2016. december 22., csütörtök

Karácsonyi gift swap

Sziasztok!

Nálam már szinte elmaradhatatlan hagyomány a Rami által meghirdetett gift swap-en való részvétel, főleg így karácsony táján. Imádom a várakozást, míg kiderül ki lesz a párom és hogy én kinek adhatok majd csomagot, aztán pedig kíváncsian böngészhetem át az ajándékozottam blogját, hogy megtudjam minek örülne. Idén Lilinek kedveskedhettem ajándékkal, engem pedig Dóri lepett meg egy szuper csomaggal.

Az én ajándékom megérkezése közel sem a szokványos módon zajlott, hiszen a legtöbben feladják postán a csomagjukat, ami pár napon belül megérkezik az emberhez. Csakhogy az én ajándékomat nem a postás hozta, hanem maga Dóri, és már ezzel sikerült hatalmas élménnyé tenni ezt a karácsonyi gift swap-et. Dórival ugyanis megbeszéltük, hogy személyesen adná át a csomagomat nekem, én pedig örömmel mondtam igent a találkozóra. A munkahelyem számára is közel volt, így az egyik nap munka után szerencsém volt személyesen ismegismerkednem Dórival, aki egy tüneményes leányzó! Csupa mosoly, csupa nevetés, egy élmény volt vele találkozni és beszélgetni :) Egy csodaszép, saját kezűleg csomagolt dobozt tartott a kezében, amit rögtön fel is fedeztem magamnak. Dugig volt pakolva, szó szerint tele tömte ajándékokkal, ráadásul annyira jól sikerült eltalálnia az ízlésemet, hogy hihetetlen. Minden, amit tőle kaptam iszonyatosan tetszik!



Így nézett ki a doboz kívülről 



Ez pedig a beltartalom

Dóri jó bloggerhez méltóan még egy külön kinyomtatott terméklistát is csinált nekem. Leírta az egyes termékeket és azok hatásait, így nem kell bogarásznom a csomagolások hátulját, hogy mi mire való. Nagyon praktikus megoldás, úgyhogy külön köszönöm a belé fektetett plusz energiát! Nézzük is miket kaptam tőle:

Sensodyne fogkrém: habár nem ezt a márkát szoktam használni mégis nagyon örültem neki, hiszen egy jó fogkrémre mindig szükség van. Dóri fogtechnikusnak tanul, így nem csoda, hogy a fogak ápolására különösen nagy hangsúlyt fektet, nagyon köszönöm, hogy rám is gondolt ezen a téren :)

RdL magas fényű szájfény Cherry Kiss árnyalatban: ez egy csodás élénk piros szájfény, aminek az a különlegessége, hogy szájfényhez képest kifejezetten tartós! Ugyanolyan vizes csillogása van, mint bármely szájfénynek, de kicsit ragacsosabb az állaga, ennél fogva pedig tovább fent marad az ajkamon. Nagyon megszerettem, az ünnepek alatt biztosan viselni fogom :)

Labello Peach Shine ajakápoló: ajakápolóból sosem elég, úgyhogy már ezzel nyert ügye volt velem Dórinak, ráadásul imádok mindent, ami barackos. Örömmel fogom használni ezt a kis kencét :)

Teaválogatás: megsúgtam Dórinak, hogy haaaaatalmas tea fanatikus vagyok, így egy szuper válogatást készített nekem össze. Van benne mindenféle karácsonyi ízvilágú tea meg egy kis forralt bor fűszer is, már alig várom, hogy kipróbálhassam őket.

Balea arctisztító kendő: imádom a Balea márkát és egy ilyen termék mindig jól jön, így nagyon örültem ennek a csomagnak is :)

Isana fürdőgyöngyök: habár ritkán szoktam kádfürdőzni, remélem ez a csodás illatú fürdőtermék rá fog majd venni arra, hogy elmerüljek az illatos habokban.

Balea arcmaszk málna és vanília illattal: imádom a málna és a vanília illatát együtt, szerintem az egyik legszuperebb kombináció, szóval már nagyon várom, hogy a téli szünetben kipróbálhassam ezt a maszkot. Mostanában amúgy is rákaptam az arcmaszkok használatára.

Balea hidratáló hajkúra őszibarack és kókusz kivonattal: a hajápolás rendkívül fontos számomra, így örültem, hogy kipróbálhatok valami új terméket, főleg mivel kifejezetten száraz, igénybevett hajra való. Az én hajam ugyan nem száraz, de erősen igénybevett, szóval kíváncsi leszek rá miként teljesít ez a termék.

The Body Shop japán cseresznyevirágos testápoló: mondanom sem kell, imádok mindent, ami TBS, ráadásul a japán cseresznyevirágok illatáért egyenesen oda vagyok. Télen rettenetesen ki tud száradni a bőröm, így már nagyon várom, hogy felavathassam ezt a testápolót.

Balea tápláló olajos tusfürdő: ez Dóri egyik személyes kedvence én pedig örömmel fogom kipróbálni. Hajlamos vagyok a Balea tusfürdői közül mindig csak az aktuális új illatokat kipróbálni, most végre megtapasztalhatom milyen egy állandó termékük. 

Lovely körömlakk: csodálatos mélylila körömlakk, nálam ezzel lehetetlen mellé lőni, így nem csoda, hogy imádom :) 

Yankee Candle tart fekete cseresznye illatban: nagy rajongója vagyok a YC tartoknak, ráadásul ezt az illatot nagyon szeretem, úgyhogy nagyon boldog voltam, mikor megláttam, hogy egy ilyen is lapul a csomagomban :)

Kakaóvajas szappan: egy házi készítésű szappan kakaóvajjal, ami az érzékeny bőrűeknek is jó választás. Habár még sosem használtam szappant fürdéshez, ez most jó indok megtörni a hagyományt és kipróbálni ezt a természetes hozzávalókat tartalmazó szappant. 



A legkedvesebb részét a csomagnak a végére hagytam - a termékleírást tartalmazó papír végén ezt az édes kis rajzot találtam, amit Dóri hugicája rajzolt nekem :) Majd elolvadtam tőle, nagyon kedves meglepetés volt ^^

Mint láthatjátok fantasztikus dolgokat kaptam Dóritól, komolyan a szavam is elállt, mikor megláttam mennyi szép és jó dologgal készült számomra. Dóri, ezúton is szeretném neked megköszönni még egyszer a mesés ajándékokat, mindnek egytől egyig örültem! Ugyanakkor az is szép ajándék volt, hogy személyesen megismerhettelek, tündéri kedves teremtés vagy, a legjobbakat kívánom neked, és persze nagyon boldog ünnepeket! :)

Köszönöm szépen Raminak a kezdeményezést, nagyon örültem, hogy újra részt vehettem ebben az ajándékozásban, jövőre is számíthat rám :P
Ne felejtsétek el megnézni a többiek ajándékait is, kattintsatok lenti linkekre :)

További szép napot mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök,hogy örömet okoztam a kis dobozkával és annam is örülök,hogy személyesen is találkozhattunk! Sok boldogságot kívánok és kellemes ünnepeket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon örültem a találkozásnak és a doboznak! :) Neked is kellemes ünnepeket így utólag is!

      Törlés
  2. Nagyon nagyon kedves ez a csomag, tényleg szuper dolgokat kaptál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én is nagyon imádtam ezt a csomagot :)

      Törlés