2013. november 23., szombat

Tattoo


Nem szeretem a tetoválásokat, nőkön meg aztán pláne nem, de ez valamiért nagyon tetszik. Talán el is fogadnám.

6 megjegyzés:

  1. Szerintem a tetoválást tudni kell viselni. Vannak szép, esztétikus tetoválások, és vannak olyanok, amiket nem értem, egy-két ember hogy varrathat magára. A képen levő az tetszik, az olyan lányos.
    Nőkön a kartetkót nem szeretem, meg amikor a mellkasukra varratnak. Szerintem az nőietlen.
    Szertetem másokon a tetoválásokat, ameddig igényes. Nekem az ilyen színtelen meg hegtetkó a halálom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy vagyok a tetoválásokkal, hogy férfiakon elviselem, némelyik még tetszik is, de alapjáraton nem vagyok a testmódosítások híve, tehát a piercing-et sem szeretem, meg semmi ehhez hasonlót. Ehhez képest a táncos példaképeim zöme tetovált, agyon piercingelt nő, és rajtuk persze jól mutat ez az egész, de csak a táncuk közben tudom esztétikusnak találni. Ha a hétköznapokon látnám őket, meg a tetkóikat, valószínűleg húznám a számat. Én annak a híve vagyok, hogy a makulátlan, hófehér bőr a legszebb. Ez a tetoválás kivétel, mert ez tetszik, talán pont a nőiessége miatt. De az is eszembe jut ilyenkor, hogy aki magára varrat valamit, annak egész életében viselnie kell, és az emberi test, bőr nem sokáig marad olyan, amin jól mutat a tetkó, így inkább nem próbálkozom vele. Rajtam szerintem nem is mutatna jól, konzervatív ember vagyok. De pl. hennában kipróbálnám ezt a mintát.

      Törlés
    2. Most a párom van oda a tetoválásokért, és szemceruzákkal bombáz, hogy "varrjam ki" valamilyen mintára. Szeretné látni, hogy állna neki, ha lenne, amúgy nem szeretne semmit. Az is működő opció lenne neked. :)
      Nekem azért nincs, mert nem tudom, mit viselnék szívesen. Amúgy, hogy öregszik a bőr, a rokonaimon látom ennek a nyomát. Nekik sem úgy áll már, mint amikor megcsináltatták. Pech.

      Törlés
    3. Viktor detto, nagyon tetszenek neki a tetoválások, de a megvalósításig nem jutunk el. Mondjuk ennek főleg anyagi okai vannak. Oh, régen össze-vissza firkatyoltam a bőröm, szóval voltak már nekem ilyen próbálkozásaim, de azt hiszem maradok a hennánál maximum :) És bizony, ahogy a rokonaidon is tapasztalod, idősebb bőrön közel nem mutat úgy a tetkó, mint anno. Ezért sem szeretnék.

      Törlés