írásaidat, Viktor vicceit is. :) Imádom a sminkjeidet, nagyon jól állnak neked és képzeld, Wellingtont készítek karácsonyra, ahogy te csináltad. :) Valóban hamar reagálsz a kommentekre, ez szerintem rendkívül fontos egy hiteles bloggernél.
    Kiraktam az oldalsávba a képet: http://testverkodex.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sosem késő, köszönöm, hogy még jelentkeztél :)
      Köszönöm a kedves véleményedet, és nagyon örülök, hogy a Wellingtonom fog nálatok az asztalra kerülni karácsonykor, bízom benne, hogy fincsi lesz :) A sminkes elismerést is nagyon köszönöm ^^
      Mivel kiraktad oldalsávba a képet, +1 eséllyel indulsz :)
      Most már viszont sorsolok :P

      Törlés