2015. október 31., szombat

Mani-acs - SzörnyekSziasztok!

Ismét Mani-acs szombat van, de most igazán különleges témát választottunk. Mivel ma van Halloween, ezért a témánk is ehhez igazodik, s így született meg a Szörnyek témaköre. Nagyon vártam ezt a fordulót, mert iiiiimádok félelmetes dolgokat alkotni (erre jó példa a Halloween hét), akár sminkkel akár körömlakkal.
Természetesen próbáltam inspirációkat gyűjteni a neten, de egyiket sem éreztem igazán magaménak. Aztán beugrott egy ötlet - mi lenne, ha egy olyan szörnyet keltenék életre, amitől én magam is féltem gyerekkoromban? És akkor beugrott - gonosz bohócos manikűrt fogok alkotni! Bevallom hősiesen, ma sem futnék boldogan egy bohóc karjai közé, szerintem épeszű ember nem találja viccesnek ezeket a furára maszkírozott, elvont figurákat, de azért a manikűr megalkotását nagyon élveztem.


Természetesen a fő ihletadóm "Az" volt - imádtam azt a filmet - vagyis utáltam, de pont ezért imádtam... Szóval értitek :D Szerintem irtózatosan nézett ki a bohóc benne, ezt próbáltam megjeleníteni a manikűrömben is. A többi ujjamon, ahol nem a bohóc, vagy a haja volt csak sima színes pöttyöket festegettem, ezzel próbáltam érzékeltetni a cirkusz színes forgatagát. Nekem tetszik, bár a fotók elkészítése után villám gyorsasággal mostam le magamról az egészet :D 


Remélem tetszik nektek!
Nézzétek meg a többiek munkáit is ^^

És azért a Halloween hét mai sminkje sem fog elmaradni, szóval lessetek még vissza, ha van kedvetek :P


14 megjegyzés:

 1. Osztom Szilvi nézetet ^_^ a könyvet olvastam, de nem vagyok benne biztos, hogy a filmet láttam. :D valami rémlik belőle..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köfi ^^ Én a filmet láttam régen, de azóta se tudom újranézni, eléggé sokkolt :D

   Törlés
 2. Nagyon szuper lett! Én sem bírom a bohócokat :D

  VálaszTörlés
 3. Uuu nagyon nagyon jól sikerült! :DD tök jó ötlet volt hogy a haját így csináltad meg!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Mire nem jó egy besűrűsödött piros csillámos lakk :D

   Törlés
 4. elég rémisztő lett, de ez pozitív. szerintem sem pozitív figurák a bohócok. :)

  VálaszTörlés