2015. április 2., csütörtök

Ajándék-kupac

Az elmúlt pár napban elég rendesen el lettem halmozva ajándékokkal, pedig még csak szülinapom sincsen :D Gondoltam megmutatom mikkel gazdagodtam, a nap folyamán pedig jelentkezem a nyereményjáték szerencsés győztesével is, hiszen tegnap lezárult a jelentkezés a tavaszi csomagra :)
No de lássuk miket is kaptam:





Voltam olyan piszok mázlista, hogy nyertem egy Realash szempillanövesztő szérumot ^^ Nagyon, de nagyon sok helyen olvastam már erről a szuper készítményről, a tesztek is rendkívül meggyőzőek voltak, de sosem hittem, hogy én valaha is kipróbálhatok egy ilyet. Most viszont végre megtörtént a csoda, kb. két hete használom rendszeresen és amit a szempilláimmal művel ez a termék, az valami egészen hihetetlen! Nem akartalak titeket untatni a sokadik Realash teszttel, ezért nem is készítettem képeket a folyamatról, de a ritkás, szőke szempilláim az elmúlt két hét alatt sokkal dúsabbak és sötétebbek lettek! Egyszerűen imádom ezt a cuccot, remélem jó sokáig ki fog még tartani :P






Aztán volt egy találkozóm Enikővel, a Tündérzug blog írójával, akivel kefirgomba ügyben ismertük meg egymást. Nagyon aranyosan felkeresett és érdeklődött, hogy nincs-e egy kis feleslegem a gombából, mert neki is nagy hasznára lenne. Én természetesen igent mondtam, ugyanis a kis gombák lassan világuralomra törnek (úgyhogy akit esetleg érdekel még a kefirgomba és a japán kristálygomba az írjon nekem bátran, mert bőven van fölösleg!), és egyik nap sikerült találkoznunk. Habár semmit nem kértem a gombáért cserébe, Enikő mégis meglepett egy csodaszép, saját készítésű ékszercsomaggal, ami tökéletesen illik az ízlésemhez :) Nagyon szépen köszönöm ezúton is, Enikő, imádom ezeket a szépségeket! ^^






Aztán volt egy találkozóm Katyval és Renivel, akik most sem bírtak magukkal és megleptek engem a nemszületésnapom alkalmából :P Katytól egy csodás Lush fürdőbombát kaptam (Lord of Misrule), amit már alig várom, hogy kipróbálhassak! Igaz, nálam a kádfürdőzés kissé macerás, mert a kádunk épp csak akkora, hogy letusolni lehessen benne állva, de egy ilyen isteni terméket mindenképpen ki kell próbálnom :) A másik kis apróság, amit tőle kaptam szintén Lush termék, nevezetesen a Hot Toddy tusfürdő, aminek tömény karácsony illata van és dugig van csillámokkal! *.* Imádom az illatát és a csillogását! Renitől pedig a lenti képen látható szuper karkötőt kaptam, ami egyébként bőrhatású és kis kerek szegecsek vannak rajta. Eszméletlenül jól néz ki és ez is nagyon én vagyok, úgyhogy neked is nagyon szépen köszönöm, Reni ^^ Nem mellesleg nagyon jó hanulatú találkozónk volt, örültem, hogy végre újra láthattam a lányokat :)





Ezzel a helyes kis ecsettel pedig Viktor lepett meg szintén a nemszületésnapom alkalmából :P Sikerült kiszúrnom a Dm-ben az új Ebelin ecseteket és ez a satírozós darab rögtön megtetszett, úgyhogy jött is haza velem. Elég pindurka, de már alig várom, hogy felavassam - tapintásra nagyon kellemesek a szálai és jó tömött, úgyhogy biztos jól fogja tenni a dolgát :)

Próbáltátok már a fenti termékek valamelyikét? 
És ne feledjétek, érdemes lesz visszanézni a blogra, mert hamarosan kiderül, ki nyerte a tavaszváró csomagot! :) Addig is legyetek jók és vidámak! 

10 megjegyzés:

  1. Klassz dolgokat kaptál! :) Az ecsetről írsz majd bővebben? Ecsetből sosem elég! :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Írhatok majd róla, bár még mindig nem vetettem be - nincs szívem "bekoszolni", olyan kis mutatós így :P De hát nem azért vettem, hogy aztán a polcomon porosodjon, szóval mindenképp megmutatom majd hogyan szuperál :)

      Törlés
  2. Engem a szempillanövesztő érdekel a legjobban. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arról nem készítettem külön képeket, mármint nem rögzítettem a növesztési folyamatot, de talán szánok neki egy külön bejegyzést, ha találok régebbi szempillás képet magamról :P

      Törlés
  3. Én is nagyon örülök, hogy végre találkozhattunk! :) Viseld egészséggel! :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Az az ékszerszett tényleg nagyon szép!!! :D

    Amúgy aranyos az ecsetke is, lehet szétnézek majd, ha járok arra...:D (ecsetből sose elég)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ecset mindig jöhet, ráadásul ennek a csomagolása is olyan helyes ^^

      Törlés
  5. Szia, örülök, hogy megismerhettelek! A kefírem naaagyon finom...
    még egyszer köszönöm szépen!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon örültem :) És annak még inkább, hogy segíthettem, remélem jó hasznát veszed a kis kefirgombáknak.

      Törlés