2015. május 11., hétfő

Seven Deadly Sins kihívás - Envy/Irigység




Utolsó előtti állomásához érkezett ez a jó kis kihívás, és már előre sajnálom, hogy vége lesz :( Nagyon tetszettek a témák és hogy imádtam, hogy hétvégente ezekhez pingálhatok. Na de még nem értünk a végére, kár keseregni. Mint azt a címben láthattátok ezúttal az Irigységet kellett megjelenítenünk manikűr és/vagy smink formájában. Én ezúttal is elkészítettem mindkettőt.

Lássuk a manikűrt







Mint láthatjátok erősen vakus, pocsék képeket tudtam csak készíteni, ugyanis amennyire imádtam ezt a lakkozást élőben, olyan lehetetlenség volt fotózni. Az Avon Envy lakkját használtam hozzá (mi mást), ami egy feketébe hajló méregzöld szín, nagyon szeretem. Igen ám, de a fotókon mindig azt sikerült lekapni, amikor feketébe ment át az árnyalat. Ennek tetejébe még a körmeim végét kicsit beszíneztem egy szivacs segítségével feketére és néhány csíkot is húztam, hogy legyen valami minta rajta, csak hát az egészből alig látszik valami. Ami azért bosszant, mert élőben nagyon jól lehetett látni a csíkokat és az átmenetet is, de a képeken semmi nem jött át ebből.

A smink









Itt a színek ugyan jól érvényesülnek, de a szemem melletti vonalakkal nem vagyok maradéktalanul elégedett. Nagyon tetszett az ötlet, mikor kipattant a fejemből, elvégre ennyire szögletes hatású vonalas sminket még nem csináltam. Ezen kívül a homlokomon és az arccsontomnál húzódó zöld rész is újdonság, ugyanis azt meg fröcskölős fekete mintával dobtam fel. Végtelenül egyszerű a dolog, csak fogtam egy egyenesre vágott ecsetet, belemártottam picit vízbe, majd fekete szemhéjpúderbe és ezután nem volt más hátra, mint hogy a megfelelő területnél huzogassam a sörtéket, így elérve a kívánt hatást. Utóbbi jól sikerült, de előbbi nem annyira. Nehéz úgy preciz vonalakat húzni, hogy nem jó a látásom, és így hiába hajolok közel a tükörhöz, sosem sikerült olyan szépre a vonal, mint szerettem volna. Az ajkaimon egyébként a MAC Cyber-e látható, még mindig imádom ezt az árnyalatot. 
Összességében most úgy érzem, hogy az elképzeléseim jók lettek volna, de egyiknél a technika tett nekem keresztbe, a másiknál pedig a saját korlátaim. Így nem vagyok teljesen elégedett ezekkel az alkotásokkal, de azért szódával elmennek :)


Ti mit gondoltok róluk?
Tetszik valamelyik a kettő közül?

ui.: ma még jövök egy Manikűrvadásszal is, kicsit zsúfolt nap ez a hétfő :P

9 megjegyzés:

  1. Jól áll ez a zöld szemsmink és szemöldök, szép smink lett :D

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik mindkettő:))
    A smink káprázatos lett:))

    VálaszTörlés
  3. Nekem is mindkettő nagyon tetszik! Sajnos, ismerős, hogy egyszerűen nem lehet lefényképezni az adott manikűrt. :-7 Azért a lényeg látszik. (-: A smink is nagyon jó lett, a szemöldököd nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ez az Avon lakk a jelenlegi eszközeimmel fényképezhetetlen :/ Pedig gyönyörű volt élőben, kár, hogy nem jött át úgy igazán a képeken. De ha valamennyire látszik, annak örülök :)

      Törlés
  4. A sminkjeid mindig viszik a fordulót, imádom!!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól sikerültek ezek is! Csodas az a vibráló zöld szín rajtad!

    VálaszTörlés