2015. december 16., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - VKP Karácsony 2015




Sziasztok!

A mai VKP bejegyzés egy igazán rendhagyó és különleges dolog lesz, ugyanis Szilvi azt találta ki, hogy ez a karácsony előtti alkalom legyen a VKP csapat első karácsonyos-ajándékozós mókája ^^ Természetesen én is jelentkeztem, habár kis késéssel, majdnem sikerült lecsúsznom róla, de végül csak megoldódott a helyzet. A lényege ugyanaz, mint a különféle gift swap-eknél. Az ember jelentkezik, majd a szervező random sorrendet állít fel az emberek között, nekünk pedig eszerint kell megajándékoznunk egymást. Én Hannát ajándékoztam meg, engem pedig Vivien lepett meg egy csodaszép csomaggal. Nézzük is miket kaptam:




Kérlek nézzétek el nekem a pocsék képet, sajnos a téli fényviszonyok nem játszottak a kezemre, de azért bízom benne, hogy minden jól látható. Vivienről rögtön megtudtam, hogy nagy Avon-kedvelő, mivel rengeteg ajándék lapult a csomagomban ettől a márkától, amit nem mellesleg én is nagyon kedvelek :) Sokféle termékmintát kaptam, illetve egy kék szemceruzát meg egy spirált (utóbbit már ki is próbáltam és nagyon jó!), ezeken kívül pedig egy sárga Essence lakkot, két kis gyertyát, két csodaszép kagylót (amiket egyébként gyűjtök, úgyhogy ismét telitalálat volt ^^) és egy kedves levélkét. Mégis a legnagyobb kedvencem a kép középpontjában álló tüneményes kis karácsonyi plüssfigura, annyira aranyos, hogy mióta megkaptam itt ül velem szemben az íróasztalomon :) 

Kedves Vivien, nagyon szépen köszönöm ezeket a szuper ajándékokat, nagy örömet okoztál velük! :)
És persze köszönöm Szilvinek is, hogy részt vehettem a kezdeményezésében, nagyon jó volt ez az egész, és ha jövőre megint lesz ilyen, tuti, hogy ismét jelentkezem - de akkor már időben :P

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek az ajándékok amiket kaptál! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy sikerült meglepnem és örülsz neki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De még mennyire, szuper kis csomag lett :) Köszönöm még egyszer!

      Törlés