2013. augusztus 29., csütörtök

30 napos smink kihívás - 18. rész

Mi a kedvenc esti sminked?

Nos, bármilyen furcsa lesz is ezt olvasni, én nem szoktam különbséget tenni nappali és esti smink között. Nyilván ez azt jelöli, hogy az ember nappal diszkrétebben pingálja magát, aztán ha valami alkalom van, akkor jöhetnek a merészebb megoldások, de én ebben is szeretek a magam feje után menni. Mindig úgy sminkelem magam, amilyen éppen a hangulatom, és ha baromi erős, sötét színekre, tömény feketére vágyok aznap, akkor simán felkenem. Amúgy is a sötét színek jellemzőek rám, natúr, vagy egyszerűt csak akkor készítek, ha nagyon nagy késésben vagyok. Szóval akármennyire is aranyszabály a hétköznapi szolidság, én bizony imádom kihúzni feketével a szemem (persze ízlésesen, nem pandázunk) akár hétköznap is. Persze azért igyekszem normál keretek között maradni, de ugye kinek mi a normális :) Szóval ha úgy vesszük nálam nincs olyan, hogy nappali, vagy esti smink, de a kategóriának azt hiszem az alábbiak felelnek meg a leginkább:






Ezeken kívül egyébként jellemző rám a türkizkék-fekete kombó is, csak arról valahogy sosem készül kép :S Na majd ha legközelebb úgy sminkelem ki magam, lefényképezem :)


6 megjegyzés:

  1. Rám régebben volt jellemző ez a sötétebb dolog (megvolt az oka), mára már inkább a nőiesebb sminkeket szeretem, cicaszem meg minden ilyesmi.

    A kedven szemsink-színem a barna, állati jól kiemeli a szemeimet :) A tusvonalat pedig mindig meghúzom, ha sietek, akkor csak az van, ha van +5 percem, akkor pingálok is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van, hogy én is csak tussal kihúzom a szemem, szeretem az olyat is, de szerintem a sötétebb smink is lehet nőies - én legalábbis a fenti példákkal is jól érzem magam :)

      Törlés
  2. Amúgy én is pont úgy vagyok fele mint te, hogy nem érdekel az "esti" sminket is simán hordom nappalra :) Vagy a nappalit estére :D
    Nagyon szép vagy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, inkább a hangulatához sminkel az ember, rám legalábbis ez a jellemző :) A bókot meg nagyon köszönöm, igazán jól esett ^^

      Törlés
  3. A második kép az nagyon dög.

    Sosem különböztettem meg az esti-nappali sminket, mert nagyon sok értemét nem látom. A full és csillámló vakolat sem az én világom, mindig abban vagyok, amiben jól érzem magam, és passzol a ruhámhoz is. Ennyi.

    Valahogy az élénk, kirívó sminkeket nem bírom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D köszönöm a bókot!
      Na, akkor úgy látszik sokakat nem érdekelnek ezek a sminkelési arany szabályok :) Hm, én mondjuk imádom a csillámos dolgokat, de azért nappalra csínján bánok velük. Az élénk sminkeket én sem kedvelem, nekem túl hivalkodóak, meg valahogy az erős, neonos színek is távol állnak tőlem.

      Törlés