2015. október 24., szombat

Digital Divas és Halloween hét

Sziasztok!

Ma csak egy gyors helyzetjelentéssel jövök nektek. Első körben annyit, hogy rettenetesen izgulok a holnapi Digital Divas konferencia miatt :D Mikor megtudtam, hogy lesz totál be voltam zsongva, aztán most, hogy mindjárt itt van maga az esemény azt se tudom melyik kardomba dőljek. Fogalmam sincs mire számítsak, vagy milyen is lesz ez az esemény, és az alap izgalmon kívül van bennem egy nagy adag félsz is. Nem vagyok amolyan ízig-vérig blogger, pláne nem kategóriába sorolható fajta, szóval fogalmam sincs mire számítsak az ottani emberseregtől, de igyekszem fejleszteni a mínuszban megkeredt szociális képességeimet. Lesz ott jó pár blogger, akiket ismerek és örömmel találkoznék velük, aztán majd meglátjuk ki mennyit kér belőlem :D Minden esetre érdekes élmény lesz. Közületek jön valaki a Digital Divas-ra? Jó lenne minél több bloggerrel összefutni, váltani pár szót, és főleg röhögni, mert az oldja a feszültséget :P Természetesen lesz majd róla beszámoló, megpróbálok fényképezni is, ha nem felejtem el (és ha használhatóak lesznek a fotóim).



És ami újdonság: jövő héten teljes egészében egy átmeneti rovatnak szentelem a blogot, mégpedig a Halloween-nek ^^ Kedvelem ezt az ünnepet, bár nem vagyok megrögzött rajongó, aki ilyenkor egymaga örömére is teleaggatja denevérekkel a lakását. Face-en már alacsonyan röpködnek a "Magyarországon nincs Halloween, Mindenszentek van" jellegű felszólalások, de őszintén, engem ez csöppet sem érdekel, szeretem ezt az ünnepet, mert a maga morbid módján nagyon is szórakoztató :P Azt tervezem, hogy minden nap valamilyen Halloween témájú bejegyzést raknék ki, főleg sminkeket és manikűröket, de nem kizárt, hogy kis novellát, vagy épp verset tegyek ki, esetleg Halloween-i képválogatást, stb. Szóval erre gondoltam, remélem tetszik nektek az ötlet :)

Addig is további kellemes hosszú hétvégét nektek!

16 megjegyzés:

  1. Amúgy ne zavarjon senkit de Mindenszentek Novemberben van, nem októberben. És baromira nem ugyanaz a két ünnep. Kb olyan mintha Karácsonyt hasonlítanám össze a Húsvéttal.
    Várom a bejegyzéseket:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom mivel egy nap választja el őket egymástól, és mert a szellemekről szól mindkettő, ezért vonják őket össze. Mondjuk megértem a kiakadásod.
      Remélem tetszeni fognak a bejegyzések :)

      Törlés
  2. én is megyek holnap, remélem összefutunk. :) várom a halloween-i hetet. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy találkoztunk ^^
      Remélem neked is tetszenek majd a bejegyzések :)

      Törlés
  3. Én is várom! : )) én is beidőzítettem már pár képválogatást ^_^ dehát ezekból sose elééég!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek örülök, és kíváncsi leszek a képválogatásaidra is!

      Törlés
  4. Én is jövök holnap, nagyon izgulok, mert ez lesz az első alkalom. Remélem találkozunk!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy sikerült összefutnunk :)

      Törlés
  5. Jaj de jó, hogy jössz holnap! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttalak ám távolról, csak aztán nem sikerült odasodródnom hozzád :(

      Törlés
  6. Dejóóóóóó, akkor holnap csápolunk!!! :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked legalább tudtam köszönni :P

      Törlés
  7. Hát ha tudom hogy ennyien mentek a konferenciára akkor én is megyek, azt sem tudtam hogy erre jegyet lehet venni. Azt hittem meghívásos alapon működik. Sajnálom hogy ennyire nem tartjuk a kapcsolatot rám fért volna egy csajos nap. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt, akit meghívtak és volt, aki vett jegyet. Én az utóbbi kategória voltam. Remélem ha legközelebb lesz valami blogger esemény, akkor arra már el tudsz jönni és kicsit kikapcsolódsz :)

      Törlés
    2. Ha meghívtok...hogyne! :)

      Törlés