2015. október 3., szombat

Körmös technikák kihívás - Körömdíszek




Kissé megcsúszva, de én is hozom a körömdíszes bejegyzésemet.
Kicsit félve álltam neki ennek a fordulónak, ugyanis egyáltalán nem szoktam díszíteni a körmeimet. Mármint persze mintákat, vagy ilyesmiket festek rá, de nem szoktam gyöngyöket, meg köveket belerakni, engem csak zavarna, ha nem sima a körmeim felülete. Így az első próbálkozásom egy házilag összetákolt manikűr lett volna, de olyan minősíthetetlenül rossz lett, hogy végül töröltem a fenébe... Glitterekkel és arany csillámporral próbáltam valamit összehozni, de totális katasztrófa lett a vége. Ezután szántam rá magam és vettem néhány körömdíszítő kövecskét, hogy azzal alkossak valamit. Végül egy nagyon egyszerű, ám annál elegánsabb manikűr mellett döntöttem.






Szimplán kifestettem a körmeimet a China Glaze Velvet Bow lakkjával, ami a legkedvesebb bordó lakkom, majd a gyűrűsujjamra felhelyeztem pár követ közvetlenül a körömágyam közelébe, hogy kis gyűrűt formázzanak. Ezután, mivel picit üresnek éreztem raktam még egy gyöngykövet a körmöm közepére. Nem akartam a többi körmömet tovább díszíteni, mert ezt annyira szépnek, letisztultnak és elegánsnak láttam, nem szerettem volna túlcsicsázni. 

Ma amúgy még jövök egy manikűrrel, mivel Mani-acs nap van :) Ez van, ha az ember késve rakja ki a bejegyzéseit, torlódik minden :P

Remélem nektek is tetszik a végeredmény :)

4 megjegyzés: