2015. február 16., hétfő

Rúzsteszt: Rimmel - Asia 077

Még adós vagyok nektek pár teszttel, sőt, ha őszinte akarok lenni rohadt sok tesztes elmaradásom van, de valahogy kezd rám törni a tavaszi fáradtság és kb. a napok végére egy szobanövény szintjén állok. Azért most hétvégén nem tétlenkedtem és igyekeztem képen is minél élethűbben megörökíteni az újonnan kedvencemmé előlépett rúzsomat.
Igazság szerint a Rimmel Asia nem volt kívánságlistás darab számomra, sőt, azt sem tudtam, hogy létezik, hogy kell nekem. Akkor hallottam róla, mikor a MAC Brave dupe-ja után kezdtem el kutakodni. Az a rúzsárnyalat ugyanis olyan mesésen szép, hogy nem voltam hajlandó lemondani arról, hogy nekem legyen egy hasonló színű rúzsom. Aztán a neten rábukkantam erre a termékre, mint lehetséges Brave dupe. Mikor kipróbáltam a tesztert majdnem lehidaltam, ugyanis majdnem tökéletesen hozza a Brave szépségét annyi pici különbséggel, hogy a Rimmel rúzsnak van egy nagyon enyhe szaténos finishe. Viszont az árnyalat - ez a piszkos rózsaszínes nude - majdnem egy az egyben stimmelt. Nem is kellett gondolkodnom, jött velem haza. Mikor kipróbáltam magamon is végérvényesen beteljesült a szerelmem, és azóta ez lett a mindennapi rúzsom, tényleg a hét 5 munkanapjából legalább 3 alkalommal ezt viselem. Annyira letisztult, nőies, természetes, hogy nem lehet vele betelni, és nem egy bőrszínű nude, hanem tényleg ad egy kis dimenziót az ajkaknak. Textúráját tekintve félmattnak mondanám, felvitelkor kifejezetten krémes, de kicsivel később "megszárad" és jó pár óráig rajtunk marad. Az ivást teljesen jól viseli, az evést kicsit kevésbé, de a kopása is egyenletes. Kontúr nélkül is bátran használható.
Vigyázat, sok kép következik :P A sminkem egyébként semmi extra, csak a hétköznapok rohanós, 10 perc alatt elkészíthető sminkje.



A szokásos Rimmel csomagolást kapjuk. Nekem nagyon tetszik a ferdén vágott emblémás kupak.





Valószínűleg a fényviszonyoknak is köszönhető, hogy itt ennyire erőteljes árnyalatnak tűnik, de élőben azért nem ennyire barnás, inkább a rózsaszín érvényesül benne.


Természetes fényben









Vakuval






Szerintem a maga egyszerű, de nagyszerűségében ez a rúzs tökéletes választás lehet a hétköznapokra. Én imádom a természetességét, ugyanakkor nagyon tetszik benne, hogy nem csak egy sápasztó bőrszínt kapok felvitelkor. Viselni is nagyon kellemes, úgyhogy én mindenkinek csak ajánlani tudom :)

18 megjegyzés:

  1. Az a lakk *.* AZ a rúzs *.* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, örülök, hogy tetszenek ^^ A lakk amúgy O.P.I. Ink és írok majd róla külön ^^

      Törlés
  2. Jajj de szép kis finom színe van! Remekül áll neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, szerintem is nagyon kellemes szín - a bókot pedig köszönöm ^^

      Törlés
  3. Nagyon szép ez a rúzs, még nem is láttam a boltokban :) (ez a szerencsém?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Elég nehéz beszerezni, mert általában nullára ki van fosztva, de nálam hamarosan "megszerezhető" lesz :P

      Törlés
  4. Nagyon szép szín, jól áll neked :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép, habár nekem nem sikerült megbarátkoznom még a barnás árnyalatú nude rúzsokkal. Mondjuk ez pont eléggé rózsaszínnek tűnik...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként kifejezetten a rózsaszín a domináns benne és nagyon kellemes árnyalat, nem leszek tőle hulla színű. Pont azt szeretem benne, hogy ad egy kis színt az ajkaknak, nem csak egybefüggő bőrszínt csinál.

      Törlés
  6. Én nem vagyok a nude rúzsok nagy barátja, de ez gyönyörű, és nagyon-nagyon jól áll neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem voltam egészen mostanáig - azt hiszem tényleg igaz, hogy mindenből csak meg kell találni a megfelelő árnyalatot :) A bókot is köszönöm ^^

      Törlés
  7. Úr isten de gyönyörű! Na legközelebb lecsekkolom élőbe, nagyon tetszik! :) Annyira jól áll Neked! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik ^^ Érdemes vetni rá egy-két pillantást, mert csodás, bár én már kevés helyen látom.

      Törlés
  8. Neked nagyon jól áll!!! :)
    És amúgy nagyon szép is...:)
    (De én valószínűleg nem kenném magamra - nem illik hozzám ez az árnyalat...:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Pedig egyébként szerintem neked is remekül állna, mert azért ad egy kis rózsás színt az ajkaknak, de olyan visszafogottan.

      Törlés