2015. október 29., csütörtök

Halloween hét - Pókkirálynő

Sziasztok!

Egyre közeledünk a Halloween-hoz, én pedig egyre csúnyább sminkekkel készülök nektek :P Az elején még csak bemelegítettünk, de most már jöhetnek a rohadó, hullafehér, félelmetes verziók :P Ezúttal egy olyan témát próbáltam megfogni, ami számomra is nagy tabu - a pókokat. Kicsi korom óta arachnofóbiám van, bár az idő múlásával azért enyhült az erőssége. Teljes mértékig nem szabadultam meg a fóbiámtól, de annyit már be mertem vállalni, hogy egy pók ihlette sminket készítsek nektek.
A smink alapját a fehér arc képzi, amihez arcfestéket használtam. Nemrég rendeltem meg, ez az első darabom (de biztos nem az utolsó, elvégre a kreatív sminkekhez sokan használnak arc és testfestéket), de már most nagy a szerelem köztünk :) Igaz, még nem sikerült teljesen ráéreznem a használatára, néhol kissé foltos maradt az arcom, de lesz még időm gyakorolni vele. Ezen kívül szerettem volna lila és fekete színeket használni, illetve "cuki" kis pókszemeket festeni a fejem különböző pontjaira.
Ez lett a végeredmény:


Igen, elkövettem azt a szarvashibát, hogy kihagytam a pingálásból a fülemet és a nyakamat, de kicsit sietősre kellett vennem a figurát, ezért hagytam ki ezeket a lépéseket. Legközelebb már figyelni fogok ezekre a dolgokra is. Viszont a szemem melletti terület kifejezetten tetszik - próbáltam a pókcsípés utáni állapotot megalkotni a bőrömre, mikor a méreg bejut az ereinkbe és szép pirosra, meg lilára színezi azt. Nem tudom mennyire jön át a képeken, de ez volt a koncepció :)

Remélem tetszik nektek!
Ti hogy álltok a pókokkal? :P

16 megjegyzés:

 1. Jajj, ez nagyon durva :))) Őrület mikre vagy képes az ecsettel és a festékkel! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, nagyon jól esik olvasni az ilyen lelkes kommenteket ^^

   Törlés
 2. jajj ezen csak gyorsan átpörgettem mert undorodom a pókoktól, de assszem ez akkor egy bók most :D

  Undi pókszerű az egész, gratulálok :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hehe, igen, abszolút bóknak érzékeltem, köszönöm :D Amúgy én is undorodom szegény pókoktól, pedig jobbára semmit nem ártanak nekem. Elég nagy lelki erő kellett tőlem ehhez a sminkhez :P

   Törlés
 3. Ez nagyon gonosz, viszont tetszetős! Ügyi vagy!! :)

  VálaszTörlés
 4. Ez baromi jó lett! Nem a megszokott és ez nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :) Igyekeztem kreatívan megoldani a témát, nagyon örülök, ha sikerült :)

   Törlés
 5. ahhoz képest, hogy azt írod, hogy sietősre kellett venned, iszonyat jó lett!! : DD undi és nagyon jól néz ki!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm ^^ Amúgy akkor születnek a legjobb alkotásaim, ha sietnem kell valahová :D

   Törlés