2013. szeptember 8., vasárnap

Néhány táncos kép

A minap megkért a tánccsoportom vezetője, hogy legyek szíves összedobni magamról egy montázst, hogy kitehessük a csoport facebook oldalára. Meg is csináltuk, és ezen közben jöttem rá, hogy én nem is mutattam képeket a tavaszi versenyről :O Na igen, akkortájt még nem voltak meg a hivatalos fotók, csak amiket Viktor készített rólam, de mivel nagyon sötét volt, a képekből nem sokat lehetett látni. Most viszont, hogy belemerültem a kutatásba gondoltam mutatok pár képet a fellépésről. Sajnos a fotók többsége nagyon előnytelen rólam, de ez nem a fotós hibája, szimplán rossz az alapanyag - egy csinos lányról nyilván szebb képeket lehet készíteni. Ettől függetlenül én bizony ilyen voltam akkor, a rettegés és koncentráció mindig kiült az arcomra, de mégis szép emlékeket ébresztenek bennem ezek a képek, úgyhogy minden elégedetlenségem ellenére szeretem őket visszanézegetni :)



montázs



duó Rékával



ismét duó



csoportos


8 megjegyzés:

  1. Jó lett a montázsod! Meg a képek is hangulatot hoztak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, reméltem is, hogy átadják a hangulatot :)

      Törlés
  2. Nagyon hangulatos képek! És gyönyörű a sminked az első foton!

    VálaszTörlés
  3. Ne hülyéskedj, NAGYON csinos vagy :) gyönyörűen illik hozzád ez a stílus és hangulat. Nagyon tetszik, amit és ahogy csináltok, emlékszem bele is futottam a csoportod weboldalába, mikor hastánc után böngészgettem anno, és teljesen kész voltam tőle :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon aranyos vagy :) Én nem vagyok ilyen jó véleménnyel magamról, de nagyon jól esett ez a sok kedves megerősítés :) Most sok változás lesz a csapatban, de remélhetőleg jó irányba, és talán több videó, kép is fog készülni rólunk :)

      Törlés
  4. Wow!!! Gyönyörű szép vagy! A ruhádról nekem rögtön Rachel Brice jutott az eszembe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűha, hát köszönöm, rendesen zavarba jöttem :) Még sosem fordult elő, hogy bármilyen vonatkozásban is az isteni RB-hez hasonlítottak volna, de ez most nagyon jól esett :)

      Törlés