2016. szeptember 29., csütörtök

Szólánc - Rózsák




Sziasztok!

Ma egy manikűrrel jelentkezem, amit a Szólánc nevű kezdeményezéshez készítettem. Noéminél bukkantam rá erre a lehetőségre és rögtön jeleztem a részvételi szándékomat, mivel a rózsás mintákat nagyon szeretem és amúgy is rég volt már manikűr a blogon :) Az inspirációt ez a manikűr adta. Nagyon megtetszett a visszafogott, kicsit vintage stílusa, így végül ehhez hasonló lakkozást csináltam.






Vakuval



A hüvelyk, mutató és kisujjamon a Moyra homokhatású lakkját használtam (852-es), a középső és gyűrűsujjamon pedig a Rimmel Soul Session lakkja volt az alap. Erre az Essence fehér lakkjával pöttyöztem, majd a rózsákat a Moyra 910-es gél hatású lakkjával és az Essence Hope for Love-jával készítettem. A levelekhez az A-England Saint George lakkját használtam. Sajnos a fedőlakk egy kicsit elkente a mintát, illetve a pöttyeim sem lettek egyformák, de nem kesergek - még mindig nem vagyok körmös blogger, és nekem így is tetszett az összhatás :P
Annyira megtetszett ez a színkombináció, hogy egy szolidabb mintával még hétköznap is viseltem ezt a manikűrt kerek egy hétig.



Amit pedig talán néhányan észre is vettetek, hogy ismét mandula formájúak a körmeim. Nagyon szerettem a lekerekített szélű szögletesebb formát, elegánsnak és csinosnak találtam, de azt vettem észre, hogy ettől a fazontól jobban betörnek a körmeim, újra jelentkezett a lemezes hámlás is. Emiatt visszatértem a régi mandula formához és a körmeim nagyon hálásak érte, mert azóta gyönyörűen nőnek, nem töredeznek be és nem lemezesednek :)

Remélem tetszett nektek a manikűr :)
További szép napot nektek!


12 megjegyzés: