2015. december 13., vasárnap

Advent - Ghost of christmas future

Sziasztok!

Advent ezüst vasárnapján jövök nektek a következő szellem sminkjével, aki nem más, mint a jövő. Ez a szellem általában úgy van ábrázolva, mintha maga a halál lenne, egy fekete csuklyás alak, többnyire az arcát sem látni, de ha igen, akkor elég félelmetes, sokat sejtető az ábrázata. A Karácsonyi énekben Scrooge jövője sajnos nem sok jót ígér, ezért is olyan borongós megjelenésű az utolsó szellem. Én maradtam a klasszikus vonalnál, így kicsit halál-jellegű sminket készítettem, amiben azért megjelenik egy kis ünnepi hangulat, mivel a csillámok most sem maradhattak el.














Remélem tetszik nektek ez a smink :)
További szép hétvégét és kellemes ezüst vasárnapot kívánok!
(már csak másfél hét és karácsony!!! ^^)

20 megjegyzés:

  1. Eszméletlenül szép arcod van, olyan, mint egy porcelánbaba arca. Egy álom lehet ilyen vászonra festeni! Nagyon szeretem a sminkjeidet, és egyre jobbakat kreálsz. Nem mellesleg a fotók hangulata is tökéletes mindig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó jaj, hát köszönöm szépen :3 És örülök, hogy ennyire tetszenek a sminkes alkotásaim, igyekszem fejlődni és ügyesedni :)

      Törlés
  2. Az a csuklya... hol vetteed? Én is tökre szeretnék hasonlót, nagyon tetszik! Amúgy nagyon szép sminkeket készítesz, nem gondolkodtál még a kozmetikai pályán? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, hát nevetni fogsz, de az igazából egy méregzöld köntös! :DDD Fogalmam sincs honnan van, mert még anyumtól örököltem meg (azaz lenyúltam tőle :P), de szerintem hasonlót bármelyik varrónővel lehet varratni. Mondjuk ez bársonyból van, elég nehéz anyag, szóval csuklyás köpenynek valami könnyebbet javasolnék.
      Az elismerést is köszönöm - igazából nagy álmom, hogy sminkes legyek, de még sajnos nem tudom megvalósítani :( Viszont amint meg lesz minden feltétel, tuti belevágok :)

      Törlés
  3. Nagyon jó lett, gyönyörű és hangulatos. Engem is érdekelne, mi ez a csuklya rajtad :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) A csuklyára pedig a fenti kommentben találod a választ :P

      Törlés
  4. Eszméletlenül jó lett!!!

    VálaszTörlés
  5. Tetszik, ahogy a sötétség és a báj megjelenik benne! :)

    VálaszTörlés
  6. Imádom!!! :D
    És majdnem lemaradtam róla...lopott wifi, nem szeretlek...:(

    De a lényeg, hogy itt vagyok, látom, és nagyon tetszik!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy neked is tetszik ^^

      Törlés
  7. Huhuu, de jó lett!
    Alulról a 3. kép a kedvencem!!!

    VálaszTörlés