2013. december 16., hétfő

Karácsonyi blog kihívás - 16. nap

Dekoráció

Sajnos mint említettem, nincs túl sok dekorom. Most vettem az ablak matricákat, azokat fel fogom ragasztani, van az adventi "koszorúm" és az adventi naptáram, néhány gyertyám, meg az ajtó koszorúm. Ezekkel nekem ki is fújt a dekoráció, de majd ha állítjuk a fát az úgy is önmagában elég szép dekoráció lesz :)

Ja, egyébként ma feladtam a blog karácsonyos csomagot Hajninak, akit húztam, remélem épségben megérkezik hozzá és örülni fog neki. A postán valami őrület, hogy mi volt, tolongás, fél órás várakozás, de nekem mégis tetszik :D Olyan jó ez a nyüzsi ^^
Az én kis nyereményjátékomra pedig még holnap 18:00-ig lehet jelentkezni, és még este ki fogom sorsolni a nyertest, úgyhogy a jelentkezők estefelé nézzenek majd fel hozzám :) Remélem még karácsonykor oda fog érni a szerencséshez a csomag! :)

3 megjegyzés:

  1. Na, majdnem lemaradtam róla :)

    VálaszTörlés
  2. Már ennyi dekorációval is sokkal több van, mint nálam :) Én szinte semmit nem csináltam, bár ablakdiszeket lehet majd teszek fel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nálam az igazi karácsonyi dekor úgy nézne ki, hogy égősor az ablakokban, benti díszek, gyertyák, stb., de sajnos erre nincs lehetőségem, se keretem, így ilyen kis szolid módon oldom meg :)

      Törlés