2010. október 30., szombat

Ősz(i szünet)






Tíz teljes nap pihenés - ez vár most rám a közeljövőben. Elsősorban szeretnék teljesen feltöltődni energiával, ezért csupa-csupa olyan programot szervezek magamnak, amik feldobják a hangulatomat és jókedvre derítenek. Szeretném újult erővel belevetni magam a meséim írásába, jó lenne rajzolgatni és hímezni is egy kicsit, és persze az olvasás sem hiányozhat a listámról. Most per pillanat a Villámtolvaj és a Momo van soron, őket sikerült pénteken beszereznem. Elméletileg a Fairy Oak negyedik részéért mentem, de az sajnos még nem jelent meg, viszont ha már ott voltam, nem akartam üres kézzel távozni, és amúgy is szükségem volt valami új olvasnivalóra, miután kivégeztem a Tintaszív és a Híd Terabithia földjére című könyveket. A Fairy Oak-ot jövő héten pótolom, addigra biztosan megjelenik, addig pedig a fentieket olvasgatom. Ezen kívül igyekszek minél több időt tölteni a párommal, mivel ő is itthon lesz velem az őszi szünet alatt, illetve szeretnék minél többet kint lenni a természetben. Egyre hidegebb az idő, és habár ennek a legtöbb ember nem örül, én igen. Imádom az őszt és a telet (főleg ez utóbbit), és már alig várom, hogy eljöjjön az az igazán zimankós, sálba burkolózós időszak, amikor előkerülnek a vastag holmik, és az utcákon kigyúlnak a fények. Persze ez még egy kicsit odébb van, de azért már készülök rá lelkiekben. Addig is élvezem a kezdeti hűvöskés időt, a színes faleveleket, és gyönyörködök az őszi napsugarakban.

2 megjegyzés:

  1. Wow, azt hiszem cserélhetnénk majd könyvet, ha kiolvastam A Végtelen Történet-et, akkor szerintem a Momo-t cserébe elkérném. Már engem is elkapott Fairy Oak mánia :D Tényleg imádnivaló. A második kötetbe nem nagyon akartam eddig belekezdeni, de egyik nap kinyitottam és hiába állok fel, hogy mást is kéne csinálni, egy idő után visszaránt a könyv, hogy : "OLVASS ENGEM". Figyelem! A cukiság függőséget okoz!
    Az is eszembe jutott, hogy akár sétálhatnánk jövő héten a Duna parton. Nekem sem árt a jó levegő, meg Szszm-nak is van egy szépsége :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen kölcsön adom majd neked a Momo-t, de szerintem a Végtelen Történetet én is megveszem hamarosan, mert az egy olyan mese, ami nem hiányozhat a könyvespolcomról :) A Fairy Oak meg tényleg olyan, mint egy mágnes, veszélyes az a könyv! :D Azért remélem jövő héten már kiadják a negyedik részt, és lecsaphatok rá. A sétában pedig benne vagyok, úgy is tökéletes idő van most hozzá :)

    VálaszTörlés