2015. február 6., péntek

Picture Polish - Monroe

Ma egy lakkteszttel jövök nektek, ilyen is viszonylag rég volt már a blogon (a kihívások kicsit túltengésben vannak :P). A PP Monroe-ját szeretném megmutatni nektek, ami ugyan sokatok számára nem lesz ismeretlen, de én olyan szinten vagyok szerelmes ebbe a lakkba, hogy úgy sem bírnám ki, hogy ne zengjek ódákat róla :P Na jó, viccet félretéve, szeretnék én is pár sort áradozni erről a klasszikus szépségről.
A beszerzésének történetéről régebben írtam már, de röviden annyi történt, hogy a múltkori blogtalin buldózer módjára végigtaroltam az Árkád tömegén, hogy elsőként érhessek a Nailland standjához. Reménykedtem benne, hogy lesz még Monroe, és mit ad isten, ott vigyorgott rám a kicsike. Azonnal lekaptam, és mint valami kisgyerek ugrándozva, fülig érő vigyorral szorongattam a zsákmányt. Az igazság az, hogy ez a lakk megint csak olyan, ami nagyon én. Eleve imádom a pirosas-bordós árnyalatokat és a csillámokat, na de ha ezt a kettőt ötvözik, akkor végem van. A Monroe-ban pont azt szeretem, hogy olyan se nem piros, se nem bordó, se nem málnás szín, olyan kellemes köztes. Viszont határozottan elegáns és dívás árnyalat, tudni kell viselni. Számomra eleganciát, kifinomultságot, nőiességet sugároz. Mikor felkentem, percekig csak bámultam a fény felé fordított körmeimet, mert a holo szilánkos csillogás itt is elveszi az ember józan eszét. Egyszerűen lenyűgöző ez a lakk, én nem is tudok betelni vele. Talán maga az árnyalat nem olyan különleges, mint amiket mostanában dobnak piacra, de aki egy kis klasszikus eleganciát szeretne csempészni a mindennapjaiba, annak a Monroe tökéletes választás lehet.
A végére csak "néhány" képet hoztam, szerencsére anno, mikor készítettem őket még elég jók voltak a fényviszonyok (nem úgy, mint most), de a biztonság kedvéért lőttem pár vakus képet is.


Vakuval





Természetes fényben







Egy direkt homályos kép, hogy lássátok ti is mit művel a napfény ezekkel a holo csillámokkal *.*

A képeken egyébként látható már egy kis körömvégi kopás, ha jól emlékszem 3-4 napos volt a lakkozás a fotók készültekor, de szerintem így is remekül bírta. Utána még pár napig viseltem, így a Monroe is hozza a szokásos kiváló PP minőséget. Ha jól emlékszem 2 rétegben látható a lakk a körmeimen, de így utólag visszagondolva nem ártott volna egy biztonsági harmadik réteg. Rövidebb körmökre elég a kettő, de mivel itt már elég hosszúak voltak a körmeim, elkelt volna a harmadik is. Az ecsetet nagyon könnyű kezelni, még én is viszonylag jól tudtam vele lakkozni, a száradási ideje pedig nagyon gyors, de ezt a PP lakkoknál már megszokhattuk :)

Nektek tetszik a Monroe?
Van kedvenc "elegáns" körömlakk árnyalatotok?

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép szín!:) Én a PP lakkok közül a minty árnyalatra pályázom, de eddig mindig sokallottam az árát de előbb utóbb, magamat ismerve úgy is beadom a derekam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy nem túl olcsók ezek a lakkok, de olyan különlegesek a színek és olyan minőségiek, szerintem megér minden fillért :)

      Törlés
  2. Gyönyörű ez a szín, a napsütésben is csodás :))

    VálaszTörlés