2015. július 25., szombat

Mani-acs - Geometriai alakzatok




Sziasztok!

Ismét itt a Mani-acs, ezúttal pedig a geometriai alakzatok volt a témánk. Tudom, hogy ez a fajta körömfestés nagyon népszerű, de én sajnos kimaradok a csodálók közül, ugyanis nem igazán szeretem a geometriai alakzatokat sem a körmeimen, sem sehol másutt. Ennek ellenére igyekeztem megoldani a feladatot és egy többé-kevésbé geometriai mintás manikűrt hoztam nektek. Végre felavathattam az Essence menta lakkomat (meg a feketét is), és azt kell mondjam, nagyon jók ezek az új kiadású termékek. A mentának olyan telt, erős színe van, hogy egyetlen vastagabb réteg is elég lett volna belőle, én a szokás miatt viszont kettőt használtam. Ugyanez igaz a feketére is, nagyon meg vagyok velük elégedve.
Mikor inspiráció után kutattam nagyon sok képet nézegettem, de végül ez vitte nálam a prímet. Ezt próbáltam meg újraalkotni annyi különbséggel, hogy fehér helyett aranyat használtam. Nos, a végeredmény nem lett makulátlan, sőt. Habár a finommotorikus mozgásom egész jó, azért az ilyen aprólékos mintákat még gyakorolnom kell, viszont első nekifutásra nem olyan rossz ez :)








Sajnos a képeken nem látszik, de a mutató és gyűrűsujjamon is van minta, amit az Essence Here's my number lakkjával készítettem. Ez az egyetlen szürke lakkom, így ezzel dolgoztam, de mivel iszonyat csillámos, nehéz volt úgy fényképezni, hogy látszódjon a minta. Összességében elégedett vagyok vele még akkor is, ha közel sem tökéletes, mert legalább addigis gyakoroltam.

Nektek hogy tetszik?

10 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon szép lett! És tökéletesen passzol a témához. (-:

    VálaszTörlés
  2. Szerintem jó lett, az "élek" még nem olyan élesek, de gondolom szalaggal ez is könnyebb lenne. A színek viszont tényleg nagyon szépek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Van szalagom, de nem ápolok vele túl jó viszonyt, még nincs a használatához érzékem. De gyakorolok azért, most lesz is kihívás, amiben ezt is használni kell, szóval muszáj :P

      Törlés
  3. Nekem nagyon tetszik! :) Szép ez a kékes alapszín is. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik! Lehet, hogy még el is lopom az ötletet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, és csak nyugodtan lopjad! :D Kíváncsi vagyok te miként készítenéd el :)

      Törlés