2015. július 24., péntek

Goth kihívás 2. - 32-36.

Ezer éve nem folytattam már ezt a kihívást, shame on me. De most megtöröm a jeget és ismét válaszolok újabb 5 kérdésre a kihívásból :)

Mutass egy fotót valamiről, amit te készítettél!

Na ez már most bukott ügy, mert pl. goth ruhákat nem szoktam készíteni, de még dekorálni sem. Maximum a hastáncos cuccaim sorolhatók ide, esetleg néhány rajzom régebbről.












Melyek a legnagyobb ruha-baklövéseid? Melyik darabok megvásárlását bántad meg és miért?

Igazából csak egy baklövésre emlékszem még a tini éveimből. Életemben először jutottam el egy goth ruhaüzletbe és szentül elhatároztam, hogy én onnan nem térek haza üres kézzel. Ennek az eredménye az lett, hogy megvettem egy felsőt, aminek fűzős volt az eleje és orgonalila bársonyból készült (csak ilyen mellig érő cucc volt, alá kellett venni valamit), plusz irtó hosszú csipkés harangujjai voltak. Nagyon szép volt és nagyon csinos, csak nem rajtam :D Ehhez kellett volna egy olyan alá való ruha és szoknya, ami stílusában illik a felsőhöz, de nekem ilyenem nem volt, így kissé topis látványt nyújthattam, mikor a szép felső alá felvettem egy sima topot meg egy rojtos banyaszoknyát, hozzá pedig bakancsot XD Sajnos a szép felső idővel használhatatlanná foszlott, így meg kellett tőle válnom, viszont azóta egyetlen ruhadarabot sem vettem fölöslegesen :)

Mi járt a fejedben, amikor megszerezted életed első, ténylegesen goth ruhadarabját?

Szerintem nekem a mai napig nincs ilyen holmim. Maximum a hosszú, fekete szoknyáim és a néhány fűzőm tudható be ennek, de ezek sem olyan borzasztó különlegesek, bárki bárhol beszerezheti őket - én pl. Hádában nagyon sok jó cuccot találok. Sajnos nem keresek olyan jól, hogy igazi goth holmikat vásároljak igazi goth boltokból, de őszintén - ha lenne is rá pénzem, nem biztos, hogy ilyesmire költeném. Biztos fura ez a hozzáállás, de ha a kezembe nyomnának egy kis pénzt, tuti hogy az első utam a könyvesboltba vezetne...

Mutass egy képet a kedvenc körmeidről!

Ha a kérdés arra irányul, amiket én alkottam, nos, nehéz a választás, mivel az utóbbi időben elég sok manikűrt készítettem. Nem is biztos, hogy csak egyet ki tudnék választani, de azért megpróbálom:



Erre a Fűrész ihlette manikűrre mai napig büszke vagyok :)



És bár annyira nem goth, de ez a második kedvenc manikűröm saját magamtól :)



De ha ügyesebb lennék, leginkább ilyesmit viselnék szívesen :)


Sorolj fel pár dolgot, ami nagyon nem a stílusod, mégis nagyon tetszik!

Hűha, jó kérdés! Nem tudom pontosan milyen példákra kíváncsi a kérdés, de szedek innen is, onnan is. Pl. senki nem nézi ki belőlem, hogy imádom a Barbie meséket és Eperkét, pedig Disney után ők a kedvenceim :P Külsőségek terén pedig imádok mindent, ami csillog! Azt hiszem ez sem egy tipikus goth vonás, de kenyérre lehet kenni olyan ruhadarabbal, kiegészítővel és kozmetikummal, ami a szivárvány minden színében sziporkázik. Minél csillogósabb, annál jobb!
(Mindig mondom, hogy egyik előző életemben szarka voltam :P)

2 megjegyzés: