2015. március 21., szombat

Chick Movie Night - Szex és New York




Elérkeztünk a csajos filmek kihívásának utolsó állomásához, ami keserédes érzéseket kelt bennem. Egyrészt örülök, mert nagyon tetszett a téma és boldogan vettem részt benne, másrészt szomorú vagyok, mert véget ért :( Szívesen alkottam volna még csajos filmek ihlette manikűröket, hiszen rengeteg van még, amiből ihletődni lehetne, de most egyelőre ennek itt vége szakad. Nagyon szépen köszönöm Julcsinak, hogy részt vehettem ebben a kezdeményezésben és azt is, hogy kitalálta ezt az ötletes kihívást, minden alkotást nagyon élveztem (még azokat is, amiknél maga a film nem igazán volt a kedvencem, hiszen kreativitásra sarkallt).
Utolsó témánk a híres Szex és New York volt. Bevallom nektek, ezt a filmet/sorozatot még a Bridget Jones-nál is jobban utálom :D Egyetlen egy részt sem láttam a sorozatból, a filmet sem voltam képes megnézni. Egyszerűen annyira távol áll tőlem a témaköre, hogy sosem tudtam megszeretni, hiába van oda érte sok millió nő. Ennek ellenére igyekeztem valami hozzá illő manikűrt alkotni mára, habár nehéz volt inspirálódni úgy, hogy egy részt sem láttam a sorozatból és a filmeket sem tudtam megnézni. Végül maradtam a klasszikus Carrie-szoknyánál, a már védjegyévé vált húszréteges tüllcsodánál és ezt próbáltam a körmeimre varázsolni.


Maga a szoknya a gyűrűsujjamon köszön vissza, a többi körmömre csak vonalakat húzgáltam, hogy ne maradjanak csupaszon. Alapnak az A-England Princess Tears lakkját használtam, majd erre az Essence Hope for Love lakkjával vonalakat húztam. A gyűrűsujjamnál egy kis fehéret is belecsempésztem, hogy kicsit feldobjam és éreztessem vele a tüllrétegeket, a többi ujjamra csak az Essence került. Elég minimalista manikűr lett, de azért nekem tetszik.








Remélem tetszik nektek :)
Ti szeretitek a Szex és New York-ot?

4 megjegyzés:

  1. Becsülendő, hogy olyan filmhez is készítettél manikűrt, ami nem éppen a kedvenced. Én nemes egyszerűséggel kihagytam a "nemszeretem" filmeket. :D Aranyos ötlet a tüllszoknya, és nagyon szép az A-England alapszín!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy vagyok vele, hogy semmit sem szeretnék kihagyni azért, mert nem szeretem, ennél a kihívásnál is volt már rá példa, de megoldottam :) Örülök, ha tetszik az ötlet és az alapszín, ezt az A-England lakkot mindig elhanyagolom, aztán mikor újra használom rájövök milyen szép :)

      Törlés
  2. Én köszönöm, hogy részt vettél benne! <3

    VálaszTörlés