2015. november 11., szerda

Rimmel Only 1 ajakrúzs teszt

Sziasztok!

Ma egy termékteszttel készültem nektek, ugyanis nemrég bekerültem azon szerencsés 100 ember közé, akik elsőként próbálhatták ki a Rimmel hamarosan polcokra kerülő termékét, az Only 1 rúzst.

Már többször is említettem nektek, hogy drogériás viszonylatban messze a Rimmelt tartom a legjobb márkának, már ami a rúzsokat illeti - gondoljunk csak a Kate Moss rúzsokra, amikre panaszt még nem nagyon hallottam. Ennek fényében izgatottan vártam ezt az új, innovatív terméket, mely pigmentált színt, tartósságot és hidratálást ígér.


A rúzs külseje nagyban hasonlít az eddigi Rimmel rúzsok csomagolásához, azaz egyszerű, letisztult, fekete desing-t kapott ferde kupakkal, rajta a Rimmel felirattal. A különbség csupán annyi, hogy a kupak szögletes formában végződik, illetve a terméken található egy színes csík is, mely a választott rúzs árnyalatát adja vissza.


Én a You're all mine nevű élénk pink árnyalatot kaptam tesztelésre, amitől első pillantásra kissé meg is rémültem, hisz tudjátok - a sötétebb rúzsok felé húz a szívem :) Viszont próbáltam nyitott lenni eme árnyalat felé is, elvégre ki tudja, még a végén kiderül, hogy jól áll nekem a rózsaszín :D


A kupakot levéve egyből megéreztem a rúzs kellemes, dinnyés illatát. Szerencsére nem tolakodó, de azért felvitel után is érezhető. Nekem mondjuk ez kifejezetten tetszett, mivel csöppet sem mű dinnye illatról van szó, de akik erre érzékenyek azoknak talán érdemes szimat-próbát tenni a majdani vásárlás előtt.

A rúzs kialakítása is újszerű, ugyanis nem csepp formájúra van vágva, hanem ferdén laposra. Bevallom számomra ez volt az egyetlen negatívuma a terméknek, mivel ez a forma kissé nehézkessé teszi a preciz felvitelt. A két hetes tesztelés során sokszor küzdenem kellett azzal, hogy ne szaladjak túl az ajkaim vonalán, de kis ügyeskedéssel megoldható a dolog. Azért kontúr ceruzát ajánlanék hozzá a biztonság kedvéért.



Maga a rúzs számomra fantasztikus. Már egyetlen húzással erőteljes, pigmentált színt lehet elérni, de a fenti képen a biztonság kedvéért húztam egy vékonyabb második réteget is, így teltebb lett a színe. Az állaga nagyon jó, szinte már bársonyos, könnyedén siklik az ajkakon, pár perc után pedig kissé meg is szárad. Ettől a tartóssága is nagyon jóvá válik, ugyanis evés-ivás mellett is 4-5 órát fent maradt az ajkaimon. A vége felé persze kezdett már megkopni, de ezt szép, egyenletesen tette, így erre sincs panaszom. A hidratálás terén talán nem teljesít olyan jól, de ez bizony a tartósság átka. Érdemes előtte feldobni egy kis ajakápolót, és miután azt alaposan beszívta az ajkunk bőre már bátran lehet rúzsozni. A viselése viszont egyáltalán nem kényelmetlen, nekem a száradás utáni állapota is teljesen elviselhető volt, hasonló érzést a MAC satine finishű rúzsai váltanak ki nálam. Talán úgy tudnám leginkább körül írni ezt a dolgot, hogy érzem a rúzs tartósságát magamon, de ettől nem válik merevvé az ajkam bőre.

Összességében szerintem ez egy remek termék, egészen biztos be fogok még szerezni belőle pár árnyalatot (remélem lesznek sötétebbek is ^^). Nektek is bátran ajánlom kipróbálásra, amint kaphatóak lesznek :)

A végére hoztam néhány sminkes képet is, hogy lássátok milyen összhatást nyújt.










Kicsit fényviszony függő a színe, ezeken a képeken kékesebb, hidegebb tónusa van, de magamon valahogy vibrálóbbnak láttam. Még barátkoznom kell a viselésével, utcára nem nagyon mertem felkenni (még), de talán idővel összeszokunk :P 

Nektek hogy tetszik ez a rúzs?
Remélem hasznos volt számotokra ez a bejegyzés :)

16 megjegyzés:

  1. Na jó...rettegj pénztárca, jövök! Illetve az új rimmel rúzs is... Általában nem szag alapján választok terméket, szóval ha büdös, max pontot vonok le tőle, de ugyanúgy használom...esetleg szidom egy kicsit a blogon...xD
    De egy ilyen minőségű rúzst nem hagyok ki semmiképp!


    Amúgy szerintem jól áll ez a szín is rajtad/neked, de nagyon szokatlan...nem katakteridegen, csak szokatlan...:)
    Hatha megbaratkozol vele...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, gondoltam, hogy neked tetszeni fog, mint hozzám hasonló nagy rúzsmániás :P Szerintem tuti jól fogsz vele járni, mert fantasztikus a minősége és a színe is.
      A színe meg hát... nem az én világom, meg kell hagyni, de biztos lesznek alkalmak, amikor örömmel viselem majd. Amúgy is mostanában gyakrabban nyitok az újdonságok felé :)

      Törlés
  2. Hű, nagyon szép színe van! Nagyon jól áll neked, hasonló árnyaltra vágyom én is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Szerintem ha kijönnek ezek a termékek érdemes lesz lecsapnod erre az árnyalatra. A Rimmel egész jó áron kínálja a termékeit, szóval még nagy költségekbe sem vernéd magad.

      Törlés
  3. Szépnek tűnik, nekem valahogy nagyon szokatlan rajtad - persze lehet, csak azért, mert tudom, hogy nem ilyen színeket szoktál hordani. Mindenesetre ez pont az a szín, amit soha nem hordanék:D
    (Amúgy én is nagyon szeretem a Rimmel rúzsokat, de mondjuk pont a matt vonala szerintem jobban szárít, mint például a Catrice matt rúzsai. Viszont a Moisture Renew-val veri a mezőnyt az "ápoló" rúzsoknál nálam.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, igen, én sem gondoltam volna, hogy pont a tőlem legidegenebb Barbie pinket fogom megkapni, de oda se neki :D A legtöbbek szerint jól áll, én pedig meg fogom találni az alkalmat, amikor hordhatom.
      Sajnos számomra nem elérhetőek a Catrice termékei, így nem tudom azok mennyire szárítanak, de ez a termék egyáltalán nem szárított. Hidratálónak sem mondanám, de egy matt-szerű rúzstól nem is várok ilyesmit.

      Törlés
  4. Nagyon gyönyörű ez a szín, élőben is lefogom majd csekkolni, és kifejezetten jól áll Neked! ;)

    VálaszTörlés
  5. Nem vagyok nagy rúzsos, de tetszik a színe. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik neked, szerintem jól is állna :)

      Törlés
  6. Én sem rajongok a rúzsokért, de ennek olyan szép színe van, hogy szinte hallom, ahogy engem hív. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha megjelenik mindenképp érdemes lesz kipróbálni teszteren, tuti nem fogsz csalódni :P

      Törlés
  7. U.i.: Nagyon jól áll. Nyugodtan használd, mikor elmész otthonról. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :) Még barátkozom vele, de lehet idővel fogom hordani gyakrabban is :)

      Törlés