2015. november 17., kedd

Elhasznált termékek - 8.

Sziasztok!

Idejét sem tudom már mikor jöttem elhasznált termékes bejegyzéssel, pedig a flakonok szép számmal gyülekeztek a szatyromban. Azóta be is fotóztam őket és a képek több hete várják, hogy egy bejegyzés keretein belül végre felhasználjam őket, s most eljött végre az alkalom. Lássuk miket használtam el az elmúlt időszakban!




Termékek balról jobbra haladva:
Avon Solutions narancsbőr elleni krém: régóta használom ezt a kenceficét és habár érzékeltem valami kis hatást, azért ez gondolom nem csak a krémnek, hanem a rendszeres mozgásnak is köszönhető. Lényegében úgy gondolom, hogy akinek csak kis narancsbőre van az egész látványos eredményt érhet el ezzel a termékkel, de akinek saját narancsmezeje van (mint nekem), annak fölösleges még ilyesmire költenie, mert egy kis sportolás és méregtelenítés többet segít a narancsbőrön, mint ez a krém. Nem is vettem újra és amíg nem látom értelmét használni, nem is fogom.
Fructis sampon és balzsam festett hajra: igazából ők voltak a tévedés termékeim, ugyanis mikor vásároltam őket igazából a rózsaszín csomagolású termékcsaládra vadásztam. Valószínűleg nagyon kapkodhattam, hogy ők jöttek haza velem, de végülis el lettek használva. A hajam színe közben nem fakult ki, de gyanítom, hogy ez nem a samponnak és a balzsamnak köszönhető, hanem a masszív tizen-x éve feketére festett hajamnak, ami már sosem szabadul a feketeségétől :P Ettől függetlenül én szerettem, jól tette a dolgát mindkét termék és az illatuk is nagyon kellemes. Újra nem vettem, mert a következő vásárlásnál már a hajerősítős rózsaszín flakonok landoltak a kosaramban.
Balea kézkrém papayával és íróval: erről a termékről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Életem legjobb kézkrémje volt, tökéletesen hidratált, nem hagyott ragacsos érzést a bőrön, és az illata, oh, egek! Valami mennyei, mintha a trópusi paradicsomba utaztam volna. Sajnos limitált kiadás volt, így már esélyem sincs újravenni, de ha lenne rá lehetőségem, szerintem 5 flakonnal is vennék belőle.
Avon Planet Spa Blissfully Nourishing shea vajas hajpakolás: kell erről bármit is írnom? :P Hisz tudjátok mekkora nagy kedvencem, nincs ennél jobb hajpakolás a számomra :P Már újra is vettem, rögtön két tégellyel.




Ebelin körömlakk lemosó: teljesen átlagos teljesítményű termék, általában ezt szoktam venni, mert a bőröm és a körmöm sem tiltakozik ellene, illetve a dolgát is jól teszi. Már újravásároltam.
Garnier micellás víz: számomra még mindig remek ez a termék és továbbra sem érzem szükségét drágábbra váltani. A sminket szépen leszedi, nekem a spirállal is egész jól megbírkózik és nem csípi a szememet. Arctisztításra is remekül alkalmas, mert utána kellemesen frissnek és tisztának érzem a bőrömet. Igaz, én utána még arclemosóval is átmosom az arcom, nekem ez ad teljes tisztaság érzetet, de önmagában is teljesen jó szolgálatot tesz.
Nivea jázmin illatú dezodor: megkedveltem a Nivea dezodorait, mert a jó hatásuk mellett az illatuk is sokkal kellemesebb, mint a régi kedvenc Dove-é. Eddig a lótuszos volt a kedvencem, de jó ideje nem találtam, ezért is került kipróbálásra ez a jázminos. Az illata kellemes volt, az izzadásgátló hatása átlagos, bár hozzá kell tenni, hogy kenős dezodorral együtt szoktam használni. Nem pont ezt a fajtát vettem újra, hanem azt, amelyik fekete ruhán sem hagy nyomot. Nálam ez igen fontos szempont :P
Avon Foot Works meggyes lábfrissítő spray: ezer meg egy éve kaptam ezt a terméket és bevallom fogalmam sem volt arról, hogy valaha én ezt el fogom-e használni. Sajnos a lábápolás sosem tartozott a kedvenc elfoglaltságaim közé, de adtam egy esélyt ennek a spray-nak. Na azóta függő vagyok :D Még nyáron kezdtem el használni és leírhatatlanul jó érzés volt ágyba bújás előtt befújni vele a lábamat, frissítő és kellemes érzés volt, az illata pedig remek :) Nem pont ezt az illatot vettem újra, most levendulásat használok, de az biztos, hogy innentől kezdve ezek a termékek is beépülnek a hétköznapjaimba.
The Body Shop barackos tusfürdő: imádom a barack illatát, és ez a tusfürdő maga volt a napérlelte barack-mámor. Csodálatos, csöppet sem mű illata volt, ami hosszan érződött használat után is, sőt, az egész lakás illatozott tőle. Sajnos újravenni nem tudom, de ha lenne rá lehetőségem habozás nélkül megtenném.
Yves Rocher citromos-bazsalikomos testradír: nagyon megtetszett az Yves Rocher nyári illatai közül ez a fajta és rögtön vásároltam belőle tusfürdőt és testradírt is. Kár volt, mert a radír igazából olyan volt, mintha kicsit szemcsésebb tusfürdő lenne, így lényegében két tusit vásároltam. Alapjáraton nem lenne ezzel bajom, hisz az illata mesés volt, üde, frissítő, de nekem a radírozó hatás is számított, abban pedig eléggé gyengén teljesített. Már nem kapható, de nem is venném újra és valószínűleg tartózkodni fogok a márka szezonális testradírjaitól is.




Ebelin vattakorongok: még mindig a legnagyobb kedvenceim, Folyamatos újravételben vannak.
Ebelin szivacsos körömlakk lemosó: enélkül már tényleg nehezen tudnám elképzelni a csillámos lakkoktól való könnyes búcsút, szóval nagyon hasznos ki kütyü ez. Folyamatosan újra veszem.
Avon körömerősítő alaplakk: nagyon megszerettem ezt a terméket, mert amellett, hogy erősíti a körmeimet még lakkok alá is remekül használható, így semmi nem fogja meg a körmeimet. Már újra is vettem.
Avon málnás testpermet: ezt zömében illatosításra használtam még a nyáron, amikor nem voltak Yankee Candle tart-jaim és nagyon szerettem az illatát. Aztán rendeltem YC-t és a testpermet végre rendeltetés szerűen lett használva - nagyon szerettem, frissítő és kellemes volt, az illata pedig finom, lédús málna, szerencsére nem a mű verzió. Most nem vettem újra, mert más illatokkal kísérletezem, de lehet, hogy még visszatérek hozzá.
Astor zöld fedőlakk: szintén sokadik üveggel használok ebből a termékből, számomra nagyon bevált. Még ha lefekvés előtt fél órával jut is eszembe a lakkozás, ennek segítségével fél pillanat alatt koppra száradnak a körmeim és másnap sem kell a szétnyomódott, párnalenyomatos manikűröm miatt aggódnom. Már újra is vettem, sőt, lassan utánpótlásra lesz szükségem.
Avon négyoldalú körömreszelő: isten tudja milyen régóta meg volt ez a reszelő, de valamiért elfelejtettem használni. Mikor nyár végén-ősz elején újra felfedeztem magamnak elég hamar sikerült is elkoptatni a felületeit, így azóta egy Essence darabbal gyarapodtam. Fogalmam sincs, hogy lehet-e még kapni a katalógusban, de én annyira nem ajánlom, a kialakítása nem épp szerencsés és a funkcióját is csak rövid ideig képes ellátni.
Yankee Candle - A child's wish tart: az egyik kedvenc illatom, nekem a szabadság, az önfeledt szórakozás és a napsütés jut róla eszembe. Igazi mező illata van virágokkal, zöld illattal és a szellők frissességével.
Yankee Candle - Lake sunset tart: bevallom már kicsit kopottasak az emlékeim erről az illatról, de arra emlékszem, hogy nagyon kellemesnek, kicsit nosztalgikusnak találtam. Amolyan klasszikus illat, amihez bármikor nyugodtan visszatérhet az ember, mert nem fog benne csalódni.
Yankee Candle - Black cherry tart: nagyon megszerettük ezt az illatot Viktorral, mert amellett, hogy irtó intenzív, nagyon kellemes is. Tipikusan olyan illata volt, mint a túlérett, fényes, fekete cseresznye szemeknek, szinte már-már férfias, de mégis gyümölcsös és vidám.
Ezen tartok közül most egyiket sem rendeltem újra, mivel télre más jellegű illatokat szoktam előnyben részesíteni, de talán a nyári szezonban visszatérek hozzájuk, hisz egyikben sem csalódtam.

Ti miket használtatok el mostanában?

6 megjegyzés:

  1. Az egyik előnye a még-mindig-otthon-élésnek (hé, elvégre még egyetemre járok), hogy tusfürdő-sminklemosó-stb vonalon nem kell magamnak megvenni a dolgokat. Amit meg igen - sampont már évek óta ugyanazt a Schaumát használom (a zöldet), ami meg hihetetlen sebességgel fogy, az a szárazsampon. (Abból vagy Schauma vagy a zöld Syoss.) Annál talán csak a dezodor fogy jobban, de abból is mindig ugyanazt veszem (és sehol sem találtam a Joy-napok alatt, micsoda igazságtalanság!).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tusfürdőből én is évekre előre be vagyok tárazva, annyit kapok ajándékba, meg halmozok fel, hogy már folynak ki a fiókomból :P

      Törlés
  2. Mennyi terméket használtál el :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, gyűjtögettem egy ideje őket, és már lassan gyűlik a második kupac is :P

      Törlés
  3. Az Avonos alaplakk az 5in1-es? amúgy nagyon klassz termékeket használtál el az utóbbi időben, a Body Shop barackosát valamikor meg kell szaglásszam az üzletben...:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igenigen, az lesz az :) Nagyon szeretem ezt az alaplakkot. A TBS barackosát nem tudom, hogy lehet-e még kapni, de ha igen, akkor tuti visszatérek még hozzá, mert isteni volt az illata *.*

      Törlés