2016. november 14., hétfő

Egy kis játék :)

Sziasztok!

Rég volt már játék a blogon, úgyhogy gondoltam itt az ideje kisorsolnom egy újabb csomagot :) Igazság szerint akkora terveztem a játékot, mikor visszatértem a blogoláshoz, de közben annyi minden történt, hogy elcsúsztam vele. Na de ami késik nem múlik, végre eljött ennek is az ideje! Szeretném nektek megköszönni, hogy a kevésbé aktív blogos tevékenykedésem ellenére is olvassátok az agymenéseimet és hogy visszajártok hozzám :) Újabban ugye nem írok olyan sűrűn (ez benne is volt a terveimben), de pont emiatt nagyon jól esik látni, hogy mégis itt vagytok velem :) Örömmel olvasom a kedves kommentjeiteket is, úgyhogy mindezt egy kis csomaggal szeretném nektek meghálálni.

Lássuk miket lehet nyerni!




Make Up Revolution Fortune Favours The Brave paletta
Avon matt ajakrúzs Pure Pink árnyalat
Essence More Than a Feeling körömlakk
Essence Satin Touch pirosító Satin Love árnyalat
NYX soft Matte Lip Cream Istanbul árnyalat
Essence ecsetek
Jelly Bean zselécukorkák erdei gyümölcsös ízben
+ meglepetés, ami a könyvmolyoknak kedvez :)


Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban csupán néhány feltételt kell teljesíteni:

- Légy a blog feliratkozott olvasója
- Rendelkezz magyarországi postacímmel (az is jó, ha egy rokonod vagy ismerősöd rendelkezik ilyen címmel, mert akkor oda postázom a csomagot)
- Kommentben írd meg a neved és email címed, hogy ha nyersz értesíteni tudjalak
- Mivel a játék a decemberi időszakban ér véget írd meg, hogy miként hangolódsz rá a közeledő karácsonyra ^^


Ezúttal nem lesznek plusz esélyek, nem szeretném túlbonyolítani a dolgot - csupán a fenti feltételeket kell teljesíteni és máris bekerültetek a képzeletbeli sorsoló zsákba. Bízom benne, hogy ezekkel nem kérek sokat, viszont figyeljetek oda a jelentkezésnél, mert ha valamelyik feltételt nem teljesítitek, akkor sajnos nem tudom beszámítani a neveteket a sorsolásba.

A játék november 14-től december 4-ig tart, így amolyan elő karácsonyi ajándék lehet a csomag valaki számára ^^

Sok szerencsét mindenkinek és további szép napot!


20 megjegyzés:

  1. Réka
    rtteszvesz@gmail.com
    lakás csinosítása, illóolaj itthon

    VálaszTörlés
  2. Moon Angel néven követlek :)
    email: Ms.Stargate@vipmail.hu
    Karácsonyi zenék, diy projektek ház és kert feldíszítése, karácsonyi filmek. :)

    VálaszTörlés
  3. Szuperek a nyeremények ;)
    Kami néven követlek, email: kami.lla5553@gmail.com
    Mi már itthon október végén mézeskalácsot sütöttünk, és bár nem vagyok nagy díszítgetős, azért rendeltem néhány égősort, meg karácsonyi illatú gyertyát, és egy csomó régi vlogmas videót nézek :D

    VálaszTörlés
  4. Ami, email: ami.chan27@gmail.com (éljen a tizenkét éves énem :D)
    Én annyira ráhangolódtam már, hogy MINDENKINEK megvettem a karácsonyi ajándékát:D Najó, néhány úton van még ebayországból, de a lényeg le van tudva. Még DIY adventi naptárat is csináltam. Igazából félig muszájból, mert november-december nagyon stresszes az egyetem miatt, és így a technikai dolgokkal nem kell az utolsó pillanatban bajlódni, és könnyebb lelkileg hangolódni. Illetve a karácsonyiasabb illatok beszerzése folyamatban van, gyertyák, testápolók, minden ilyesmi:)

    VálaszTörlés
  5. Szia.:)
    Andrea Pásztor néven vagyok féliratkozód.
    email: pasztor.andi93@gmail.com
    Eddig annyival készültem karácsonyra, hogy már októberben elkezdtem ajándékokat vásárolgatni, hogy biztos időben meglegyen minden.
    Hangolódni úgy szoktam, hogy kézzel készítek díszeket, karácsonyi illatokat használok pl. gyertya, tusfürdő.

    VálaszTörlés
  6. Szia! :)
    Eleonóra néven követlek.
    E-mail: topaeleonora@gmail.com
    Én már javában készülődöm a karácsonyra. Már előszedegettem a díszeket, szépen letakarítgattam őket, valamint már majdnem mindenkinek megvettem az ajándékokat. Ilyenkor sok gyertyát gyújtok és sok forró csokit szürtyölgetek. :)
    (Zárójelben megjegyezném, hogy ha valaki kedved kapna hozzá és velem együtt szürtyölgetne forró csokit, nemrégiben megosztottam a blogomon a kedvenc receptemet, fogyasszátok ti is egészséggel ^^ http://vaniliamenta.blogspot.hu/2016/11/ellenallhatatlan-forro-csoki.html )

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Tessa Linyssim néven követlek...
    emil: tessalinyssim@gmail.com
    Én egyelőre még csak ajándékkeresésben vagyok, de abban nyakig XD
    Amúgy mi úgy hangolódunk igazán a karácsonyra itthon, hogy anyum elkezdi a dekorálást és minden nap egy-egy picivel jobban fel van díszítve a ház. :) Az utóbbi pár évben már angyalkákat is nekiállt csinálni díszítőszalagból, meg préselt papírgolyóból, amit a barkácsboltban lehet kapni... Ennek idén már pár napja neki is látott ^^

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Nagyon szép csomagot állítottál össze! :)
    Beth Darkness néven követlek. E-mail: beth@gmail.hu
    A karácsonyra készülődést elég korán kezdem - úgy januárban, mikor elkezdem beszerezni az ajikat :D Kicsit korainak tűnik, de van ami nem vár meg a boltban, és tudom, hogy az ajándékozottnak nagyon tetszene, így inkább biztosra megyek, ne vigye el más. Mostanában, pedig inkább füstölőkkel, gyertyákkal, apró kézműves dolgokkal készülök a karácsonyra. Próbálom úgy intézni mindig, hogy a három napra semmi bonyodalom ne jusson, viszont finomságokból és jó illatokból annál több... :)

    VálaszTörlés
  9. Szuper nyeremények! (-: Nekem hiányoztak az "agymenéseid", nagyon szeretem a blogodat, mégha nem is kommentelek sűrűn, de szinte mindig olvasom. (-:
    Mykky néven iratkoztam fel Hozzád, myrkkyneito@gmail.com az e-mail címem. (-:
    Hát, a válasszal kicsit gondban vagyok. Én annyira nem kedvelem, hogy az üzletek már ősszel karácsonyi termékeket kínálnak, mert számomra mire eljön az ünnep elvész a varázsa. Én is megfelelő illatokkal hangolódom rá, jelképes ajándékokat adunk egymásnak, és számomra nagyon kedvesek a kézzel készült dolgok. Mind adni és mind kapni. (-:

    VálaszTörlés
  10. Farkas Ágnes néven követlek :)
    E-mail címem: agnesjog@gmail.com
    A karácsonyra a lakás díszítèsèvel, karácsonyi tartok égetésével, szezonális kávék fogyasztásával és természetesen ajandékok utáni nézelődéssel hangolódom :)

    VálaszTörlés
  11. Szia, szeretnék részt venni a játékban, általában úgy hangolódok, hogy kimegyek a karácsonyi vásárba és itthon karácsony illatú gyertyákat gyűjtők :)
    Kinczel Alexandra, kinczel.alexa@gmail.com

    VálaszTörlés
  12. Nagyon jó csomagot állítottál össze. Mindig szívesen olvasom a blogodat. :)
    B.Dóri néven követlek, e-mail címem: dorica1993@hotmail.com
    Én úgy hangolódom a karácsonyra, hogy advent előtti hétvégén nagytakarítást tartok a lakásban, kicsinosítom karácsonyi díszekkel, hogy az adventi karácsonyi hétvégékre meglegyen a kellő hangulat, amikor mézeskalácsot sütök, gyertyákat gyújtok, forralt bort szürcsölök, és sült almát majszolok hozzá. :)
    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  13. Anka Moja néven követlek.
    Email: ankamoja89@gmail.com
    Az ünnepekre az öreg Frankkel (Sinatra) hangolódok és próbálok többet sütni az átlagosnál (ami mondjuk nem nehéz). :)
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  14. Kata néven követlek.
    E-mail: kata.szenftner@citromail.hu
    A karácsonyra saját készìtésű dekorációval, beltéri égősorral és illatos gyertyakkal/illóolajokkal szoktam hangolódni,na meg persze minden hatterem valami karácsonyos kép lesz, amint beköszönt a december! :)

    VálaszTörlés
  15. awwww, könyvmoly-meglepi! én rosie néven követlek, az e-mailom pedig l.anikorozalia@gmail.com
    Nekem január óta megy a karácsonyi visszaszámláló, az ajándékok néhány eBayföldi kivétellel mind megvannak :D Sajnos lelkiekben nehéz az egyetem/nyelvvizsga/munka/eü problémák mellett hangolódni - igazából még a lakást sem díszítettem fel, pedig általában Halloween másnapján már tolom a jingle bellst (vagy inkább október elején. sokkal inkább.) :/ Remélem elkap hamarosan a hangulat, mert hiába a karácsonyillatú lakás, parfümök és testápolók; a dekoráció, a sütik, az ajándékok, ha valami belülről nem passzol. Remélem hamarosan esni fog a hó és tolhatom Frank Sinatrát :D
    köszönöm a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  16. Szuper dolgok, köszönjük a játékot! :) vera néven követlek, az e-mail címem: cloudsuphere@gmail.com. Sajnos nekem még nem volt időm és energiám ténylegesen készülni a karácsonyra, egyelőre még csak tervezgetek, hogy milyen dekorációkat szeretnék és kinek milyen ajándékot szánok. Ja, és ha valahol meglátok bármilyen karácsonyi hangulatú díszt/meghallok karácsonyi számokat, egyből hangulatba kerülök. :) Nálam akkor fog elkezdődni igazán a láz, ha már december lesz. :)

    VálaszTörlés
  17. Szia! Én is szeretném megköszönni ezt a játékot! :)
    E-mail címem: bakagami081@gmail.com
    A könyvmolymeglepinek különösen örülök. A karácsonyra minden évben másképpen hangolódom rá, a gyertyával való illatosítás az egyetlen közös. November vége felé szeretem elkezdeni a készülődést, ez évben tervezek többet sütni-főzni, illetve karácsonyfadíszeket készíteni.
    Decemberben pedig már a lejátszási listám is javarészt karácsonyi, vagy karácsony hangulatú számokkal lesz tele. :)
    Még egyszer nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és jó készülődést kívánok! :)

    VálaszTörlés
  18. Szia. Követlek :9
    Előre is kellemes karácsonyi hangolódást kívánok neked. Én már elővettem ameleg csizmát, a sálat,és jelenleg új téli kabi vadászatban vagyok. Nézem a blogokat,inspirálódom,hogymi az idei trend benne.:9 Nem szeretnék kilógni a sorból.:9 Mindezt most egy nagy bögre forrócsokival,és pillecukorral teszem, a szobában kis hanguatvilágitásként szolgál a kültéri füzér,ami szp szines. Már én ráhangolódtam. Ja,és ropog a tűz a kandallóban :)
    Ha én nyernék, akkor kérlek ide írj: ibolya.janko@gmail.com
    Puszi

    VálaszTörlés
  19. Szia! Köszönöm és is, hogy gondoltál ránk!:)
    rnrbabe néven követlek
    email címem: rnrbabe@hotmail.hu
    Dekorálással, karácsonyi filmekkel és zenékkel hangolódom, ezek mellett pedig imádom a karácsonyi vásárok hangulatát,szóval idén is szeretnék egyszer-kétszer ellátogatni.

    VálaszTörlés
  20. Jó csomag o.o <3 Edina Saarinen-Hidasi nèven követlek es email címem pedig h.deenah@gmail.com. a karácsonyra általában filmekkel es rengeteg led fenyfuzerrel készülök :D

    VálaszTörlés