2013. december 19., csütörtök

Blog karácsony - az én csomagom! :)

Ma nem bírok magammal :D
Tudom, hogy a szabályok szerint 21-én este 6kor kéne erről bejegyzést írnom, de akkor sajnos nem leszek gépközelben, családi program lesz, így inkább most írom meg az élményeimet, mert később már nem lesz rá időm. Remélem Iluss elnézi ezt nekem :)
Szóóóval én Kittit kaptam páromul, ő lepett meg egy csodálatos csomaggal :) Kedden már meg is érkezett és izgatottan bontogattam, kíváncsi voltam vajon mi lapulhat benne. Igazából nem számítottam nagy dolgokra, hiszen maximum 1500 forint értékben lephettük meg egymást, de attól tartok, hogy ezt az apró részletet egyedül én tartottam be :D Kitti hihetetlen mennyiségű szépséggel lepett meg, komolyan, mikor kinyitottam a dobozt leesett az állam és majdnem elájultam, álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyi mindent kapok, és hogy ilyen tökéletesen eltalálja az ízlésem. Kedves Kitti, ezúton is szeretném neked megköszönni a csodás ajándékokat, imádom mindet egytől egyig!



A csomagom tartalma



Avonos rúzs Berry berry nice fantázia névvel. A tökéletes vörös rúzs! Már kipróbáltam magamon, de mutatok majd vele sminket is :)



Nyx lila szemhéjpúder. Ezt gondolom mondanom sem kell, miért imádom :P Kipróbáltam ezt is és mesésen pigmentált, tökéletes levendula lila.



Oh, my... mikor megláttam ezt az Essence lakkot, azt hittem kiugrok a bőrömből. Ez annyira én vagyok, és annyira tökéletesen fog passzolni az idei karácsonyi ruhámhoz :))) És habár nehéz kivenni a képről, de ez egy csodás sötétszürkés-ezüstös lakk dugig csillámokkal, és ráadásul homok hatású! ^^



A tökéletes ajándék számomra - lila is, csillogós is, mi kell még? Hát az, hogy még a körömlakkomhoz is passzol XD Imádom a gyertyákat, ebből sosem lehet elég :)



Ez pedig egy csodás kis fürdőbomba, igazán karácsonyos :) Az illata mesés, bár beazonosítani nem tudtam, nagyon különleges, édeskés, de kifejezetten lágy. A Katjes gumicukrot ugyan nem fényképeztem le külön, de azt is ki kell hangsúlyoznom, mivel az a kedvenc gumicukim, és irtó boldog voltam, hogy ilyennel lettem meglepve :)

Kedves Kitti, én nem győzök ámuldozni a sok szépség láttán, amit kaptam tőled. Nagyon boldoggá tettél, köszönöm! Remélem te is legalább annyira fogsz örülni az ajándékaidnak, mint én a tieidnek :)
Kitti blogját itt találhatjátok; http://negiluy.blogspot.hu/
Én pedig Hajninak küldtem egy szerény kis csomagot, az ő blogját itt lehet megtekinteni; http://beautyandlovebyhajnoca3.blogspot.hu/

Nagyon köszönöm Ilussnak, hogy kitalálta ezt az ajándékozósdit, csinálhatnánk rendszert belőle, mert én jövőre is jelentkeznék :) Nagyon jó volt adni és kapni is, és hogy ezáltal új emberek blogjait ismerhettem meg :) Köszönöm, hogy részt vehettem benne!

20 megjegyzés:

  1. A gyertya pont illik a körömlakkodhoz:) Nagyon jó dolgokat kaptál:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is pont azt írtam, hogy tökéletesen egyformák :P Köszönöm, Kitti nagyon kitett magáért, minden annyira szuper ebben a csomagban ^^

      Törlés
  2. Gya...én is azt néztem...a lakk és a gyertya mennyire passzol...azt az essence lakkot én is nagyon szeretem, és kíváncsian várom majd a sminket a rúzzsal...meg a szemfestékkel is...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy ugye? :)
      Szerintem én is imádni fogom azt a lakkot, már most bimbózik a szerelem közöttünk :P Sminkek meg majd lesznek, a téli szünet alatt lesz időm bemutatni őket :)

      Törlés
  3. Hát ez tényleg egy tökéletes csomag, személyre szabva, hiszen figyelt a színvilágra, a kedvenc gumicukorra, mindenre! Jó ötlet ez az ajándékozás, legközelebb én is társulok majd, az biztos :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Kitti igazán kitett magáért! :) Gyere jövőre te is, bizony, mert nagyon jó élmény volt adni és kapni is :)

      Törlés
  4. Tényleg olyan a csomag mint TE! Én is betartottam a limitet, és én is megkaptam a csomagom és azt éreztem mint Te:D Remélem olvasni majd tudsz blogokat, engem is extra pozitív élmény ért: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Mintha csak én vásároltam volna be magamnak :) Na, akkor ugyanolyan cipőben járunk, rendesen ledöbbentem :D Estefelé biztos tudok már blogot olvasni, addigra hazaérünk és meglesem, hogy a te csomagod miket rejtett :)

      Törlés
  5. Nagyon jó ez a csomag én szombaton mutatom meg mit kaptam Barbitól!! Nagyon jó a gyertya és a nyx szemhéjpúder :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Este mindenképpen megnézem a tiédet is, remélhetőleg lesz rá időm. Nekem amúgy a gumicukor és a rúzs az abszolút favoritom ebből a csomagból, de mindent imádok benne :)

      Törlés
  6. Válaszok
    1. Ne aggódj, biztos meg fog érkezni hozzád karácsony előtt! :)

      Törlés
  7. Természetesen nem probléma, hogy kitetted, ha nem tudsz lenni hétvégén! :) Nagyon szuper dolgokat kaptál! :D

    Én köszönöm, hogy csatlakoztál! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm az engedményt, sajnos a családi programokról való hazajutás mindig képlékeny dolog, és inkább előbb megírtam, mint hogy utólag tegyem meg.
      Szuper volt tényleg ez az ötlet, ha csinálsz ilyet jövőre is, én tuti benne leszek :)

      Törlés
  8. Olyan jó látni, hogy örülsz. Ahh, nagyon izgultam ám, meg nem bírtam szabadulni a gondolattól – főleg a lakk esetében -, hogy hátha van már olyanod. :D Remélem, tényleg mindent fogsz majd tudni használni. Nagyon boldog karácsonyt! Puszii :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De még mennyire, hogy örülök! Ennyi szépség után ki ne örülne? :) A lakk pedig nem volt meg, tudod, lakkok terén erős lemaradásban vagyok másokhoz képest, de imádom már most és szenteste is ez lesz rajtam, mert tökéletesen passzol a ruhámhoz :) És a többi ajándék is nagyon tetszik! Még egyszer köszönöm neked, és viszont kívánok békés, boldog karácsonyt neked! :)

      Törlés
  9. hű, de szuper dolgokat kaptál:)
    A gyertya a kedvencem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, én is imádom azt a gyertyát, meg úgy mindent ^^

      Törlés
  10. Az a rúzs nekem is megvan, először csak mintám volt belőle, de annyira bejött, hogy megrendeltem nagyban is! A többi, sajnos nem állt annyira jól, mint ez, úgyhogy szerencsés vagy hogy pont ezt a rúzst kaptad!, mert jól kihasználható! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, akkor ezek szerint tényleg szuper kis rúzsról van szó, ha másnak is ilyen jól bevált :) Már nagyon várom, hogy kipróbálhassam ^^

      Törlés