2013. május 15., szerda

.

Jelenlegi hangulatomból adódóan nagyon gondolkozom azon, hogy bezárom a blogot. Nagyon szeretem és nagyon jó, de most már csak fájdalmas dolgokat tudnék ide írni, márpedig ez a hely a harmónia szigete volt hajdan, ezzel pedig csak elrontom a blog hangulatát. Az is lehet, hogy egy időre szüneteltetni fogom, aztán majd visszatérek, vagy csak néhány ember számára teszem elérhetővé. Még vacillálok a döntésen. Talán újat is indíthatnék, de még tényleg nem tudom, hogy mi legyen. Egy biztos, nem fog jelenlegi formájában megmaradni, biztos, hogy változáson esik majd át - pont úgy, ahogy én.

4 megjegyzés:

  1. Szerintem indits egy uj blogot, nalam is mindig ez volt ha melyponton voltam, eljon az ido amikor valtoztatni es frissulni kell, es lezarni dolgokat! Foleg blogban!

    VálaszTörlés
  2. :( szomorúan veszem tudomásul, de persze a te döntésed :) Viszont, ha zárt blogba kezdesz, remélem kapok meghívót, szerettelek olvasni, vagy hát szeretnélek is.
    Szép napot Neked!

    VálaszTörlés
  3. Még egyelőre nem tudom, hogy mi mellett döntsek. Nagyon szerettem ezt a blogot, de egyszerűen már nem tükröz engem. Talán csak a megszokás és a sok régi szép emlék tart itt, nem tudom. Még alszok rá párat. De természetesen mielőtt írni fogok egy bejegyzést, hogy miként döntöttem és ez alapján értesülhet mindenki mindenről, kaphat meghívót, linket, stb. És köszönöm, Azrail, hogy szeretsz olvasni - én pedig szeretek írni, csak most minden olyan vacak az életemben. Barbi, lehet, hogy igazad van, de a fene vigye el, kötődöm ehhez a helyhez :( Persze ettől még változtatni tényleg kell. Még meglátom, hogy mi lesz.

    VálaszTörlés
  4. Nekem a regi blogom meg mindig megvan de csak en latogathatom :))) szoval nem voltam drasztikus torlo csak " eltettem a fiokba"

    VálaszTörlés