2015. november 14., szombat

Mani-acs - Kedvenc minta




Sziasztok!

Ismét Mani-acs szombat van, témának pedig ezúttal a kedvenc mintánkat kaptuk. Kicsit bajban voltam vele, mert nekem nem nagyon van kedvenc mintám, hétköznapi manikűrök esetén az egyszerűség híve vagyok. Viszont miután belegondoltam a dologba rájöttem, hogy mindig is szerettem az indás, kacskaringós mintákat nem csak körmökön, de más formában is. Pl. ha unatkozok előszeretettel firkatyolok indaszerű mintákat a füzetembe is, így aztán a mai manikűrömet is ez inspirálta,

Benti fényben




Vakuval



Természetes fényben




Ehhez a manikűrhöz a Colour Alike Black Saint lakkját, az A-England Princess Tears-t és egy élénk lila Aden lakkot használtam. Az indákat szabad kézzel festettem és semmi koncepcióm nem volt, pont úgy hagytam szabadjára engedni a fantáziámat, mintha csak a füzetembe firkáltam volna. Nem lett tökéletes, de nekem azért tetszik :)

A kezem állapotáért pedig elnézést kérek, de ősszel sajnos mindig van pár napom-hetem, amikor borzalmasan néz ki a bőröm, hirtelen kiszárad és jó ideig eltart, mire rendesen hidratálni tudom őket. Ebből következik a körömágybőröm szálkásodása is, aminek a tépkedését képtelen vagyok megállni, szóval ja... Csúnya szokás, de már gyógyuló félben van a mancsom.

Remélem tetszik nektek!
Nézzétek meg a többiek alkotásait is :)

6 megjegyzés: