2017. január 8., vasárnap

Manikűrvadász - Szülinapi forduló




Sziasztok!

Kissé megkésve, de jelentkezem a szülinapi Manikűrvadászatommal is. Sajnos ez a december-január elég mozgalmasra sikerült számomra, így szinte mindennel elúsztam, de jobb később, mint soha, szokták volt mondani :P Ebben a körben nem egymástól, hanem külföldi bloggerektől vadásztunk, nekem pedig Joléne blogja jutott. A hölgy rendkívül színes, fantáziadús és részletesen kidolgozott manikűröket készít, így erősen bajban voltam a választással, ismervén a körömlakkozási képességeimet :P Végül azért csak találtam magamnak egy hozzám passzolót, itt találjátok róla a bejegyzést. Nagyon megtetszettek ebben a manikűrben a hullám minták, és mivel én magam is imádom a vizet (hamár víz jegyű volnék a horoszkópom szerint), ezért nem is volt kérdés, hogy ezt a manikűrt alkotom újra. Persze nem sikerült teljesen lemásolni, az én verziómnál közel nem olyan jól észrevehetők a hullámminták, ráadásul kék jelly lakkom sincsen, amivel ezt az áttetszős hatást elérhettem volna, de igyekeztem a meglévő dolgaimból kihozni a legjobbat.

Az eredeti manikűr




Az én verzióm



Most éppen csutkára vannak vágva a körmeim, emiatt is kihívás volt ilyen pici felületre dolgozni, de muszáj volt egy kicsit (haha, na jó, teljesen) visszavágnom a körmeimet, mert már megint hámlós/töredezős időszakukat élik, hála a hidegnek. Maga az összkép nekem tetszik, bár a minták alakítása sehogy sem sikerült olyan hullámzóra, mint az eredetinél, és a fedőlakk is elmaszatolta a formákat, szóval ja, most semmi nem úgy jött össze, ahogy szerettem volna :D Azért remélem tetszeni fog nektek :)

További szép napot és hamarosan ismét jelentkezem!
(ne fenyegetőzzek, mi? :P)


6 megjegyzés:

  1. Nagyon jól sikerült! Mindig meg tudsz lepni valami különlegessel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :) Örülök, ha tetszik a manikűr annak ellenére, hogy nem ez a legkreatívabb munkám :P

      Törlés
  2. Szerintem nagyon szép lett!! (-:

    VálaszTörlés
  3. szerintem is nagyon jól sikerült, bejövős! :P

    VálaszTörlés