2015. július 16., csütörtök

Egy kis játék :)





Sziasztok!

Pár bejegyzéssel ezelőtt elejtettem egy infómorzsát, miszerint hamarosan nyereményjáték várható az oldalon - nos jelentem, ez a mai nappal kezdetét is veszi :) Mivel most, júliusban volt az én születésnapom is, ezért szeretnék kedveskedni nektek pár aprósággal, hogy ne csak nekem legyen jó :) Foghatnám ezt a szépen gyarapodó feliratkozott olvasók, vagy az oldalmegjelenítések számára, de nem teszem, mert most tényleg nincs más kiváltó oka ennek a játéknak, minthogy szeretnék kedveskedni nektek :)

Régi szokásomhoz híven kettő csomagért lehet nálam jelentkezni, és nagyjából a szabályok is ugyanazok maradtak, csak néhány dolgon változtattam.
Nézzük is mit lehet nyerni nálam:





Az 1-es csomag tartalma:

- Avon Naturals fürdőszett zöld teával és verbénával (tusfürdő, testápoló és testpermet található benne)
- Maybelline Baby Lips ajakápoló "Cherry me"
- Avon Naturals szemkörnyékápoló kasvirággal és fehér teával
- Essence gél körömlakk "Love is in the air"
- meglepetés :)

Jelentkezési feltételek az 1-es csomagért:

- légy a blog feliratkozott olvasója és írd le kommentben milyen néven iratkoztál fel hozzám

- rendelkezz magyarországi postacímmel (határon túliak is jelentkezhetnek, amennyiben egy hozzátartozójuk rendelkezik magyarországi postacímmel)

- írd le az e-mail címed, hogy ha nyertél, tudjalak értesíteni





A 2-es csomag tartalma:

- Avon Senses Citrus Zing fürdőszett (tusfürdő, testradír és hidratáló testpermet található benne)
- Avon gél körömlakk "Lavender Sky"
- Essence gél körömlakk "Indian Summer"
- Maybelline Baby Lips ajakápoló "Pink Punch"
- meglepetés :)

Jelentkezési feltételek a 2-es csomagért:

- erre a csomagra csakis és kizárólag az eddigi feliratkozott olvasóim jelentkezhetnek! Mivel az előző játéknál ebből volt egy kis probléma, szeretnék pontosítani. Volt, aki ezt a "régi olvasó vagyok" dolgot úgy értelmezte, hogy régóta követi az írásaimat, de nem volt hozzám feliratkozva. Ezt természetesen lehetetlen nyomon követni és leellenőrizni. Mivel nem pontosítottam a játékot, ezért nem kukacoskodtam, elvégre én voltam pontatlan, de most leírom, hogy régi olvasónak az számít, aki a játék előtt is fel volt hozzám nyilvánosan iratkozva. Jelenleg ez 286 embert érint, a sor pedig Anka Moja-val zárul. Aki ezután iratkozik fel hozzám, már nem jelentkezhet a 2-es csomagért, csak az 1-esért. Remélem most már érthető a "régi olvasó" kifejezés. Kommentben kérlek írd le milyen néven iratkoztál fel hozzám anno

- rendelkezz magyarországi postacímmel (határon túliak is jelentkezhetnek, amennyiben egy hozzátartozójuk rendelkezik magyarországi postacímmel)

- írd le az e-mail címed, hogy ha nyertél, tudjalak értesíteni



Plusz esélyek:

- ha az elmúlt 2 hónapban hozzászólást írtál bármelyik bejegyzésemhez - linket kérek! (+1) (ha utólag írsz egy kommentet, az nem számít bele! Csak azokat a kommenteket fogadom el, amiket ezen bejegyzés előtt kaptam)

- ha megosztod a játékot (a legelső képet az információkkal) a blogod oldalsávjában, vagy írsz róla egy bejegyzést (facebook és egyéb megosztásokért nem jár plusz esély, mivel én más felületeken nem tevékenykedem, így ellenőrizni sem tudom azokat) Linket kérek a megosztásról! (+1)

- szokásomhoz híven szívesen olvasnám a véleményeteket a blogról - mi az, amit szerettek benne, mi az, amit kevésbé, mi az, amiben fejlődött, mi az, amiben visszább lépett, illetve van-e kedvenc bejegyzés-típusotok ebben az őskáoszban itt nálam, stb. :P (+1). 


Újítások:

- A legutolsó játéknál megfigyeltem, hogy sajnos volt 1-2 ember, akik a játék vége után szépen le is iratkoztak tőlem. Na már most, hogy elkerüljem azokat, akik csak ingyen cuccok reményében jönnek hozzám azt fogom csinálni, hogy figyelni fogom ki iratkozik le ezen játék után. Ha lesz ilyen, akkor annak fel fogom írni a nevét és a továbbiakban nem jelentkezhet a blogomon induló játékokra. Ezt a szankciót azért fogom bevezetni, mert úgy érzem ez a fajta viselkedés nem fair sem velem, sem a többi olvasómmal szemben. Kövezzetek meg érte, de én ezeket a csomagokat olyan embereknek szeretném adni, akik tényleg jelen vannak a blog életében, és nem azoknak, akik csak idetévedtek egy kis potya-ajándék reményében. Mindent a saját pénzemből veszek, így különösen fontos számomra, hogy a csomagok olyanokhoz jussanak el, akiknek számít ez a blog valamit - akikért érdemes csinálnom ezt az egészet. Tudom, hogy nem mindenki szeret kommentelni, így nem is teszek hozzászólás-függővé egyetlen játékot sem. Ha írtok, annak nagyon örülök, plusz esély jár érte, ha pedig csöndben olvastok, annak is. De annak nem, hogy egyes emberek a csöndes olvasók státusza mögé rejtőzve jelentkeznek, majd a játék lejárta után le is iratkoznak tőlem. Ennek nincs értelme. Ha nem kedveli valaki a blogomat, az ajándékaimra se fájjon a foga.

- Nem szeretnék egyesével figyelmeztetni senkit a jelentkezési feltételek és plusz esélyek betartására. Kérlek figyeljetek erre, mert ellenőrizni csak a finish-ben fogok.

- Vannak olyanok, akik mind a két csomagra pályázhatnak, de egy ember nem nyerheti meg mind a kettőt. Arra kérném azokat, akik két csomagra is jelentkeznek, hogy írják le kommentben, melyik csomag élvez náluk elsőbbséget. Ha a sors úgy hozná, hogy mindkét csomagot egy ember nyerné, akkor az illető azt a csomagot fogja megkapni, amit elsőbbséginek jelölt meg, a másik pedig újra sorsolásra kerül. Remélem ez így korrekt mindenki számára.


A játék mától, azaz július 16-tól augusztus 29-e éjfélig tart, sorsolás másnap, 30-án. 
Addig is sok szerencsét mindenkinek és köszönöm, hogy velem vagytok! ^^
Szép napokat!

20 megjegyzés:

  1. Juj én is szeretnék jelentkezni, a citrus zing az egyik kedvenc tusfürdőm (szóval inkább a második csomagot szeretném)! :)
    Ezen a néven követlek, régóta olvasód vagyok. :)
    Az e-mail címem: lajkolivia@hotmail.com

    Utoljára tegnap (?) írtam hozzászólást: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2015/07/turkiz-smink-4-variacioban.html#comment-form (bocsánat, linkeléssel vannak gondjaim telefonról xD)

    És én a sminkjeidet szeretem nagyon - főleg amióta a körömlakkozás nálam kiesett ideiglenesen, nem fájdítom a szívemet velük inkább - viszoont...nagyon rég volt már különböző stílusos kihívás (bár lehet csak a telefonom nem mutatta), de azokat a posztokat szeretem talán a legjobban - mármint sminkesek közül...:D
    (Na meg a Viktor humor és a vicces képválogatások általában a napjaim bearanyozói...főleg, ha reggel találkozok velük...akkor biztosan jól indul a napom...xD)

    Ja...és ez nem a játékhoz kapcsolódik - és valszeg már írtam, vagy akartam írni - de remélem lesznek sminkek a szülinapodra kapott csoda rúzsokkal is hamarosan! :3
    (Vagy legalább szvaccs - swatch? fogalmam nincs hogy írják, utálom ezt a szót xD - vagy teszt, vagy valami...annyira kíváncsi vagyok, hogy mutatnak rajtad! :))

    Nagyon köszönjük a lehetőséget, és minden jelentkezőnek sok sikert! :3

    VálaszTörlés
  2. Szia Szilvi,
    a második csomagra jelentkeznék, régi olvasód vagyok, régen kamiii névvel, de azóta átváltottam a fiókot a teljes nevemre :)
    email: kami.lla5553@gmail.com

    itt kommenteltem hozzád utoljára: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2015/07/a-vilag-izei-eszak-amerikakanada.html

    A beauty-val kapcsolatos bejegyzéseidet nagyon szeretem, hiszen én is főleg ezen a vonalon mozgok, de nálad gyakran elolvasom a főzős dolgokat is, mert mindig tök érdekes dolgokat kreálsz :) Azt is szeretem, amikor a táncos eseményekről írsz, tök egyedi :)

    Köszönöm szépen az esélyt :))

    VálaszTörlés
  3. Először is köszönöm szépen a lehetőséget, szuperek a nyeremények!
    Nem mellesleg utólag is boldog szülinapot kívánok! :)
    Régi olvasód vagyok, ezért szeretnék jelentkezni mindkét csomagra. A 2. csomag élvezne nálam elsőbbséget.
    Rendelkezem magyarországi lakcímmel, vivienne néven követlek és az e-mail címem kohalmivivien@citromail.hu
    A legutóbbi hozzászólásom linkje: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2015/07/turkiz-smink-4-variacioban.html
    A legjobban a zsákmányos-ajándékos, filmajánlós, Viktor humoros, világ ízei és agyzsibbasztó, vicces képdömpinges posztokat szeretem! Számomra úgy szuper a blog ahogy van, imádom ahogy a személyiségedet beleszövöd és a szavaiddal élve egy nagy "katyvasz" az egész koncepciója. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kedvelem a blogodat, mégha olyan sokat nem is kommentelek. (-: Én is köszönöm szépen a lehetőséget, és ha megkésve is, de sok boldog születésnapot kívánok Neked! Tetszenek a sminkek, körmök és a goth dolgok. :D Annyira jól készíted a sminkeket, sokszor csak ámulok. (-: És nagyon szeretem olvasni a személyesebb posztokat is, mert szeretem megismerni aki a sorokat rója.
    Régebbi olvasónak számítok, így szeretnék mindkét csomagért indulni, előnyt a 2. számú képez.
    http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2015/06/legujabb-zsakmanyok-es-ajandekok-meg.html itt szóltam hozzá azt hiszem legutóbb.
    Megosztottam ugyan a játékot a blogom oldalsávjában (http://banyakarmok.blogspot.hu), de megértem, ha ezért nem jár a plusz esély, mert alig van olvasóm. :D
    myrkkyneito@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Új feliratkozó vagyok, így az 1. csomagért indulok, Viktória Láposi néven.
    Email: laposi.viktoria.mfg@gmail.com
    Köszi!

    VálaszTörlés
  6. Szia Szilvi! Régóta fel vagyok iratkozva a blogodra bidzso75 néven. Több blogot is szoktam olvasni, a Tiednek az egyedisége nagyon tetszik! Mindkét csomagra szeretnék jelentkezni. Az 1. csomag előnyt képez.
    bidzso75@gmail.com
    Köszönöm szépen a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  7. Szuper:) Látszanak a prioritások, mivel a második csomag főleg azért tetszik jobban, mert LILA körömlakk.
    Az e-mail címem... ami.chan27@gmail.com asszem 13 ha voltam amikor csináltam, ne utáljatok érte:D Van másik, professzionális célokra.

    Kommentet a legutolsó életmódos poszthoz írtam.
    Meg megosztottam a blogomon, még ha nincs is túl sok olvasóm.

    Azt pedig szerintem tudod, hogy nagyon-nagyon szeretem a blogodat. Nagyon remélem, hogy a legközelebbi blogtalálkozón vagy valamin majd egyszer élőben is találkozunk:D A körmös posztokat, a filmes-könyves véleményeket szeretem talán a legjobban olvasni. A sminkek közül a rúzsosakat, de ezt szimplán azért, mert én magam kábé sose festek semmit a szememre, azért te nagyon szépeket csinálsz, csak az szimplán nem az én műfajom:) Bármi véleménykifejtésedet szívesen olvasom; amit hiányolok, az egy kicsit több zene:D Persze nem tudom, mostanában mennyit hallgatsz, vagy hogy a többi olvasót mennyire érdekelné.

    VálaszTörlés
  8. Szia!:) Én az 1-es csomagért jelentkeznék. :) Eszter D. néven vagyok rád feliratkozva!:) Rendelkezek Magyarországi postacímmel, és az e-mail címem: hullikaho@citromail.hu (:D) . Köszönöm a lehetőséget :):)

    VálaszTörlés
  9. Sziaa! :)
    Szeretnék jelentkezni mindkét csomagra, de a 2. előnyt élvezne.
    Dóri (nail-maniacs) néven iratkoztam fel hozzád, van magyarországi postacímem és itt az email címem is: dori98@freemail.hu
    Kitettem a blogom oldalsávjába a nyereményjátékot hirdető képet linkkel, és itt van az egyik bejegyzés, amihez az utóbbi 2 hónapon belül írtam: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2015/07/hoseg-monszun-es-szulinap.html#comment-form

    Az én kedvenc bejegyzéseim közé tartoznak a Haul bejegyzések, nagyon szeretem nézegetni, hogy miket vettél/kaptál, hiszen olyan lelkesen tudsz róluk írni :D Pl, a szülinapodra kapott felnőtt kifestős könyvet is csekkoltam az Auchanban, mikor megláttam, mert eszembe jutottál róla :D :D
    Aztán a másik nagy kedvenc bejegyzés típusom tőled az az Életmód project, a kajás képek nézegetésekor mindig megdobban a szívem :D A sminkes bejegyzések alá bevallom nem szoktam kommentelni, de sokszor leesik az állam, amikor végigfutok 1-1 ilyen posztot, nagyon nagy tehetség vagy Szilvi!

    Köszönöm szépen a részvételt! :)

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Szeretnék jelentkezni mindkét csomagra, de az első az ami jobban tetszik.
    RealD vagy Kéri Dóra néven vagyok feliratkozva (mindig mást ad ki), természetesen van magyarországi postacímem az e-mailem pedig: dora14541252@freemail.hu
    + imádom a blogodon (és amúgy is), mindenféle haul-os, szerzeményes bejegyzést és az Életmód projektedet is imádom és azt a múltkori bejegyzést is, ami amerika ízeiről szólt.

    VálaszTörlés
  11. volt ilyen,hogy valaki leiratkozott? Ez azért eléggé pofátlan dolog és felháborító.
    amúgy én is jelentkezek ha már újra indítottál játékot (: NekromanCica névvel vagyok követő jó régóta. Legutóbb pont élőszóban mondtam el a véleményemet a bloggal kapcsolatban (: Egyébként szeretem az inspirációs bejegyzéseket meg a sminkeseket, illetve a hosszabb kifejtős lelkizősöket is.
    A hastáncos posztnál kommenteltem.
    (http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2015/06/gorog-temaju-hastanc-est-beszamolo.html#comment-form)

    VálaszTörlés
  12. Szia! :)

    Én is szeretnék jelentkezni a játékra a két csomagért, az elsőnek örülnék legjobban :)

    Luca Nagy néven vagyok feliratkozva, az e-mail címem: lucainmakeupland@gmail.com, és megosztottam a játékot a blogom oldalsávjában: http://lucainmakeupland.blogspot.hu

    Én is nagyon szeretek idejárni, mert a sminkes és haul írások mellett szeretem a személyesebb, életmódos, táncos és vicces bejegyzéseidet olvasni :)

    Köszönöm a lehetőséget! ^-^

    VálaszTörlés
  13. Szia! Én is szeretnék jelentkezni a két csomagért, a másodiknak örülnél jobban :)

    Barbi (Beauty & Glamour Blog) néven vagyok feliratkozva, régi olvasó vagyok.
    Az email címem: sz.barbara0429@gmail.com
    Nekem a személyed, avagy a bejegyzések hangvétele a legszimpatikusabb a blogodban. Tetszik, hogy vannak kifejezetten hosszú és részletes bejegyzések, bár néha mikor fáradtan ülök le gép elé és épp túl hosszú bejegyzést írtál az le tud fárasztani :D A kedvenc bejegyzéstípusaim tőled az életmód projektek és a haul bejegyzések.
    Az utolsó kommentem a blogon: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2015/07/eletmod-project-13.html

    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  14. Szia! Szeretnék jelentkezni a nyereményjátékra. :)
    Andrea Pásztor néven régóta követem a blogod.
    Email címem: pasztor.andi93@gmail.com
    Második csomagot szeretném, persze elsőnek is ugyan úgy örülnék. :)
    Köszi a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  15. Szia :)
    Én is jelentkeznék, még pedig a 2. csomagért, szuper nyeremények.
    Réka Kerekes néven követlek,régi olvasód vagyok.
    Megosztottam a játékot a blogomon: http://fashion-beauty-nails.blogspot.hu/

    Köszönöm szépen a lehetőséget! :) :*

    VálaszTörlés
  16. Szia!
    Nagyon jó kis csomagokat állítottál össze, én a másodikért szállnék harcba :)
    Mesy néven követlek már egy ideje.
    Az utolsó kommentem pedig a Mani-acs posztodhoz szólt: http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2015/07/mani-acs-geometriai-alakzatok.html
    Örülök, hogy együtt alkotjuk a manikűröket a csapatban,mindig rávetem magam az inspirációs posztjaidra és imádom a sminkjeidet.

    Köszönöm a lehetőséget :)

    VálaszTörlés
  17. Szia! :)

    Nagyon köszi a lehetőséget, szeretnék jelentkezni a játékra ^-^ Régi olvasód vagyok, mindkét csomag nagyon tetszik, talán a második egy picit jobban.

    Pontosan nem emlékszem már, hogy mely bejegyzéseidhez írtam hozzászólást és hova nem, de az biztos, hogy ehhez http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2015/06/tulelesi-tippek-kanikulara.html írtam :)

    Kitettem a blogom oldalsávjába a képet: http://sunshineandglamour.blogspot.hu/

    Bejegyzéseid közül az életmódváltásosok nagyon nagy kedvenceim, ahogy írtam neked mostanában, emellett a Viktoros vicceken, illetve a poén képes válogatásokon is mindig jókat derülök. Illetve a sminkes bejegyzéseidet is nagyon szeretem és várom már, hogy még több felkerüljön :))

    Az e-mailem: littlegenie13@gmail.com

    Puszi!

    VálaszTörlés
  18. Szia! :)

    A 2. csomagért szeretnék jelentkezni és Turcsek Gabriella néven iratkoztam fel :)

    Plusz esélyek:
    - megosztottam a blogom oldalsávjában a játék képét - www.turcsekgabi.hu (+1)

    - nekem így tetszik a blogod ahogy van :) amikor erre járok, ki tudok kapcsolni és ebben a Mesés világodban el tudok merülni. (+1)

    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  19. Szia :)
    Szeretnék jelentkezni a játékra,régi olvasód vagyok (dream néven) így mind kettőért indulnék de a 2.élvez elsőbbséget nálam :)
    +1 http://megaera-magical-world.blogspot.hu/2015/07/a-vilag-izei-eszak-amerikakanada.html#comment-form
    +1 én nagyon szeretem így a blogodat de talán amik most a kedvenceim az a képes bejegyzések és az életmódosak. :)
    Vinkovics29@gmail.com
    Köszi a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  20. Szia!
    Szeretnék jelentkezni a játékra. suram néven követem a blogod. e-mail címem: suram@gmail.hu. Régi olvasód vagyok, mindkettő csomag érdekel,de az 1. csomag élvez elsőbbséget.
    Köszi a lehetőséget.

    VálaszTörlés