2016. január 17., vasárnap

Gothic Glamour smink

Sziasztok!

Legutoljára szilveszter előtt volt sminkes bejegyzés a blogon, szóval gondoltam itt az ideje előrukkolnom egy újjal. Mivel rég éltem már ki a goth énemet sminkelés terén, ezért mindenképpen sötét színekkel szerettem volna dolgozni, ugyanakkor kicsit dívásra is akartam venni a figurát. Ebből egy elegánsabb, ünnepibb jellegű goth smink született, ami inkább ajakhangsúlyos, de a szemeket is kellőképpen kiemeli. Leginkább Dita von Teese sminkjeihez közelít, bár nem ő volt a fő ihletforrásom. Inkább arra törekedtem, hogy egy modern, hordható, harmonikus összhatású sminket készítsek hidegebb színekkel.
Volt, aki kérte, hogy fotózzam le a termékeket, amikkel a sminjeim készültek, és ez valóban jó ötlet, de ennél a sminknél pont elfelejtettem :S Mivel már nem mostanában készült a smink, ezért a pontos listára sem emlékszem, de legközelebb odafigyelek erre a kérésre is.




















Nekem személy szerint tetszett az összhatás, jó volt visszatérni a gyökereimhez :) A szemsmink különlegességét a dupla tusvonal adta, amit fehérrel kitöltöttem, illetve a belső szemzugnál is festettem egy kis ívet fehér kiemeléssel. A szemöldökömet most feketével húztam át, így sokkal intenzívebb eredményt kaptam, de reggel nincs időm macerázni vele, így hétköznapokra marad a sötétbarna. Illetve került még egy pici pötty is a bal szemem alá, aminek nem tudom mi értelme volt, de valamiért így vált teljessé a smink :P

Remélem nektek is elnyeri a tetszéseteket! 


23 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! És az a rúzs, szerelmes lettem *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi ^^ Azt hiszem a rúzs még mindig a MAC Diva-ja, hozzá pedig a Currant kontúr. Legalábbis mintha ilyesmi rémlene :D

      Törlés
  2. Egyszerű, de nagyszerű!
    Hihetetlenül ügyes kezed van!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, most nem akartam túlbonyolítani - néha ilyen is kell :) És köszönöm szépen a kedves bókot! :)

      Törlés
  3. Szokás szerint gyönyörű smink Szilvi! Annyira irigyellek, hogy jól állnak neked az ilyes sötét rúzsok, baromira passzolnak hozzád! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Zitu, jól esnek a szavaid :)
      Hát a sötét rúzsok már "hozzám nőttek", meg amilyen hülye formája van az ajkaimnak, csak ezekkel néznek ki normálisan :D

      Törlés
  4. Nagyon szép lett, elbűvölő :) (Ilyenkor meg-megfordul a fejemben, hogy megválok a szemöldököm egy részétől - nekem meg veled ellentétben "kissé" túlburjánzó -, ugyanis ilyen finom, mégis sötét összképet aligha tudnék elérni :D [még ha tudnék is ilyen ügyesen sminkelni...])

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen ^^
      Hát én speciel bármit megadnék azért, ha inkább ritkítanom kellene a saját szemöldökömet, mint erősíteni. De szerintem mindenkinek a saját arcformájához illő szemöldöke van alapból, nekem vékonyabb jutott, neked pedig vastagabb. Egyébként a vastagabbal is lehet finom, elegáns hatást elérni, csak ki kell kísérletezni :)

      Törlés
  5. Ó ha tudnék így sminkelni... gyönyörű vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, köszönöm ^^ Amúgy én nagyon szeretem a te sminkjeidet is, szóval tudsz te is nagyon szépeket alkotni :)

      Törlés
  6. Csodás lett! :) Olyan vagy így mint egy goth hercegnő. :)
    Egy kis észrevétel: Szerintem odaírhatnád a felhasznált termékeket a bejegyzés végén egy listában! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy :)
      Az észrevételt pedig köszönöm, oda fogok ezekre figyelni a jövőben!

      Törlés
  7. Nagyon szép, elegáns smink lett! :)

    VálaszTörlés
  8. Gyönyörű lett, hihetetlen jól áll! Még a "random pötty" is pont illik oda szerintem :D A lehető legjobb értelemben mondom, de engem első pillanatra Morticia Addams-re emlékeztetsz ezeken a képeken, remélem nem hangzik túl furán, bóknak szántam! :)

    VálaszTörlés
  9. Annyira gyönyörű vagy! *.*
    Ez a smink teljesen Te vagy!

    VálaszTörlés
  10. Gyönyörű ez a smink és istenien áll!

    VálaszTörlés