2013. november 18., hétfő

A mai nap kincsei

A mai délutánom igen pörgősre sikeredett, de egyáltalán nem bánom, mert csodás kis szépségekkel gyarapodtam. Kezdődött az egész úgy, hogy még a névnapomkor a Libri küldött nekem egy 10%-os kupont, amit 20-áig be kellene váltanom. Gondolkodtam, hogy mire váltsam be, mondom legyen a Csontváros, az úgy is tetszett, elolvasom könyvben is. Igen ám, de amint felmentem az online vásárláshoz és megnéztem az újdonságokat, min akadt meg a szemem? Az utolsó Fairy Oak könyvön!!!!! Nem volt kérdés, hogy azt fogom megrendelni, a Csontváros még várhat egy kicsit. Olyan extázisba estem, hogy magamon kívül voltam. Egyszerre örültem és szomorkodtam, előbbit azért, mert végre újra beszippant majd magába Zöldlapályvölgy bájos világa, utóbbit meg azért, mert ez az utolsó rész, a befejezés... és olyan szomorú belegondolni, hogy egy ilyen tüneményes és bájos történetnek véget kell érnie :( Szóval meló után rongyoltam a Campona-i Libribe, gyorsan meg is vettem a könyvet és rohantam tovább, mert utána találkozóm volt Azraillal, aki a Katy-től vásárolt kis csomagomat őrizgette ezidáig. Na de ne rohanjunk úgy előre, mert hoztam nektek képeket is a könyvből! Olyan szívfájdítóan szép rajzok vannak megint benne, hogy kedvem lenne fejest ugrani beléjük, mint a Mary Poppinsban. Nézzétek csak;



Egy kicsit becsillant a borító, de már ez is annyira szép!



A belső képek egyike - balra Vanília, jobbra Pervinka



Imádom ezt a régies, rusztikus hangulatot, amit magából áraszt :)



Ettől a képtől valamiért már búcsúzós hangulatom van :(


Szóval ilyen szépségek lapulnak a könyvben. Aztán mikor végre megtaláltuk egymást Azraillal betértünk gyorsan a Müllerbe, mert ritkán járok oda, és csak itt kapok Katjes gumicukrot, meg Jelly Belly zselébabot. Jó, utóbbit a Sugar Shopban is vehetnék, de oda nincs kedvem elmászni, meg akkor ott hagyok egy vagyont zselébabra :D Úgyhogy most csak ezeket vettem:



Az első egy klasszikus válogatás, nagyon finom ízek vannak benne, pl. sült pillecukor, vajas popcorn, rágógumi, stb. Középen az imádott Katjes (ne tudjátok meg mennyit kutattam utána, de sajnos már csak a Müllerben találkozom vele), jobb oldalt pedig a trópusi válogatásos Jelly Belly, amiben pl. ananász, mangó, sárgadinnye, meg rózsaszín grapefruit íze babocska van. Fenséges mind!

Aztán mikor sikerült leraknunk magunkat megkaptam a Katy-tól vett szerzeményeimet. Szépen be voltak dobozolva, ott sorakoztak és arra vártak, hogy végre kigyönyörködhessem magam bennük. Első körben a körömlakkokat mutatnám:



Essence Where is the party (gyönyörű lila lakk, ami zöldesen irizáló, imádom), S-He pezsgőszínű csoda, Lovely Crystal Strenght piros körömlakk dugig arany csillámokkal, végül pedig egy meglepetés, ugyanis ajándékba kaptam Katytól egy csodás színű lakkot, ami engem leginkább az alvadt vérre emlékeztet :D Pont illik hozzám, nagyon köszönöm! Már alig várom, hogy kipróbáljam!


Aztán vettem egy szép rúzst is, ami a képeken kellemes cappuccino barnának tűnt, gondoltam jól fog ez jönni ősszel/télen. Ő lenne az:



Magamon még nem csináltam róla képet, de meglepődtem a színén, ugyanis egy nagyon visszafogott, szolid, lágy árnyalatról van szó. Ahhoz képest, hogy erőteljes tejeskávé színre számítottam meglepő volt ez a szolidság, de pozitívan! Nagyon tetszik, még talán jobban is, mintha tényleg erősebb barna lett volna. Kicsit vizes hatása van, nagyon kellemes, hidratáló érzést ad az ajkaimnak, és nagyon szépen fénylik :)

És hát a szívem csücske, amire a leginkább vágytam, ami a névnapi ajándékom volt (bár én a többit is annak számítom); a Sleek Vintage Romance palettája.







Maga az ÁLOM! Katy, nagyon köszönöm neked ezt a palettát, egyszerűen szerelmes vagyok belé, imádom, rajongok érte! Alig várom, hogy kipróbáljam! Csodásak benne a színek, pigmentáltak, némelyik még csillámos is, hát azt hittem elsírom magam a gyönyörűségtől. Nézzétek el nekem, nagyon lelkes típus vagyok, és ha valami megtetszik, akkor arról ódákat tudnék zengeni :P Szóval nagyon boldog vagyok, hogy ez a szépség végre az enyém, és remélem hamarosan tudok vele sminket is mutatni :)

Azraillal meg nagyon jól eldumálgattunk, örültem, hogy újra láthattam ^^
Hát izgalmas és eseménydús volt ez a nap, rendesen el is fáradtam, úgyhogy elteszem magam másnapra.  

8 megjegyzés:

  1. Amúgy nagyon feltöltött a találkozó, totál le voltam pukkanva :D Aztán jókedvűen tértem haza, köszönöm neked! Alig várom, hogy újra beszélgessünk ^^ A palettával lesz smink? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, ez ilyen általános mellékhatás nálam, a legtöbb ember, akivel találkozom hasonló dolgokat tapasztal :) Örülök, hogy rád is ilyen jó hatással voltam, de én is remekül éreztem magam veled ^^ A palettával meg lesz smink, csak nem hétköznap, mert olyankor nincs időm kísérletezgetni. Hétvégén remélhetőleg tudok készíteni vele valami szépet :) Ma már mondjuk azt használtam, de nagyon light-os sminket készítettem vele.

      Törlés
  2. Jaj, hát olyan édes vagy! Jó tudni, hogy jó helyre kerültek a szépségek, azt meg nem gondoltam volna, hogy ez a rúzs visszafogott. Viszont pont jó lesz az erőteljes szemsminkekhez, amiket a palettával készítesz ;-) Az alvadt véren meg jót mosolyogtam :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak nagyon lelkes vagyok, ha olyan dolgokról van szó, amik számomra fontosak és nagy becsűek :) Igen, a rúzs tényleg kis szolid, de nekem nagyon tetszik, és ahogy mondod, erősebb szemsminkhez ideális lesz :)

      Törlés
  3. A Fairy Oak és a Jelly Belly nálam kedvenc, a palettának csodás színei vannak. Nem csodálom, hogy beleszerettél. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó, hogy te is szereted ezeket! :) A palettát meg nem lehet nem szeretni :P

      Törlés
  4. Milyen szép ez a könyv! Amúgy nagyon bátor vagy, én már könyvesbolt közelébe se merek menni, mert tudom, hogy szívfájdulás nélkül nem tudok kijönni, és hatalmas vágy kerít hatalmába hogy csak egy kis árvát had hozzak haza a polcra. Így inkább neten keresztül rendelek, így egyáltalán nem bódít el a friss könyvek illata:) Míg haza nem érnek.
    Jelly Belly! Imádom, mi az unokatesómmal azon szoktunk versenyezni ki talál el több ízt:) Végül addig addig kóstolgattunk míg mind el nem fogyott.
    Vintage Romance nagyon tetszik, vágyakozom utána, bár tudom, hogy nem tudnám kihasználni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, meseszép! :) Csak lapozgatom, nézegetem, és nem tudok betelni vele :) Igazából most az idő szűke tartott vissza attól, hogy ne vessem be magam a könyvek közé. Netről rendeltem a könyvet, mert csak így tudtam beváltani a 10%-os kuponomat, aztán a Campona-i Libriben vettem át, szóval azért a kísértés nekem is meg volt. De nemrég Viktor is vett nekem könyvet, most vettem ezt, egy darabig megálljt kell parancsolnom magamnak :P
      Jaj, a Jelly Belly szuper, én a rossz ízű verziót is imádtam. Keresem most is mindenhol, de már nem tudom honnan rendelhetnék, pedig van pár emberke, akivel megkóstoltatnám pl. a hányás ízű darabot :D mondjuk én a záptojástól feküdtem ki. A vintage romance meg azért olyan jó nekem, mert pont olyan színeket tartalmaz, amik illenek hozzám, így én maximálisan ki tudom használni ezt a palettát.

      Törlés