2013. december 12., csütörtök

Karácsonyi blog kihívás - 12. nap

Akik nélkül nincs karácsony


Természetesen a családom és Viktor. Nélkülük elképzelhetetlen számomra ez az ünnep, de ez igazából minden szerettemre elmondható, mert ilyenkor a barátaim társaságára is nagyon vágyom. Azokkal szeretem körbevenni magam, akik igazán sokat jelentenek nekem és én is nekik, mert a közös szeretet összeköt minket, és ez csodás dolog :) Jó érzés együtt lenni velük, beszélgetni, nevetni hatalmasakat, együtt leülni vacsorázni, sütizgetni. Persze a körítés már tényleg csak plusz, ha nem lenne se ajándék, se karácsonyfa, se ünnepi vacsi akkor is meglenne minden, amire vágynék, mert a karácsony a szeretet ünnepe, amit a családdal szeretteinkkel kell megünnepelni. Ha ők itt vannak nekem, teljes a boldogságom :)



Most ezt a szépséges dalt hoztam nektek :)

6 megjegyzés:

  1. Igen általában az ember a családtagjaival és a szerelmével szereti ünnepelni a karácsonyt, és nélkülük nincs karácsony! :D

    VálaszTörlés
  2. Én se tudnám elképzelni a karácsonyt a családom nélkül. Akármennyire is tudom, hogy minden hülyeségen össze fogunk veszni (pl:. karácsonyfa díszítés) de nem cserélném el semmiért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk szerencsére ilyesmi már nincs, de igazából az apró kis marakodások engem még meg is mosolyogtatnak :)

      Törlés
    2. Hát nálunk ez már hagyomány. Ha mindenki itthon van, akkor úgy folyik le, hogy apa összeveszik velem mert nem olyan lelkesedéssel díszítek fát ahogy ő, és hogy miért csak 1 oldalra pakolom a díszeket. Én meg azért veszek vele össze, hogy ne a tetejére tegye a szaloncukrot mert nem érem fel. Anya meg a békítő akar lenni, így hát apuval összefogunk ellene, és szegény anyu veszik velünk össze:) Ha nincs itthon anya akkor általában feldíszítjük morgunk egymásnak és mindenki beül a szobájába :)
      ez már nem is vita csak megszokás szerintem:)

      Törlés
    3. Jaj, ez nagyon édes! :D Annyira el tudom képzelni a jelenetet, és mosolyognom kell rajta :P

      Törlés