2015. május 23., szombat

O.P.I. - Ink

Idejét sem tudom már, mikor vettem ezt a lakkot, a posztolásra váró képek tuti hónapok óta ülnek a blogos mappámban. De jobb később, mint soha, most végre megmutathatom a második O.P.I. lakkomat.







Mint látjátok nagyon nehezen sikerült fotóznom már az üveget is, lévén ez a lakk minden fényviszonyban más arcát mutatja. Alapjáraton egy csodaszép tintalila lakk, benne ezernyi ciklámen csillámmal, amik néha narancsos árnyalatba is átcsapnak. 







A gyönyörű mélylila szín állandó jelleggel érvényesül, a csillámokat viszont a napfények tudják leginkább előcsalogatni. Borúsabb időben egy kékbe hajló sötétlila lakknak tűnik az Ink, napfényben azonban előbújnak a benne lévő csillámok. A képeken két rétegben láthatjátok rajtam, ennyi elég volt a tökéletes fedéshez. Kifejezetten fényesre szárad, de én megszokásból rákentem egy kis fedőlakkot is a jobb tartósság érdekében. Így 3 napig bírta a körmeimen, utána is csak a körömvégi kopás volt rá jellemző. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a lakkal, imádom a színét, a tartósságát, a száradási ideje is remek, az ecsetét pedig könnyű kezelni. Ez utóbbi lapos és egyenesre vágott, számomra teljesen megfelelő. Ha jól emlékszem akciós áron jutottam hozzá a Douglas-ben, 3000 helyett 2000-ért jött haza velem, de ez bizony már nem most volt. Tudom, nem kifejezetten tavaszias/nyárias szín, de őszintén szólva nem igazán érdekel, én úgy is mindig kedvem szerint lakkozok és nem nagyon nézem az aktuális trend színeket :P Ha ti is szeretitek a tintalilát, akkor bátran tudom ajánlani nektek ezt a lakkot, nem lehet vele mellélőni :)

Nektek hogy tetszik?

6 megjegyzés:

  1. De szép!!! *-*
    (És még mindig csodás a körmöd formája! :))

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép:)
    nekem is tetszik a köröm formád:)

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)
    Nem tudom hiva írjam, remélem nem baj, ha ide.
    Van ez a Liebster Blog Award és szeretném közölni, hogy kihívtalak. :) Remélem nem baj.

    http://the-gothic-dream-isnt-dead.blogspot.ro/2015/05/liebster-blog-award.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy baj, sőt, nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál :) Hamarosan jövök is a bejegyzéssel róla!

      Törlés