2010. október 31., vasárnap

Filmezős tervek


A minap utána jártam, hogy pontosan mik is azok a filmek, amiket a közeljövőben feltétlenül meg kell néznem. Természetesen mindegyik mese, úgyhogy szegény párom már most fogja a fejét, hogy mikre fogom beráncigálni őt :D (persze utólag mindig kiderül, hogy "Na jó, nem is volt olyan rossz..." :P) Szóval íme a listám, amiket beterveztem;


- Disney Aranyhaj és a nagy gubanc (2010 december) Az előzetes alapján nagyon tetszik, már alig várom, hogy láthassam. Aranyhaj belevaló csajszinak tűnik, és a kaméleonja is nagyon vagány, úgyhogy nálam már jól indítottak :)


- Narnia 3. A Hajnalvándor útja (2010 december) Ez is nagyon ígéretesnek tűnik a trailer alapján, és már amúgy is hiányzott Narnia :)

- Harry Potter és a halál ereklyéi első rész (2010 november), második rész (2011 július) Ha már az eddigi részeket láttam, akkor az utolsó kettőt sem fogom kihagyni, bár azt azért hozzá kell tennem, hogy az ötödik rész után lévő filmek már közel sem nyerték el annyira a tetszésemet, mint az elsők, amik még igazán varázslatosak és gyerekeknek szólóak voltak. A vége felé haladva egyre sötétebb és komorabb lett az egész, és nekem már maga az utolsó könyv sem tetszett. De azért beülök és megnézem az utolsókat, hátha mégis kellemesen csalódok.




- Arthur és a villangók 3. /Arthur and the War of the Two Worlds (2010 december) Imádom a villangók történetét, és majd megöl a kíváncsiság, hogy mit fog művelni Maltazár az emberi világban (mennyit bosszankodtam a második rész végénél, amikor láttam, hogy folytatásos!)


- Csingiling 4. Tinker Bell and the Mysterious Winter Woods (2011) A Csingiling filmek talán a legkedvesebbek most a szívemnek. Eddig láttam a tavaszi, nyári, őszi részt, most pedig a téli fog következni. A trailer bár nem mutat sokat (ami jó is, mert a legtöbb le szokta lőni a jó részeket), mégis jó dolgokat sejtet az emberrel, úgyhogy izgatottan várom.

- Csingiling 5. Tinker Bell: Race Through the Seasons (2012) Ehhez sajnos még nem találtam képet, és túl sok információm sincs róla, de mint minden Csingiling film, ez is biztosan csodálatos és bájos lesz, no meg ha minden igaz, ez lesz a befejező rész.

- Barbie: A Fairy Secret (2011 tavasz) Szégyen vagy nem, én imádom a Barbie filmeket, és habár az utóbbi időben eléggé megváltozott Barbie arca (sajnos meglátásom szerint rossz irányba), azért a történetek még mindig aranyosak és szeretnivalóak, úgyhogy ezt is kíváncsian várom.

5 megjegyzés:

  1. Úristen!!!!! ennyi csingiling lesz még?! meg is néztem gyorsan a téli előzetesét....már alig várom!!!!!!!! :)))))))))))))))))
    ettől nagyon jó kedvem lett most.

    VálaszTörlés
  2. Na, hát akkor örülök, hogy jó kedvre tudtalak ezzel deríteni :) Én is be vagyok zsongva az új Csingiling résztől, reméljük nem kell olyan nagyon sokat várnunk rá.

    VálaszTörlés
  3. Reméljük!!
    nagyon tetszik amúgy a plakátja :) aranyos!

    VálaszTörlés
  4. De szuperek is voltak anno ezek a filmek...
    Most meghilettél, lehet hogy újra fogom makd valamelyiket nézni! ^^

    VálaszTörlés