2015. július 22., szerda

ILNP - Happily Ever After

Sziasztok!

Azt hiszem szép lassan kezdem a szülinapomra kapott jóságok bemutatását. Nehéz helyzetben vagyok, mert annyi szépséget sikerült kapnom, hogy azt se tudom melyikkel kezdjem. Írtátok jó páran, hogy a MAC rúzsok nagyon érdekelnek titeket, és ígérem azokról is lesz teszt, de most "kénytelen" vagyok egy körömlakkot mutatni nektek, ami teljesen rabul ejtett. Komolyan mondom, hogy az eddigi körömlakkjaim közül egyetlen egy sem vett le így a lábamról, mint a címadó ILNP csoda. De tényleg. És hozzátenném, hogy egy világos, rózsaszínes-levendulás jellegű lakkról van szó. Nem vérszínű, nem is sötétlila, hanem cuki hercegnős csillámrengeteg. És mégis oda meg vissza vagyok tőle.

Mikor nézelődtem a Nailland oldalán nem voltam biztos benne, hogy nekem ez a lakk kell. Olyan kis semmilyennek tűnt a bemutató képén. Aztán rákerestem a neten, és a többi fotó már sokkal meggyőzőbb volt róla. Ugyanakkor még mindig zavarban voltam, mert ahány blog, annyiféle fotót és színt láttam. Azt ki tudtam venni, hogy az alapszíne egy nagyon halvány levendula lila, de hogy azon túl még mi van benne, hát, fogalmam sem volt. Végül mit volt mit veszítenem, megrendeltem. Úgy voltam vele, hogy levendula színű lakkom még úgy sincs, nagyon nem eshetek pofára :D Aztán mikor megérkezett és kézhez kaptam, egy pillanatig még a légzésem is kihagyott. A Happily Ever After ugyanis maga az üvegbe zárt tündérmese királylányokkal, hercegekkel és üvegcipellőkkel. Árnyékban "csak" egy levendula színű, ezüst pelyhes lakknak tűnik (némi halvány rózsaszínes jelleggel), de aztán kitettem a kezem a napfénybe és szóhoz sem jutottam. Olyan brutálisan szép holo hatást villantott ez a szolid kis lakk, hogy az valami csuda! A szivárvány minden színe ott táncolt a körmeimen anélkül, hogy giccsesnek éreztem volna magam, főleg hogy nem szeretem a nagyon színes dolgokat. De ez a lakk, emberek, ez valami mesés... Bizonyos fényviszonyoknál olyan hatása volt, mintha tükörszerű réteget képezett volna a körmeimen, egyfajta ezüst páncélt, és ilyennel én még sosem találkoztam. Mivel elég pocsék vagyok a lakkok leírásában, ezért inkább hagyom, hogy a továbbiakban a képek beszéljenek helyettem :P Jó sok lesz belőlük, mert szeretném megmutatni ennek a lakknak a sokféle arcát, hogy hány és hány színt sikerült kicsalogatni belőle :)














Benti nappali fényben








Közvetlen napsütésben


















Csak hogy még tetézzem a lakk kiválóságát hozzátenném, hogy az állaga tökéletes, nagyon szépen terül és az ezüst pelyhek szépen rásimulnak a körmeimre. Egyetlen rétegben is látványos, de én a biztonság kedvéért kettőt vittem fel. Hamar szárad, de nem olyan gyorsan, hogy ne lehessen szépen eloszlatni. Egy teljes hétig volt a körmeimen és közben egyáltalán nem pattogott le, még a körömvégi kopás is alig volt felfedezhető rajta. Mit is mondhatnék még? Ez a lakk egyszerűen csodálatos :) Biztos, hogy fogok még rendelni ILNP lakkokat, mivel a Picture Polish után ez a márka lett a másik kedvencem (elöljáróban annyit, hogy a másik két testvére is szépen muzsikál ^^)

Nektek hogy tetszik?

10 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lakk, a napsütésben csodás színe van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is tetszik - napsütésben tényleg maga a csoda *.*

      Törlés
  2. Csodás!! Hasonlóan jártam a Fame színnel. Azt hittem, ilyen arany-ezüst hatáán lévő szín lesz, de amikor napsütés érte!!!!! Elállt a szavam! :D Ezek a lakkok tényleg megérik az árukat! Mikor kicsomagoltam, és az üvegben megláttam, azt gondoltam, hogy smemi extra, mi ezzel a nagy hype? Felkenve rájöttem, ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Fame szín is nagyon szép, bár nekem szükségem volt valami lilás alapszínre, ezért is választottam a Happily Ever Aftert. És teljesen igazad van, ezek a lakkok megérnek minden pénzt - a flakie lakkjaik is csodásak, azokról is lesz majd teszt. Biztos, hogy rendelek még tőlük, mert a PP után ez a márka lett a kedvencem, nem találok benne hibát :)

      Törlés
  3. AAAH. Amúgy nekem is az egyik kedvenc lakkom ilyen csillogós-brutálgiccses, a Dance Legend Just Another Star-ja. El kell ezt fogadni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jáááj, miért kellett említened azt a DL lakkot? :D Most azt is be kell majd szereznem :D Rákerestem a neten és mikor megláttam róla képeket egyből tudtam, hogy ez is kelleni fog :D

      Törlés
  4. WoW! Napsütésben csak úgy szikrázik! *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony-bizony, le sem tudtam róla venni a szemem :)

      Törlés
  5. :-) Hát igen, ez tényleg instant hercegnőlakk, örülök, hogy nem csak én találtam meg benne ezt az oldalt! Nagyon elvarázsolt engem is! Szépen mutat a körmeiden! <3

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép, kifinomult ez az árnyalat! És szépen holózik :)

    VálaszTörlés