2015. május 4., hétfő

Elhasznált termékek - 5.

A cím kicsit furcsa lehet első olvasásra, hiszen az elfogyasztott termékes bejegyzéseknek mindig más címet adtam eddig, de annyira meguntam az állandó agyalást ezen, hogy innentől kezdve egységesítek és ezen a néven fog futni az elhasznált termékek kivesézése. Eddig négy ilyen bejegyzés volt, ezért ez most az ötödik.
Ismét sikerült egy kisebb adag testápolási terméktől megszabadulnom, aminek nagyon örülök, mert lassan ismét ki tudom nyitni a fiókjaimat :P A róluk készült kép katasztrofálisan pocsék lett, de már nem tudok jobbat prezentálni, lévén rég megszabadultam attól a zacskótól, melyben az üres flakonok voltak. Szíves elnézéseteket kérem.




Dita Von Teese Rouge kölni: ezt az illatot még Viktortól kaptam karácsonyra. Először szokatlanul fűszeres volt számomra, mivel akkoriban főleg gyümölcsös-virágos parfümöket használtam, de hamar megszerettem ezt is és a kedvencemmé nőtte ki magát. Mikor elfogyott megpróbáltam újat szerezni belőle, de sajnos sehol nem kaptam :(

Yves Rocher fekete szeder tusfürdő: ez egy limitált illatcsalád volt az Yves Rocher-tól, a tusit szintén Viktortól kaptam egy piros gyümölcsös darabbal együtt. Nagyon vártam, hogy kipróbálhassam őket, mert a kupakot felpattintva mámorítóan finom illat csapta meg az orromat. Ebben nem is kellett csalódnom, fantasztikusan finom fekete szeder illata volt, kicsit talán még fűszeres is. Viszont az állaga nagyon szokatlan volt számomra, mivel nagyon zselés/kocsonyás volt. Emlékszem ezt többen is említették a többi limitált tusfürdőnél, mindenki meglepődött rajta, ami nem csoda, hiszen tusfürdőnél nem erre számít az ember. Persze ez még nem von le az értékéből, hiszen maga a tusi jól tette a dolgát, az illatát pedig hosszú órákon keresztül éreztem a bőrömön. Nem tudom, hogy újravenném-e, szeretek tusoló termékekből sokféle illatot kipróbálni, ráadásul ez limitált fajta.

Avon fűszeres narancs és gyömbér testpermet: ezt a terméket még egy blogtalin zsákmányoltam, aki hozta annak nem jött be az illata, de én imádok mindent, ami szokatlan. Ez a testpermet egyébként számomra nagyon kellemes illatú volt, olyan tipikus téli fűszerkeverékre emlékeztetett, és egyébként légfrissítőnek használtam el. A gyömbér csípősségét nem éreztem ki benne, de még így is nagy kedvenc volt, sajnálom, hogy elfogyott. Mivel azóta már nem gyártják sajnos nem tudom újravenni, pedig megtenném.

Ebelin vattakorong: a szokásos remek minőséget hozza, amiért hétről hétre újra veszem. Kedvenc :)

Astor Already Dry fedőlakk, zöld: ezt a terméket merő kíváncsiságból próbáltam ki, mivel amikor épp fedőlakkra volt szükségem, nem kaptam Essence BTGN fedőt. Gyorsan körülnéztem a drogériában és mivel az Astor termékeket szoktam szeretni, adtam egy esélyt ennek a terméknek. milyen jól tettem! Azóta már a második üvegcsével használom, annak is a felénél tartok és nagyon szeretem. Pillanatok alatt koppra szárad, reggel nincsenek párnalenyomatok, se beletapadt haj, egyszóval imádom :) Ha elfogy a mostani üvegcsém, biztos, hogy újraveszem.

L'Oréal hajbalzsam: ez a tubus kicsit kakukktojás, lévén ezt a balzsamot a hajfestékemhez kaptam, de olyan sok volt benne, hogy 3-4 alkalomig használtam. Nagyon jó kis balzsam volt, akárcsak a festék, amihez adták, remekül kiegészítették egymást. Mivel maga a festék is nagyon jó, amihez kaptam, újravevős lesz.

Ebelin szivacsos körömlakklemosó: havonta ebből is új darabot veszek, mivel nálam elég hamar elhasználódik egy ilyen lemosó. Még mindig imádom a praktikusságát és a kényelmes használatát. Biztos, hogy újra és újra fogom venni, enélkül lassan már létezni sem tudok.

Elseve Fibralogy sampon és balzsam: ezekkel a termékekkel vegyes a viszonyom. Mivel alapjáraton három szál hajam van, erőst preferálom azokat a hajápoló termékeket, amik dúsítják a hajat (persze ha valakinek fenékig érő haja van, mint nekem, annak nincs az az isten, ami megemelve tartaná a frizuráját, de próbálkozni lehet), ezért is esett ezekre a választásom. Tény és való, hogy a feladatukat jól ellátták, hiszen már hajmosás után, vizes állapotban is éreztem a hajam vastagságát, de az illatukkal képtelen voltam megbarátkozni. Egyesek szerint kellemes, de szerintem olyan, mintha valami vegyi laboratóriumban lennék éppen.Iszonyatosan erős vegyszer szaga van, olyan csípős, maró jellegű, ami állandóan bántotta az orromat, sokat tüsszögtem is tőle. Sajnos hiába a hatás, ha valami kellemetlen szagú nem fogom használni, így ezt a két terméket sem vásárolom újra.

Dove Invisible dry dezodor: hű társam ez a fújós deo már jó ideje. Habár a vaku kiégése miatt nem látszik, de ez kifejezetten olyan deo, amit fekete ruhákhoz is lehet használni, nem hagy rajta nyomot, így nem csoda, ha nagy kedvencem. Izzadásgátló szerepében nem tetszeleg, arra ott vannak a stiftes dezodorok, de remek friss illatotkölcsönöz, amit sokáig érzek magamon. Biztos, hogy újra fogom venni.

Avon Solutions narancsbőr elleni krém: ez egy elég megosztó termék, ugyanis sokan fölösleges pénzkidobásnak tartják az ilyen narancsbőr elleni cuccokat. Eleinte én is így voltam vele, de ez a kence hosszú ideje bizonyította nálam, hogy jól teszi a dolgát, így azóta állandóan használom. mivel a narancsbőr nálam alapvető probléma, ezért a halványításukra mindent megteszek. A mozgás és megfelelő étkezés mellé nem árt egy ilyen kis segítség is, és nálam bizony működik ez a krém. Apránként, lassan simítgatja a problémás bőrfelületet, és habár nem lettem általa narancsbőr-mentes, azért sokat segített rajtam, mert bizonyos testtájaimon a változás elég szembetűnő. Lehet, hogy ehhez nagyobb túlsúly kell, akkor látványosabb a változás, minden esetre már újra is vettem ezt a terméket.

Max Factor False Lash Effect Fusion szempillaspirál: Még a kettővel előbbi Glamour napokon vettem ezt a spirált és bátran állíthatom, hogy ez volt az eddigi legjobb spirálom. Csodálatosan telt, mély fekete színe volt, a keféjével pedig olyan álomian szép, szétválasztott, dús, hosszú pillákat lehetett elérni, hogy csak lestem. Eleinte idegenkedtem a szilikonos kefétől, a sima sörtéset jobban szeretem, de pár alkalom után már olyan gyakorlottan használtam, mintha mindig is ez lett volna a kedvenc fajta spirálom. Most éppen egy Phyt's spirált használok, ezért nincs szükségem újra, de ha az elfogy akkor esélyes, hogy ismét Max Factor terméket fogok választani - kíváncsi vagyok, hogy a többi spiráljuk hogyan teljesít, bár a régi kedvencem, az Astor spirálok felé is kacsintgatok...

Ismeritek a fenti termékeket?
Milyen tapasztalatotok volt velük?

4 megjegyzés:

  1. Ebből az Astor fedőlakkból a 3. üveget fogyasztom és most tervezek venni még 2 tartalék üveggel belőle a Joy-napokon a Rossmannban és a DM-ben. Előtte BTGN-párti voltam, de a vége használhatatlanná sűrűsödött, túl sűrű maga a lakk és a nem átlátszó üveget sem szeretem. Ezeknek a jellemzőknek szöges ellentéte ez az Astor, bár teljes áron soha nem veszem meg, eddig mindig 900 forint körül sikerült hozzájutnom akciósan vagy kuponnal. :P
    Azt pedig már rég meg szeretném kérdezni, hogy nem tervezel Instára regisztrálni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is rajongok ezért az Astor fedőért, nekem ez vált be leginkább, tökéletes! Mondjuk nem szoktam feltankolni semmiből sem, megvárom, míg elfogy és akkor újraveszem, de ez is hamarosan esedékes lesz, mivel erősen fogyóban van a mostani üvegcsém. Essence BTGN-em nekem is volt, szerettem is, de ennek az állagával valahogy jobban boldogulok, meg ahogy te is mondtad ez nem sűrűsödik be olyan hamar.

      Törlés
    2. Ja, a kérdésedre meg elfelejtettem válaszolni :D Szóval eddig nem volt instám, mivel nem volt hozzá megfelelő telefonom, de hamarosan esélyes, hogy regisztrálok én is :P

      Törlés
    3. Már ha rájövök hogyan kell :D Meg kicsit még viaskodom, mert általában taszítanak azok a dolgok, amik tömegek szeretnek, szóval még eldöntöm mit kezdjek ezzel az insta helyzettel :P

      Törlés