2015. október 7., szerda

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Blogvilági barátságok




Sziasztok!

Ismét VKP van és egy nagyon kedves témát boncolgatunk, mégpedig a blogvilági barátságokat :) Sokan írjuk azt, hogy mennyi mindent köszönhetünk a blogunknak, hogy mennyi pozitívum köthető ehhez a világhoz, de talán az egyik legnagyobb öröm az, mikor új ismeretségeket köthetünk. A blognak hála én is megismerkedtem igazán remek emberkékkel, és szívből remélem, hogy lesz még alkalmam sokukkal találkozni. Sajnos a rohanó, dolgos hétköznapok ritkán teszik lehetővé a találkozásokat, de azért az én szívem mégis örül annak a néhány alkalomnak, mikor találkozhatok a blogos barátaimmal. Elég sok emberkét ismertem meg a különféle beauty/körmös és goth találkákon, úgyhogy nem is állnék neki a felsorolásnak, valakit úgy is kihagynék, azt meg nem szeretném. Viszont fontosnak tartom megemlíteni, hogy mennyire üdítőek és inspirálóak voltak ezek a találkozók. Akármilyen típusú találkozón is voltam, mindig megtaláltam szinte mindenkivel a közös hangot és a társaság mindenféle ellenvetés nélkül befogadott, pedig nem vagyok egyszerű eset. Ez számomra sokat jelentett :) Az egyedüli szívfájdalmam az, hogy ezeket a kedves embereket csak ritkán láthatom, de olyankor mindig nagyon örülünk egymásnak :) Persze vannak régi motorosok is, akik ugyan blogolnak, de már jóval ezen tevékenységük előtt is igaz barátaimnak mondhattam őket, így ők igazán különleges személyek számomra ^^ Nyilván nem lehet összehasonlítani egy sok éves/évtizedes barátságot egy viszonylag friss ismeretséggel, de én úgy vagyok vele, hogy minden kedves embernek örülök, aki belép az életembe és valamilyen módon annak részesévé is válik.
Bízom benne, hogy az eddigi blogos barátságaim azért valamilyen formában fent tudnak majd maradni a rohanó életvitelünk ellenére is, de akármit is hoz az élet, ha ismerős arcot látok valahol, annak mindig örülök :) Az öreg rókák miatt nem aggódom, ők már úgy is hozzám nőttek, szóval igen, elmondhatom, hogy nagyon sok pozitívummal jár ez a blogolás barátkozás terén is :)


4 megjegyzés:

  1. A blogolás rengeteg pozitív élményt ad nekünk, bloggereknek, de ha csak egyetlen barátság is átlépi a virtuális világ szintjét, szerintem az a valódi értékteremtés. :)
    Szerencsés lány vagy, Szilvi, hogy több barátot is köszönhetsz a blogodnak! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek veled, én már a találkozóknak is nagyon örülök :) Persze jó lenne többször összefutni emberekkel, de mindenkinek mozgalmasak a napjai, nehéz összeegyeztetni a dolgokat.

      Törlés
  2. Azért nincs baj az internetes barátságokkal sem. De azért erről eszembe jutott, vajon mikor lesz az őszi blogtalálkozó. Feltett szándékom végre egyszer eljutni:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, hogy nincs - én nagyon sok barátságot éveken keresztül a neten tartottam fent és nem volt velük semmi gond :) De azért jó, ha élőben is találkoznak az emberek néha napján :P Őszi blogtali meg nem tudom lesz-e és ha igen, akkor mikor, bár már nagyon jó lenne. Remélem ha valaki megrendezi, nem fog egybeesni egyik őszi programommal sem.

      Törlés