2015. október 10., szombat

"Lázas" Glamour napok

Sziasztok!

Lassacskán kezdenek beszivárogni a Glamour napos bejegyzések a bloggerek körében, hiszen az utóbbi időben rengetegen írtak bejegyzést arról, miket terveznek venni. A tavaly őszi Glamour napokat is kihasználtam, idén pedig még inkább hasznát vettem a kedvezményeknek, hiszen sok termékem elfogyott és ruhák terén is szükségem volt néhány dologra. Igaz, még mindig nem értem a hisztériát, ami a Glamour napok körül forog, ugyanis én már csütörtökön letudtam az egész vásárlást kb. 2 óra alatt és még csak tülekednem sem kellett, kényelmesen tudtam nézelődni. Lehet azért, mert csak a Camponában vásárolok, ott azért nem szokott tömegnyomor lenni. Minden esetre örülök, hogy zsúfoltság és kígyózó sorok nélkül sikerült megúsznom a 2015-ös őszi Glamour napokat.

Persze azért közel sem volt olyan egyszerű dolgom, ugyanis a cím, melyet eme bejegyzésnek szántam nem azt jelenti, hogy lázas izgalommal vásárolgattam, hanem hogy 38 fokos lázzal vergődtem végig magam az üzleteken. Csütörtök délutánra már nagyon ramaty állapotban voltam, de annyi dolgot terveztem beszerezni, hogy nem hagyhattam ki a vásárlást. Néhány sminktermék miatt persze nem vállaltam volna a rosszullétet, de mivel közeleg az októberi japános hastánc est is, ezért muszáj volt a táncunkhoz illő ruhákat néznem magamnak. Szerencsére 100%-os sikerrel zártam a beszerző körutat, mindent sikerült megvennem (és sok kupont el sem használtam), de ebben a hónapban már biztos nem fogok költeni semmire. Na de nézzük is miket zsákmányoltam:




A Bánfi sampont igazából Viktornak vettem és nem volt rá kupon, de gondoltam berakom ebbe a kupacba. Hajhullás ellen tudom ajánlani mindenkinek ezt a terméket, az illata pedig valami csodálatos! Miután Viktor hajat mosott még órákig szimatolom a haját, annyira szeretem ^^

A Nivea dezodorait nagyon szeretem, egy ideje lecseréltem a Dove termékeket rájuk. Lett volna hozzájuk kupon, de elfelejtettem kivágni, így teljes áron hoztam el őket.

A Balea mitesszer tapaszát én személy szerint nagyon szeretem, bár tudom sokaknak negatív tapasztalata volt vele. Nekem nincs rá panaszom, remekül teszi a dolgát.

A Max Factor kuponomomat idén egy csodás Creme Puff pirosítóra használtam el, méghozzá a Nude Mauve árnyalatra. Annyira gyönyörű ez a szín, nem tudok vele betelni! Ezt a terméket azért is vettem meg, mert fogyóban van egy árnyalatban hozzá közel álló pirosítóm és ezzel szerettem volna pótolni azt.

A Rimmel állványról először rúzst szerettem volna nézni. A nude kollekción csak átsuhantam, élőben egyik sem nyerte el a tetszésemet, és végül a kapható rúzsok közt sem találtam olyat, ami tetszene, így emellett a Rita Ora lakk mellett tettem le a voksomat, mely a Rain rain go away fantázianevet kapta. Nagyon tetszik ez a szokatlan szürkés-barnás taupe árnyalat :)

Az Astor kuponomat mindenképpen egy új Big Boom spirálra szerettem volna elhasználni, ugyanis évek óta ez a kedvencem és már nagyon a végét járta a meglévő példányom. A Dm-ben persze pont az utolsó darabra sikerült lecsapnom, örültem is neki nagyon ^^

Végül pedig egy szintén nem kuponos terméket hozok, mégpedig az Essence My favourite tauping nevű szemhéjpúderét. Írtam nemrég, hogy sokan ajánlották ezt az árnyalatot kontúrozásra nagyon világos bőrűek számára, így tudtam, hogy rá feltétlenül le kell csapnom.



A Libribe eredetileg a Csontváros folytatásaiért mentem volna, a Hamuvárosért és az Üvegvárosért, de csak az Üvegvárosból találtam egy darabot, azt viszont nem akartam volna megvenni a középső rész nélkül. Nagyon szomorú voltam, mert célirányosan azt a két könyvet szerettem volna megvenni, de végül megvettem Veronica Roth Beavatott-ját, amit szintén el szeretnék olvasni, így azért még sem bánkódtam olyan nagyon. Kuponnal és törzsvásárlói kártyával egész jó áron jutottam hozzá.






A Tesco-ban ezt a két ruhaneműt vettem, természetesen volt hozzájuk kupon is. A fehér harisnyanadrág igazából férfiaknak van, de én most magamnak vettem a japános esthez, ugyanis fehér leggings-re lett volna szükségem. Persze a női cuccok között egy büdös darab fehér leggings nem volt, de még csak szürke sem, úgyhogy átnyergeltem a férfi szekcióra és ott már találtam. Ki lehet érte röhögni, de ha egyszer csak ott van olyan szín, amit keresek, akkor azt fogom felvenni :D Szerencsére ez csak a fellépés erejéig kell, utána visszaadom eredeti tulajdonosának, Viktornak, hiszen ő örömmel fogja használni a hideg téli napokon.

A másik Tesco-s ruha egy fehér nyári ruha volt, amit szintén a japános fellépéshez vettem. Igazából szoknyát szerettem volna, de egyik Campona-i üzletben sem találtam hosszú fehér szoknyát, így maradt ez a megoldás. Kicsit meg fogom nyirbálni szegényt (így önmagában amúgy sem hordanám), mert a gumis résznél lenyesem és szoknyaként fogom viselni, meg picit megtépázom, hogy szaggatottabbnak tűnjön. Igen, képes voltam azért venni egy nyári ruhácskát, hogy aztán tönkre tegyem :D De hozzá kell tenni, hogy nem fizettem érte nagy pénzt, 1500-ért adták, le volt értékelve.



Ezt a blúzt a Hádában vettem, amihez ugyan nem volt kupon, de ott is 20%-os kedvezmények voltak minden ruhára, szóval ha úgy vesszük ott is Glamour napok voltak :P Szintén a japános fellépésre kerestem fehér blúzt buggyos ujjal, és meg is találtam a tökéleteset. Tényleg pont olyan, amilyet szerettem volna, bár érdekes a színe, mert képeken fehérnek tűnik, élőben meg kicsit sárgás. No mindegy, minden esetre pont jó, és csak 1200 Ft-ba került :)



Ezt a tirkót a H&M-ben vettem, ugyanis a fenti Hádás blúz nagyon átlátszó, kellett alá valami fehér top is. Ez sem volt drága, 1500-ért vesztegették, jött is haza velem (és még később is fogom tudni hordani, de szigorúan csak itthon). 



Ezt a pulóvert szintén a H&M-ben vettem, rögtön beleszerettem, ráadásul tervbe is volt véve egy bordó pulcsi megvásárlása. Sajnos a kép egyáltalán nem adja vissza a színét, pedig csodálatos borvörös (akarom mondani, marsala :P). Éljenek a borús idők, amikor lehetetlen fényképezni :P Minden esetre tökéletes, finom puha az anyaga és kellemesen vastag, alig várom, hogy felavassam :)



Végre megint van kalapom! Igaz, bordót nem sikerült szereznem (volt olyan is, de túl széles volt a karimája, nekem meg az nem annyira tetszik), de ezt a feketét nagy örömmel vettem meg a C&A-ban. Pont illeszkedik a fejemre, kényelmes és mutatós. Viktor persze egyből jött a hülyeségével, mert mikor felpróbáltam és néztem magam a tükörben a kalappal, mögöttem elkezdte fütyörészni az Indiana Jones dallamát :D



Végül, de nem utolsó sorban megvettem a kiszemelt New Yorker-es bordó csősálamat is. Valami álom ennek a sálnak az anyaga, puha és könnyű, mégis finom meleg, ah, imádom! Őt is nehéz volt fotózni, mert ebben az időben minden bordó ruhanemű lilának akar látszódni, de nem, ez bizony csodaszép bordó és már nagyon várom, hogy hordhassam :)

Összességében jól zártam a Glamour napokat, hiszen mindent sikerült megvennem, amire szükségem volt, és rengeteg kivágott kupont voltam képes benne hagyni a borítékomban. Nem akartam fölöslegesen költekezni, így is egy kisebb vagyont hagytam aznap az üzletekben, de nem bánkódom, mert ezeket mind beterveztem és szükségem is van rájuk. A marhacsorda-effektus ismét kimaradt számomra, amit nem bánok, és hamar sikerült végeznem is. Mondjuk lázasan nem volt túl jó a vége felé a helyzet, de akkor már Viktor is velem volt és segített cipekedni. Ja, és legalább három kasszás csaj kívánt nekem jobbulást, szóval tényleg elég ramatyul nézhettem ki :D Minden esetre most itthon pihenek és gyönyörködöm a szerzeményeimben :)

Ti miket vettetek a Glamour napokon?

27 megjegyzés:

  1. Èn két napot másztam ès nem is sikerült mindent beszereznem, mert tömeg undorom lett. A müllerbe el sem jutottam... A másik napon a páromat kísérgettem mert vette az álom telefont.. :) Ruhából csak pizsifelsőt vettem a c&a-ba...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenhonnan hallom a tömegnyomort, de engem valahogy mindig elkerül. Nem mintha hiányozna, csak furcsállom. Lehet szimplán jobb, hogy a Camponában vásárolok, az nem olyan forgalmas :P

      Törlés
    2. Igen az Alle, Westend ilyenkor tömve van. A Bartók Béla úti Dm-ben sem voltak, ott tudtam she lakkot venni. : D

      Törlés
  2. Próbáltam visszafogni magam, de egy két dolognak nem tudtam ellent állni ,én sem, vettem, Listerine szájvizet, rexona sprayt,rimmel kate moss rúzst 46 árnylatban, loreal barna szemöldök ceruzát, mert ilyenem még sose volt és 2800ft nem adtam volna érte teljes áron, maybelline color tatto eternal gold árnyalatot mert ez az árnyalt nincs még meg. A páromnak meg 2 inget vettem a New Yorkerbe. Szerintem annyira sok mindent nem vásároltam, csak pont amire szükségem volt :) Büszke vagyok magamra :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez teljesen elfogadható mennyiség, nem estél túlzásba :) Én is csak a legszükségesebbeket vettem, de sajna elég sok pénzt el is vitt ez a glamour napok.

      Törlés
  3. Gyógyulj meg :)
    Én csak készletfeltöltést tartottam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, rajta vagyok :) Zömében én is készletfeltöltöttem, csak a körömlakk volt az, amire elcsábultam :)

      Törlés
  4. Én ruhatéren nem voltam túl sikeres...illetve bordó color tattoom most se lett...a rossmannban le volt fosztva a spiralos rész ott megvettem a másik kinézett darabot...aztán dmben inkább újra vettem a kedvenc szempillaspirálomat...örültem volna a szemfestéknek, de így hasznosabb dolgokat vettem legalább...:)

    Örülök, hogy meglett végül a salad is! En a végén nem vettem többet...anyagi okokbol...most mar tenyleg vásárlási stopon leszek, csak ruhára és avonra költök...tavaszig mindenképp...dee...akkor se szeretnék már sok mindent...igazából majd csak újra veszek dolgokat illetve remélem már összejön a bordó is...:)

    Mondjuk nagyon boldog vagyok így is, sok szép új rúzsom lett, de nem tudok annyira örülni nekik, amíg nem hasznalhatom őket...szóval most épp tűkön ülve várom január közepét - elvileg akkor majd már sminkelhetek...:3

    Jaj...es remélem jobban vagy mar azóta...gyogyulgass!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, igyekszem gatyába rázni magam, de makacs egy vírusom van sajna :S
      Hát ebben a hónapban már én sem költök semmire, pedig szerettem volna YC-t rendelni. Talán novemberben összejön névnapi ajándék gyanánt.

      Törlés
  5. Először is jobbulást Neked! :)

    Másodszor pedig fantasztikus dolgokat vettél! A fehér nyári ruha meg kb istenien néz ki :D Nem vagyok nagy ruhás, nadrágos típus vagyok, de ez különösen tetszik nekem :D Sajnos én Tescoban sosem találok semmi nekem tetszőt, aztán meg másoknál látom, hogy ilyen szuper dolgokat sikerült bezsákmányolniuk egy tescoból :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, aranyos vagy ^^
      Hát, azt a nyári ruhát szétszabdalás végett vettem meg, én ilyet ha fizetnének érte sem hordanék :D A fehér nem az én világom. De a Tesco-kban még lehet talán kapni, érdemes utána nézni.

      Törlés
  6. Nagyon jó dolgokat vásároltál. Használd őket egészséggel! :)
    Én kimaradok belőle mindig! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ki is lesz minden használva rendesen :) Remélem egyszer te is ki tudod használni ezeket a napokat!

      Törlés
  7. A csősál és a pulcsi nagyon tetszenek! Én viszonylag sok mindent vettem, de csak egy rúzsra csábultam el - egy az tervben volt, de kettő lett belőle (itt szépen leírtam a mi mindent).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is az a két kedvencem, meg persze a kalap :P A fehér cuccok csak fellépéshez kellenek, bár a blúz nem is olyan vészes.

      Törlés
  8. Most kihagytam a Glamour napokat, van is minden bajom :D Kemény vagy, hogy belevetetted magad betegen! A kalap valami eszement jó, követelek outfites képet vele! Jobbulást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát muszáj volt, ha már annyi mindent elterveztem, meg hát a fellépő ruhámat kellett összevásárolnom. De legközelebb betegen tuti nem állok neki vásárolni, pocsék egy érzés. A kalapot én is imádom, természetesen meg lesz majd mutatva használat közben is, csak a fejem egyelőre olyan, mint amit megsimogattak sajtreszelővel :D

      Törlés
  9. szuper dolgokat vettél : )) először amikor még csak végiggörgettem, hogy lássam a képeket meglepődtem, hogy mi ez a sok fehér??? : DD aztán mikor elolvastam már érthető volt!
    A kalap a kedvencem, annyira jó *-* és el is tudom képzelni mennyire jól áll ^_^

    jó pihenést neked és gyógyulj meg!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, igen, tőlem szokatlan ez a sok fehér, de hát ha a fellépés megköveteli, akkor feltankolok fehér cuccokból :P A kalap irtó jól néz ki, még rajtam sem mutat hülyén :D Majd ha már jobban leszek meg is mutatom élesben :)
      A jókívánságokat pedig köszönöm! ^^

      Törlés
  10. Szeretem az ilyen zsákmányos bejegyzéseket, csupa klassz cucc, túlzások nélkül, célirányosan :) jobbulást kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy szereted őket :) Most tényleg nagyon célirányos voltam, de alapjáraton is szeretek spórolgatni.

      Törlés
  11. Jobbulást!
    Jó dolgokat szereztél be, a csősállal már szemeztem én is. :)
    Egy kalapos kép jöhetne majd, kíváncsi vagyok, de így önmagában is jól néz ki. Kár, hogy nem vagyok kalapos típus.
    A beavatott. Hm. Az első rész jó. Abban nem fogsz csalódni. A többinél nálam már rezgett a léc és le is hullott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Azt hiszem a kalapos képek már megvalósultak :P
      A Beavatottnak akartam adni egy esélyt. Másoktól is ezt a visszajelzést kaptam, de gondoltam magam szeretném tapasztalni a dolgokat.

      Törlés
  12. Jobbulást! Nagyon klassz dolgokat szereztél be, baromi szép színe van a csősálnak, és az a fehér ruha, gyönyörű! Nem tudok betelni ezzel a Max Factor púderrel, napok óta csak gyönyörködöm benne, nincs szívem belemászni. Ezt az Essence púdert használom én is kontúrozáshot, tökéletes, imádom, remélem neked is befog válni! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) A csősál nagy kedvenc azóta, de a ruha hamarosan brutális nyirbálás áldozatává fog válni :P
      A púdert én már fel is avattam és ójaj, de gyönyörű *.* Szerintem azóta már te is elcsábultál :P

      Törlés