2013. május 5., vasárnap

30 nap Gothoknak - 30. nap

Készíts listát azon blogokról amiket gyakran olvasol, és linkeld is őket!


Hát elérkeztem ehhez is, a goth kihívásnak a mai napon vége lesz. Kicsit sajnálom, mert jó volt ezekre a kérdésekre válaszolni, de egyszer ennek is véget kell érnie. Az utolsó kérdés mondjuk szerintem nagyon nem passzol a goth témakörhöz, de azért válaszolok rá. Le kell szűkítenem a kört, mert irtózatosan sok blogot olvasok és talán szerencsésebb, ha témához illő oldalakat linkelek be.
Az első Zsófi barátnőm blogja, amit napi rendszerességgel olvasok, mert érdekes dolgokról ír a maga imádni való stílusában, és természetesen ő is goth témakörben mozog. Nem mellékesen az egyik legdrágább barátom :)
A második Blix blogja, aki szintén goth hölgyemény és rengeteg mindennel foglalkozik - ékszereket készít, sminkkel, modellkedik, hastáncol, és persze mindezt a saját egyedi, sötét stílusában teszi.
A harmadik a legkedvesebb goth modellem, MothMouth oldala, aki szerintem csodaszép nő, imádom a stílusát, ő is afféle példakép számomra, ráadásul nagyon kedves személyiség az írásai alapján.
A negyedik blog, amit ajánlok ugyan nem tartozik a goth kategóriába, de számomra sokat jelent és fontos az Barbi barátnőm oldala. Imádom a kreativitását, hogy annyi mindent kipróbál és hogy szinte mindenben ügyes és természetesen imádom ^^

Nos, ezzel a bejegyzéssel véget ért számomra a goth kihívás, de remélem netes böngészéseim alkalmával még rá fogok akadni pár emberre, aki kedvet érez magában mindezt végig csinálni, mert nagyon jó szórakozás volt :)

2 megjegyzés: