2017. március 20., hétfő

Manikűrvadász - 31. forduló

Sziasztok!

Ma egy manikűrös bejegyzéssel készültem, ugyanis jelentkeztem a Manikűrvadász 31. fordulójára. Bevallom, az utóbbi időben nem nagyon foglalkozok a különféle mintákkal és technikákkal, bőven elégnek érzem, ha felkenek egy különlegesebb lakkot és azzal mászkálok, amíg lehetséges. Viszont most, hogy megint Manikűrvadász van ismét feléleszthettem magamban a régi alkotó kedvemet.
Ezt a fordulót Noémi vezényelte, a sorsolás során pedig T. Andit kaptam páromul. Nagyon örültem neki, mivel szeretem a blogját és szerintem csodaszép manikűröket alkot :) Mivel mostanában kicsit be vagyok rozsdásodva manikűrözés terén, ezért nem akartam olyan lakkozást választani, amibe végül beletörik a fogam. Valami egyszerű, de látványosat szerettem volna, amihez esetleg előkaphatom az ecseteimet is. Így esett a választásom erre a manikűrre. Szerintem eszméletlenül szép, elegáns, letisztult, nem hivalkodó, mégis különleges.

Az eredeti alkotás
Az én verzióm

Vakus kép, hogy előcsalogassuk azt a holo hatást

Nem változtattam sokat Andi eredeti koncepcióján. Annyi a különbség kettőnk manikűrje között, hogy én lila holo lakkot használtam (Dance Legend Anthem), és a csíkokat szabad kézzel festettem fel, nem nyomdával. Sajnos nem lettek olyan vékonyak a vonalak, mint szerettem volna, de az biztos, hogy később ezt a manikűrt még újra fogom alkotni, ugyanis nagyon hamar elkészült és a hétköznapi lakkozásaimat simán fel lehet dobni vele. 

Remélem tetszik nektek :)
Nézzétek meg a többiek alkotásait is!
További szép napot mindenkinek!


8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép és elegáns lett! Szívesen viselném én is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik :)

   Törlés
 2. Örülök, hogy tetszett ez az egyszerű kis manikűr és elkészítetted. Szerintem nagyon jó lett, köszönöm :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm a kedves szavakat ^^ Nagyon tetszett ez a manikűröd (is), biztos, hogy gyakran fogom még viselni más színkombinációkkal is :)

   Törlés
 3. bár én hosszú körmökön nem bírom a sötét lakkokat, nagyon szép lett a manid, és tök jól "levadásztad" (hasonlít) :)

  VálaszTörlés
 4. Szerintem is nagyon elegáns, szép lett! (-:

  VálaszTörlés
 5. Nagyon szép, elegáns és tényleg nem túl bonyolult...Lehet, én is megpróbálkozom majd vele :)

  VálaszTörlés