2015. április 27., hétfő

Seven Deadly Sins kihívás - Wrath/Harag




Ismét újabb állomáshoz érkeztünk a Hét fő bűn kihívás keretein belül, ahol most a dühöt, haragot kellett megjelenítenünk manikűrben és/vagy sminkben. Én természetesen mindkettőhöz készültem egy-egy alkotással. Most sem nagyon volt koncepcióm, inkább a színvilág volt az, amit biztosra tudtam, ez pedig a klasszikusan hozzárendelhető fekete és piros színek kombója. Ezen kívül semmiféle formavilág nem alakult ki bennem, így mind a manikűr, mind a smink egy spontán kreatív folyamat végeredménye.
Lássuk először a manikűrt:





Nem bonyolítottam túl a dolgot: egy piros csillámos Lovely lakkot választottam alapul, majd arra bordó (China Glaze Velvet Bow) és fekete (Flormar) vonalakat húzkodtam a körmöm közepe felé. Az üres középső teret egy kis fekete pöttyel díszítettem. Az ötlet maga tetszik és szeretném majd később újraalkotni, de a rossz ecset még mindig megakadályoz abban, hogy szép és minőségi vonalakat tudjak húzni. Azért nem lett ez olyan borzasztó szerintem, de lehetne jobb is :)

És akkor a smink:










Bevallom, ilyen fekete nyakas sminket nagyon régóta szerettem volna csinálni és most végre itt volt a lehetőség, hogy kipróbáljam. A Maybelline Color Tattoo Timeless Black árnyalatú krémes szemfestékemet használtam hozzá és emiatt elég erősen meg is csappant, de nem bánom, mert nagyon tetszett a végeredmény - élőben persze minden sokkal intenzívebb volt :) Kicsit démonos hatású sminket képzeltem el a Haraghoz, ezért jöttek az indaszerű csíkok is, illetve a szemem alatt hajszálereket próbáltam meg visszaadni. Ha pedig már benne voltam a vonalkázásban, az ajkaimat is hasonló módon festettem ki. 

Remélem a kettő közül valamelyik elnyeri a tetszéseteket :)

7 megjegyzés:

  1. A sminked valami brutál... Mintha felemésztené a tested a harag és már csak egy kevés van az "emberi részekből"... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na erre pont nem gondoltam, de így utólag elnézve a képeket van abban valami, amit írtál :D

      Törlés
  2. Jó, a sminktől megint dobtam egy hátast. :D

    VálaszTörlés
  3. A legutolsó kép beállítása nagyon jó, az megy úgy a legjobban számomra a kihívás eme állomásához.
    A homlok nekem picit túlzó, nélküle is ütne, de egyben sem rossz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a beállításokkal bevallom nem nagyon vacakoltam, úgy gondoltam a smink önmagáért beszél :) A homlok lehet, hogy a nyakhoz és a száj-szem erezetéhez már sok (így utólag értem mire célzol), de mivel a homlokom a legnagyobb felület az arcomon, vétek lenne kihagyni a pingálását :D

      Törlés
  4. De jóóó!!!! Szuper lett!

    VálaszTörlés