2013. augusztus 13., kedd

Kedvenc motiváció

Mindenki máshonnan szerzi a motivációját a sikeres életmódváltáshoz. Én innen motiválódom. Kim olyan képeket készít, amik rendkívül megfognak, az élénk, színes, ötletes rajzok jobban megmaradnak bennem, mint más képek. Ezen kívül a gondolatai, ötletei is nagyon szimpatikusak számomra. Nem nehéz, elérhetetlen dolgokra buzdít, hanem életmódváltásra és okos döntésekre, amik segítenek elérni a célod. Kim nem felkapott fitnesz guru, csak egy átlagos lány, aki szeretne egészségesebb, mozgékonyabb, csinosabb lenni, így aztán önmaga és mások buzdítására alkot. Nagyon szeretek a rajzai között nézelődni, mert kedvesek, barátságosak, jobb kedvre derítenek és ami a legfontosabb, erőt adnak :) Remélem nektek is tetszeni fog a munkássága!






























7 megjegyzés:

  1. Nagyon jók. Tud valamit ez a lány. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek :) Igen, szerintem is nagyon jó oldalról közelíti meg a dolgokat.

      Törlés
  2. Huha. Eszméletlen jól rajzol! Tényleg motiválóak a képei.

    VálaszTörlés
  3. Ezek a képek tényleg nagyon jók! :)
    És tényleg szépen rajzol...:D

    És a hozzáállása is szuper...ha mindenki így állna a dolgokhoz, kevesebb lenne az önmagát el nem fogadó (és esetleg emiatt másokat lehúzó) ember...:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a rajztehetségén kívül az a dicséretes benne, hogy nagyon jó a hozzáállása! Pont ilyen tanácsokra van az átlag embernek szüksége, mert ezek életszerűek és valós hátterük van.

      Törlés
  4. Nagyon jók rajzok! Tényleg motiválóak! *.*

    VálaszTörlés