2013. augusztus 13., kedd

Kedvenc motiváció

Mindenki máshonnan szerzi a motivációját a sikeres életmódváltáshoz. Én innen motiválódom. Kim olyan képeket készít, amik rendkívül megfognak, az élénk, színes, ötletes rajzok jobban megmaradnak bennem, mint más képek. Ezen kívül a gondolatai, ötletei is nagyon szimpatikusak számomra. Nem nehéz, elérhetetlen dolgokra buzdít, hanem életmódváltásra és okos döntésekre, amik segítenek elérni a célod. Kim nem felkapott fitnesz guru, csak egy átlagos lány, aki szeretne egészségesebb, mozgékonyabb, csinosabb lenni, így aztán önmaga és mások buzdítására alkot. Nagyon szeretek a rajzai között nézelődni, mert kedvesek, barátságosak, jobb kedvre derítenek és ami a legfontosabb, erőt adnak :) Remélem nektek is tetszeni fog a munkássága!


7 megjegyzés:

 1. Nagyon jók. Tud valamit ez a lány. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszenek :) Igen, szerintem is nagyon jó oldalról közelíti meg a dolgokat.

   Törlés
 2. Huha. Eszméletlen jól rajzol! Tényleg motiválóak a képei.

  VálaszTörlés
 3. Ezek a képek tényleg nagyon jók! :)
  És tényleg szépen rajzol...:D

  És a hozzáállása is szuper...ha mindenki így állna a dolgokhoz, kevesebb lenne az önmagát el nem fogadó (és esetleg emiatt másokat lehúzó) ember...:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a rajztehetségén kívül az a dicséretes benne, hogy nagyon jó a hozzáállása! Pont ilyen tanácsokra van az átlag embernek szüksége, mert ezek életszerűek és valós hátterük van.

   Törlés
 4. Nagyon jók rajzok! Tényleg motiválóak! *.*

  VálaszTörlés